A Sony bejelentette Blu-ray árait

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
most ezek a filmek mivel tudnak többet szebb a kép meg 1-2 csatornával több a hang se olyan tv-je nincs senkinek se olyan házimozija magyarországon elég lesz 2 év múlva reklámozni <#unalmas>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ez csak az amúgy is 1000000000000000% haszonkulccsal dolgozó kiadómaffia, van mibõl fedezni a többletkiadásokat. A nyers, írható lemez árára leszek kíváncsi

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

enkido
hát igen... egy szoftvercégnek (még a microsoftnak is) fontos az ügyfél. a kiadók inkább pereskednek. olyan mint ami a nemo nyomában-ban volt... buborék bubooooréék buuborék mind mind mind az enyém... csak itt a pénz a buborék...

érdekes...

DON\'T PANIC!!!

CodeRed
Nem akarok vitázni de például ha eltörik egy Windows XP cd-d amit bizonyítani tudsz számlával, hogy te vetted, akkor a microsoftnál párszáz forintért (a nyersanyag áráért) kapsz egy másikat, mivel a jogdíjat kifizetted a termékért.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Zedas... csak abban az esetben kötelesek kicserélni, ha nem lehet bizonyítani hogy a te hibádból ment tönkre, aza attól hogy karcos lett , eltört, nem fogják kicserélni.. ha semmi külsérelmi, vegyi sérülésbõl származó nyom nem látszik akkor a forgalmazónál kell jelentkezni... de attól hogy te megvettél valamit DVD-n attól nem fogják ingyé kicserélni Bluera... semmilyen esetben... Te azt a jogot vetted meg hogy azon az adathordozón megnézheted...ennyi erõvel a régi eredeti VHS kazikat vissza lehetne vinni, mert te szétnézted õket, vagy csak elöregedtek, azzal hogy adják oda neked DVDn vagy Bluen... Körbe fognak röhögni
Vagy esetleg azt jelentené, hogy ha nem veszem meg Blu-ray-en, UMD-ben sem vehetem meg? Ez butaságnak tûnik.

Gondolom, úgy értették. Másként mi lenne az értelme? (Akkor is megvehetném más formátumban, ha az egyikben nem vettem meg.)

Szinte semmi. Én azt hittem, 2x drágább lesz. DVD-ért én már nem adnék ki 4-5-6ezret, mert nem annyival jobb, mint egy xvid, ami lejön secperc alatt, de pár igazán jó minõségû HD-s filmért már inkább. (Ezeket a netrõl egyelõre többnyire agyon- ill. amatõr módon újra-tömörítve, felbontás-csökkentve, rosszul deinterlace-elve lehet letölteni.)

"így ha valaki megvesz egy Blu-ray lemezt, ugyanazon film további verzióihoz is hozzájuthat"

Ezt kiegészíteném azzal hogy INGYEN, ittetve a hordozó áráért.
Ne kérjék már el tõlem ugyanannak a filmnek az jogdíját X-szer ha megveszem különbözõ hordozókon. Már az elsõvel megvettem a jogot hogy megnézhessem, biztonsági másolatot készítsek róla, a számítógépemen és a hordozható lejátszómon megnézzem. Sõt, ha tönkremegy, elveszik stb. akkor kötelesek lennének számomra egy újabb példányt biztosítani.

De most asszem inkább felébredek az álmodozásból...

enkido
ez igaz... de nézd meg mennyibe fog kerülni egy lejátszó meg egy hdtv... lehetõleg 1080... igy már nem biztos, hogy megéri most befektetni ;DD

DON\'T PANIC!!!

Punker
mire ide ér jóval több lesz.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tényleg nem tûnik soknak. <#taps><#eljen>

Pharaoh
Nem is tûnik olyan sokkal többnek az a 15-20%

← ElőzőOldal 2 / 2