Command & Conquer The First Decade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az ára tényleg nagyon tetszik! Lehet, hogy meglesz így eredetiben is nem csak úgy félig-meddig.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Pontosan 7190 magyar forint.<#vigyor2>#vigyor2>
Az a helyzet, hogy ifjúkorom isteneinek fénye mára kicsit már megkopott. Vagy lehet, hogy én nõttem ki a játékos korból...? Letöltöttem, kipróbáltam, és elhúztam a számat. A grafika a korábbi részeknél elég rendesen megkopott mai szemmel nézve.
Azért valószínûleg meg fogom venni, mert egy gyöngyszem, de én egy Generals motorral készült, felújított C&C + Red Alert párosnak jobban örültem volna... Semmit nem kellett volna vele csinálni, csak átrakni az új motorra a játékokat úgy, ahogy van (persze tudom, hogy ez rengeteg, fõként grafikai munkával járt volna).
Imádtam a Red Alert 2-t és a Yuri's Revenget😊
Mai napig nem adtak ki hasonló minõségû és hangulatú stratégiai játékot. <#finom>#finom>
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sztem az elsö volt a lekomolyabb. iszonyat yo hangulata volt. emlékszem még kb 12 kis flopyn szereztem be <#vigyor2>#vigyor2> bármikor ujratolnám.
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ürülök... akarom mondani örülök neki!!! Nincs meg mind, de majd most... 😊<#eljen>#eljen><#gun>#gun>