28
-
SirLord #28 nekem a n4p sokkal jobban teccik:) -
Atees1987 #27 Amugy sztem Szike01 nek van igaza, ha bleegondolok h mi mindent lehetett csinálni a HL2 ben a gravfegyverrel most is meglepödök rajta, nem semmi volt meg még lehetne sorolni a példákat h menyivel jobb a HL2 fizika a Farcry hoz képest!!! -
Atees1987 #26 Miaz az ISP???:) -
#25 Miért maLYom az aki beírja a gépét a szignójába?
Más: Mi az a NOOB? :) Hallottam már, de nemtom, hogy minek a rövídétése :) -
irkab1rka #24 Miféle harc?
Az, hogy nem optimaliálják ki a játékokat az már egy sajnálatos tény.
Ha meg a látványt akarod élvezni, akkor nyomás tanulni, melózni, és ne mondd, hogy 2 évre nem fizetsz ki 200-300 K-t egy gépre, mert annyit internetre is kifizetsz, szuszogás nélkül. LYuteszembe, sok maLYom beleírLYa a szignóLYába, hogy milyen gépe van :) az ISP-ére persze egyik sem büszke :DDD
Amúgy mindenkit várok CS:S-ben, hogy megvitassuk, elégséges-e a HL2 motorja a játékélményhez..
Pixelharcos, enterre fel :DDD -
#23 Még elég újreg:/ -
#22 LOL
-
Szike01 #21 Amúgy ízlés dolga az egész...
Neked a FC meg mit tom én mi a pék teccik nekem a HL2 stb.
Amúgy igaza van a netrunnernek egy HL1 vagy 2 sokkal többet ér egy ide oda mázolt űber király grafikai csodától.Úgyhogy peace. -
Szike01 #20 Akkora LOL hogy az már üt hallod...
Elmondanád hogy játszottál te a HL2 ővel?
Megvetted eredetibe?És milyen gépen nyomtad?
Mert nekem nagyon yól nézett ki!
És akkora gáz dolgot mondasz hogy a wareztól függ a kinézet!NOOB!Szomorú hogyha te neked az ilyen warez cuccok jutnak az eszedbe...(de honnan?)
FC be akkora fizika van!Húúúúúú!Repkednek a dolgok a gránát hatására...
Mond már el nekem hogyha "tényleg" játszottál a HL2 ővel a gravity gunnal mit lehet csinálni? vagy az természetes hogy cuccokat lehetett dobálni ide oda benne?
FCben fizika gránát eldobod,puff robban,csávó repül...LOL.Csak úgy mondom hogyha itt nézegeted az sg-t volt egy olyan mód hogy szebb HL2 (maximalistáknak).(Biztos valami gatyi tré az év játéka 2004ben).Mind1 te dolgod úgy ish csak itt égeted magad. -
thecore #19 pontosan, két jó játék közül melyik a jobb, az csak ízlés dolga! -
netrunner #18 ízlések és pofonok... -
Akuma #17 annyira azért nem kell sztárolni a HL2-t
ha élményről van szó, akkor a SWAT4 ezerszer többet ad a HL2-nél, nekem legalábbis
HL2 egy fizikai demonstráció, ami teccik is, de a játékélmény annyira nincs a toppon, mint azt sokan mondjátok... -
netrunner #16 Szerintem nem csak a grafika számít. Sőt én inkább játtszon végig újra a hl1-et vagy hl2-t minthogy pl. a doom3-at...
Ezeknek az új fps-eknek a nagyrésze olyan mint az amcsi filmek: lehet hogy látványban jók (és arra dollármilliókat költenek) de a történet meg úgy a film általában egy nagy sz*r.
Felőlem a hl2 enginre egy tucat folytatást is kiadhatnak mert ők meg tudják csinálni a hangulatot a játékban és ez az ami ma ritkább az fps-eknél. -
#15 Nagyon profi vagy -
#14 A sértegetést nem én kezdtem el ha nem vennéd észre...
Hogy kinek van igaza azt onnan látod, hogy hány játékfejlesztő cég licencelte xy motort. Lehet, hogy népet lehet hülyíteni, de a programert nem.
Nem utólag fikázok álljon meg a menet, te még az első pályát sem toltad amikor mi egy kollegával ~8 oldalas költeményt hoztunk össze a témában egy lapban.
Picit képben vagyok a játékokkal kapcsolatban, de azért ne írj privát mailt ;-)
Nézzétek meg, hogy Crytek miben mesterkedik... nem, nem újabb bőrt húznak le a mociról, meg nézzétek meg a Valve távlati terveit.
A Valve a HL-1 forradalmat csinált, de a HL-2 sokkal kevesebbet ér mint amilyennek bepróbálják állítani... kb. olyan lineáris mint a Hunok nyila...loál.
Hypeoljatok csak bátran... most lehet hegyezni a 7000 Ft-ért az újabb rókabőrre a cerkátokat Vagy lehet nyomni az sms-t, mellyel el is ismeritek, hogy mennyit ér a szemetekben a next kieg. -
antikommunista2 #13 NoOb....:D
na végre ide akrtam:D -
antikommunista2 #12 upsz nem ezt akartam:S -
antikommunista2 #11 NoOb....:D -
#10 Sztem mindegyik moci szar, mert ahhoz a hüdejó grafikához, hűdenagy gép is kell. Talán a hl2 motorjánál meg a farcry-nál kevésbé igaz, mert azokhoz nem kell olyan nagyon csúcs gép, hogy szép legyen. De a fear moci az borzalmasan gagyi, túl jó gép kell hozzá... -
SirLord #9 hiába pattogsz, szike-nek van igaza... és ö legalább érvelt is nem csak ugatott...
"Ezzel szar kis motorral rongyá verik a most kiadott játékok többségét. Gépigény/grafika párharcban."
ebbe a mondatba is belekötöttél, de ez is igaz, melesleg az hogy a kiadott játékok töbsége, nem azt jelenti hogy az összes játék... amikor uj volt nem volt mivel ocsárolni, ha volt is mivel, a játékok 99%-ban megtalálhato volt az a hiba, meg még vagy 100 másik, utolag meg teljesen fölösleges mert nem lesz olyan game a közeljövöben amiben ne lennének hibák, és ki ne javitanák azokat rá 1 vagy több évvel...ilyen a hl 2 is... mint mondtam utolag fikázni és sirni a xy FT-ért teljesen fölösleges. ha neten nem élvezhetö annyira mint amennyi pénzt te rááldoztál, te vagy hülye hogy nem sms-ztél warezre... szoval nagy levegö, bucsuzz el pénzedtöl és ha szükséged van tipekre hogy milyen gamera érdemes költeni a pénzed, csak irj privát mailt:P -
#8 Szike01: Tényleg n00b szagod van... most, hogy mondod
"A Far Cry azért volt szép mert a növényzetet,a sziget feelingjét vissza tudta hozni"
Akkor nem a shaderek, a dinamikus fényforrások és a kiváló fizika miatt?
Mellesleg 1 évvel előbb beltér és kültér tekintetében is példátlanul magas szintet ütött meg a FC.
FEAR előtt sok évvel Red Faction hozta a rombolható terepet, FC is tudta egy bizonyos szintig. HL2-ben lőjj bele a földbe... menj csak közleg egy sziklához. Bár ha GS-en nőttél fel, akkor nehéz rávilágítani a hype és a valódi belbecs közötti különbségre.
Jah... aki warezzal tolja annak biztos nem drága a 200 Ft-os sms. Jómagam HL2-t is megvettem, most Aftermath-ért dobjak ki 7k-t, meg még majd kitudja hányszor hány k-t u.a.-ért a koncepcióért?
-
rgerg #7 jó -
Szike01 #6 Úúúúúúúúúúúh Noob szagot érzek!Attól hogy valakinek low textúrákra futja az a maga baja.
A Far Cry-t én ish birom nem egyszer nyomtam végig.Nagyon tetszett szép graf mind ok.De álljon meg a menet.A Far Cry azért volt szép mert a növényzetet,a sziget feelingjét vissza tudta hozni.A Doom3 az beltéren nagy ász.Fényefektek.Azzal sincs bajom.Yól néz ki de CSAK BELTÉREN!amikor kint voltál a mars felszínén akkor jött a rókás zacsi.Fearban a rombolhatóság érzése hogy a lövedék lyukat vág a falon és por lesz és lassítasz meg mit tom én micsoda!Az volt benne a yo!A HL2 ott volt beltéri harc és kültéri is.ÉS szerintem azért szeretik mert van storyja hosszú játékmenet(kinek mennyire).Ez a játék nyert 2004ben (nem csoda).Úgyhogy.Rókabőr vagy nem az.ÉS?Kit érdekel hogyha yó a játék! -
#5 "Ezzel szar kis motorral rongyá verik a most kiadott játékok többségét. Gépigény/grafika párharcban."
Ez azért qrvára a PC-s játékipar szégyene nem gondolod?
Mellesleg Far Cry 1 évvel előtte többet tudott, mint a felupgradelt HL-2 motor jelenleg. A FEAR alatti moci sem piskóta, hogy a Q4 alatti módosított D3 engine-t ne is említsem. Persze ezekhez a játékokhoz valóban nem árt komolyabb masina.
A HL2-ben helyenként elkövetett low textúrák pedig a TR 3 környéki időket elevenítik fel.
Less csak utánna, hogy hány fejlesztő foglalkozik a HL2 motorra épülő játékokkal és hány szavazott a D3 vagy Crytek motorra...
Rókabőr rulz -
jefferson83 #4 Ezzel szar kis motorral rongyá verik a most kiadott játékok többségét. Gépigény/grafika párharcban. -
#3 Azért nem mindegy, mert eszük ágában sincs új motoron dolgozni, eszük ágában sincs egyelőre HL-3-on töprengeni... ehelyett ezzel a fejőstehén motorral újabb és újabb rókabőröket fognak kiadni, melyeket a T. játékos 6-7000 Ft-ért megvehet.
Kőkemény biznisz... nem egy Interplay szellemben nyomják. -
jefferson83 #2 Végülis ja. -
Librarian #1 Hát... jóvan, mindegy, nem?