25
  • forgoszek66
    sziaísztok
  • espfan
    szerintem szar.
  • Tinman #23
    Nekem megvan az összes megjelent C&C rész, még a Renegade is... most akkó' beszoptam :-D?

Amúgy az ára tényleg nagyon tetszik! Lehet, hogy meglesz így eredetiben is nem csak úgy félig-meddig.
  • NEOreg3
    Battle For Middle Earth alatt egész jól muzsikált^^
  • Sanyix
    Jajjj neee generals motort inkább ne. Annál optimalizálatlanabb motorokat talán csak a maxis tud csinálni :)
  • jagie
    Pc dome online shop
    Pontosan 7190 magyar forint.
  • HerrKiss
    Az első C&C maga volt az isten számomra. Tervezem a csomag beszerzését, hiszen az ára több mint baráti - 6 játék + 6 kiegészítő lemez mindössze 7.000 Ft körüli összegért -, de...
    Az a helyzet, hogy ifjúkorom isteneinek fénye mára kicsit már megkopott. Vagy lehet, hogy én nőttem ki a játékos korból...? Letöltöttem, kipróbáltam, és elhúztam a számat. A grafika a korábbi részeknél elég rendesen megkopott mai szemmel nézve.
    Azért valószínűleg meg fogom venni, mert egy gyöngyszem, de én egy Generals motorral készült, felújított C&C + Red Alert párosnak jobban örültem volna... Semmit nem kellett volna vele csinálni, csak átrakni az új motorra a játékokat úgy, ahogy van (persze tudom, hogy ez rengeteg, főként grafikai munkával járt volna).
  • Egerwin
    Ez nagyon jó!
    Imádtam a Red Alert 2-t és a Yuri's Revenget:)
    Mai napig nem adtak ki hasonló minőségű és hangulatú stratégiai játékot.
  • zoli19860407
    Valóban jó lenne egy új C&C rész. Mondjuk a Tiberian Twilight amit anno beharangoztak... Hangulatban verhetetlen volt az első rész. Valahol olvastam, hogy XP-vel is kompatibilisek lettek a régi részek; szóval nem lesz gond a hanggal. És állítólag a felbontást is növelték. (még sem lenne vicces 320*240-ben játszani vele). Nagy ötlet mindet kiadni 1 korongon, de tény, hogy jó lenne gondolni arra is, hogy mi lesz a következő válogatáson.....
  • vg
    Szerintem mindegyik fut XP alatt, biztos megcsinálták valahogy...
  • pasy01
    Redaléertet nyomtunk állandoan suliba multiba... hát...Remek..Remek :D
  • pasy01
    Én annak a híve vagyok hogy már adhatának ki valami ujat is. mert igaz szép és jo volta genarals is. imádom...de..kéne már valami.....könyörgöm..... 2006-ot irunk...... HAHÓÓÓ
  • Sanyix
    ÁÁ anno a suliban mekkora multikat nyomtunk az alap c&c-vel a hálón :D mindíg ment: "miért rám dobod az atomot, te köcsög? Nem úgy volt hogy szövetségesek vagyunk? :)"
  • phunky
    Wowwww Zsííír csak télleg aza kérdés h mindegyik fut xp alatt?

Sztem az elsö volt a lekomolyabb. iszonyat yo hangulata volt. emlékszem még kb 12 kis flopyn szereztem be bármikor ujratolnám.
  • zsgaby
    M1 XP alatt is csak nemtucc hangot csinálni neki fogadok :)
  • JimKirk
    En is nagyon varok mar egy uj Dune jatekot!
  • sped
    Mindenki vásároljon! Én már előrendeltem, bár a Red Alert Counterstrike kiegészíőjéig megvan az összes. :)
  • NEOreg3
    újabb 10 év múlva esetleg=)
  • Sanyix
    És vajon ezek mindegyike megy xp-n is? :)
  • Dr4gonlord
    A neve alapján, remélem lesz Second Decade periódus is. Meg egy új Dűne se lenne rossz.
  • blackgamer
    egy új Dune résznek jobban örültem volna
  • [HUN]PAStheLoD
    Megvesszük, alap ;>
  • viizo
    fincsi kis válogatás, nyami... de én új C&C részt akaroook...

• Librarian
    WOW!!! :-D
    Ürülök... akarom mondani örülök neki!!! Nincs meg mind, de majd most... :)
  • asysoft
    Nem rossz, nem rossz! Főleg, hogy mindez kb 7ezer lesz! (CD Galaxis alapján). És pont most döglődik a rendszer vinyó...:( Remélem még sokáig kapható lesz...