25
-
forgoszek66 #25 sziaísztok
-
espfan #24 szerintem szar. -
#23 Nekem megvan az összes megjelent C&C rész, még a Renegade is... most akkó' beszoptam :-D?
Amúgy az ára tényleg nagyon tetszik! Lehet, hogy meglesz így eredetiben is nem csak úgy félig-meddig. -
#22 Battle For Middle Earth alatt egész jól muzsikált^^ -
#21 Jajjj neee generals motort inkább ne. Annál optimalizálatlanabb motorokat talán csak a maxis tud csinálni :) -
jagie #20 Pc dome online shop
Pontosan 7190 magyar forint. -
HerrKiss #19 Az első C&C maga volt az isten számomra. Tervezem a csomag beszerzését, hiszen az ára több mint baráti - 6 játék + 6 kiegészítő lemez mindössze 7.000 Ft körüli összegért -, de...
Az a helyzet, hogy ifjúkorom isteneinek fénye mára kicsit már megkopott. Vagy lehet, hogy én nőttem ki a játékos korból...? Letöltöttem, kipróbáltam, és elhúztam a számat. A grafika a korábbi részeknél elég rendesen megkopott mai szemmel nézve.
Azért valószínűleg meg fogom venni, mert egy gyöngyszem, de én egy Generals motorral készült, felújított C&C + Red Alert párosnak jobban örültem volna... Semmit nem kellett volna vele csinálni, csak átrakni az új motorra a játékokat úgy, ahogy van (persze tudom, hogy ez rengeteg, főként grafikai munkával járt volna).
-
Egerwin #18 Ez nagyon jó!
Imádtam a Red Alert 2-t és a Yuri's Revenget:)
Mai napig nem adtak ki hasonló minőségű és hangulatú stratégiai játékot. -
zoli19860407 #17 Valóban jó lenne egy új C&C rész. Mondjuk a Tiberian Twilight amit anno beharangoztak... Hangulatban verhetetlen volt az első rész. Valahol olvastam, hogy XP-vel is kompatibilisek lettek a régi részek; szóval nem lesz gond a hanggal. És állítólag a felbontást is növelték. (még sem lenne vicces 320*240-ben játszani vele). Nagy ötlet mindet kiadni 1 korongon, de tény, hogy jó lenne gondolni arra is, hogy mi lesz a következő válogatáson..... -
vg #16 Szerintem mindegyik fut XP alatt, biztos megcsinálták valahogy... -
pasy01 #15 Redaléertet nyomtunk állandoan suliba multiba... hát...Remek..Remek :D -
pasy01 #14 Én annak a híve vagyok hogy már adhatának ki valami ujat is. mert igaz szép és jo volta genarals is. imádom...de..kéne már valami.....könyörgöm..... 2006-ot irunk...... HAHÓÓÓ -
#13 ÁÁ anno a suliban mekkora multikat nyomtunk az alap c&c-vel a hálón :D mindíg ment: "miért rám dobod az atomot, te köcsög? Nem úgy volt hogy szövetségesek vagyunk? :)" -
#12 Wowwww Zsííír csak télleg aza kérdés h mindegyik fut xp alatt?
Sztem az elsö volt a lekomolyabb. iszonyat yo hangulata volt. emlékszem még kb 12 kis flopyn szereztem be bármikor ujratolnám. -
zsgaby #11 M1 XP alatt is csak nemtucc hangot csinálni neki fogadok :) -
#10 En is nagyon varok mar egy uj Dune jatekot! -
sped #9 Mindenki vásároljon! Én már előrendeltem, bár a Red Alert Counterstrike kiegészíőjéig megvan az összes. :) -
#8 újabb 10 év múlva esetleg=) -
#7 És vajon ezek mindegyike megy xp-n is? :) -
#6 A neve alapján, remélem lesz Second Decade periódus is. Meg egy új Dűne se lenne rossz. -
blackgamer #5 egy új Dune résznek jobban örültem volna -
#4 Megvesszük, alap ;> -
viizo #3 fincsi kis válogatás, nyami... de én új C&C részt akaroook...
-
Librarian #2 WOW!!! :-D
Ürülök... akarom mondani örülök neki!!! Nincs meg mind, de majd most... :) -
#1 Nem rossz, nem rossz! Főleg, hogy mindez kb 7ezer lesz! (CD Galaxis alapján). És pont most döglődik a rendszer vinyó...:( Remélem még sokáig kapható lesz...