Command & Conquer The First Decade

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziaísztok
szerintem szar.
Tinman
Nekem megvan az összes megjelent C&C rész, még a Renegade is... most akkó' beszoptam :-D?

Amúgy az ára tényleg nagyon tetszik! Lehet, hogy meglesz így eredetiben is nem csak úgy félig-meddig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

NEOreg3
Battle For Middle Earth alatt egész jól muzsikált^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sanyix
Jajjj neee generals motort inkább ne. Annál optimalizálatlanabb motorokat talán csak a maxis tud csinálni 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Pc dome online shop
Pontosan 7190 magyar forint.<#vigyor2>
Az elsõ C&C maga volt az isten számomra. Tervezem a csomag beszerzését, hiszen az ára több mint baráti - 6 játék + 6 kiegészítõ lemez mindössze 7.000 Ft körüli összegért -, de...
Az a helyzet, hogy ifjúkorom isteneinek fénye mára kicsit már megkopott. Vagy lehet, hogy én nõttem ki a játékos korból...? Letöltöttem, kipróbáltam, és elhúztam a számat. A grafika a korábbi részeknél elég rendesen megkopott mai szemmel nézve.
Azért valószínûleg meg fogom venni, mert egy gyöngyszem, de én egy Generals motorral készült, felújított C&C + Red Alert párosnak jobban örültem volna... Semmit nem kellett volna vele csinálni, csak átrakni az új motorra a játékokat úgy, ahogy van (persze tudom, hogy ez rengeteg, fõként grafikai munkával járt volna).
Ez nagyon jó!
Imádtam a Red Alert 2-t és a Yuri's Revenget😊
Mai napig nem adtak ki hasonló minõségû és hangulatú stratégiai játékot. <#finom>

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Valóban jó lenne egy új C&C rész. Mondjuk a Tiberian Twilight amit anno beharangoztak... Hangulatban verhetetlen volt az elsõ rész. Valahol olvastam, hogy XP-vel is kompatibilisek lettek a régi részek; szóval nem lesz gond a hanggal. És állítólag a felbontást is növelték. (még sem lenne vicces 320*240-ben játszani vele). Nagy ötlet mindet kiadni 1 korongon, de tény, hogy jó lenne gondolni arra is, hogy mi lesz a következõ válogatáson.....
Szerintem mindegyik fut XP alatt, biztos megcsinálták valahogy...
Redaléertet nyomtunk állandoan suliba multiba... hát...Remek..Remek 😄
Én annak a híve vagyok hogy már adhatának ki valami ujat is. mert igaz szép és jo volta genarals is. imádom...de..kéne már valami.....könyörgöm..... 2006-ot irunk...... HAHÓÓÓ<#rolleyes>
Sanyix
ÁÁ anno a suliban mekkora multikat nyomtunk az alap c&c-vel a hálón 😄 mindíg ment: "miért rám dobod az atomot, te köcsög? Nem úgy volt hogy szövetségesek vagyunk? 😊"

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

phunky
Wowwww <#guluszem1> Zsííír csak télleg aza kérdés h mindegyik fut xp alatt?

Sztem az elsö volt a lekomolyabb. iszonyat yo hangulata volt. emlékszem még kb 12 kis flopyn szereztem be <#vigyor2> bármikor ujratolnám.

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

M1 XP alatt is csak nemtucc hangot csinálni neki fogadok 😊
JimKirk
En is nagyon varok mar egy uj Dune jatekot!
Mindenki vásároljon! Én már elõrendeltem, bár a Red Alert Counterstrike kiegészíõjéig megvan az összes. 😊

NEOreg3
újabb 10 év múlva esetleg=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sanyix
És vajon ezek mindegyike megy xp-n is? 😊

Dr4gonlord
A neve alapján, remélem lesz Second Decade periódus is. Meg egy új Dûne se lenne rossz.

egy új Dune résznek jobban örültem volna <#shakehead>

[HUN]PAStheLoD
Megvesszük, alap ;>

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

fincsi kis válogatás, nyami... de én új C&C részt akaroook...<#violent>

<#wow1> WOW!!! :-D
Ürülök... akarom mondani örülök neki!!! Nincs meg mind, de majd most... 😊<#eljen><#gun>

asysoft
Nem rossz, nem rossz! Fõleg, hogy mindez kb 7ezer lesz! (CD Galaxis alapján). És pont most döglõdik a rendszer vinyó...😞 Remélem még sokáig kapható lesz...

/*WTF?!*/