49
Predator Concrete Jungle
-
#49 Ha van valakinek eladó példánya (akár Xbox, akár Ps2) akkor dobjon egy privátot! Köszi! -
chuck #48 xboxra van egy eladó példányom. -
Szákos 18 #47 ok -
#46 Szerintem sehol. Nekem sem eredeti van, sehol nem láttam még. -
Szákos 18 #45 Hello!
Miskolcon lakom, és régen annak idején volt a Corában a Predator Concrete Jungle, csak most már nem forgalmazzák.
Hol lehet megvenni Miskolc környékén?
Előre is köszi. -
djmassive #44 Szia Torpad !
tudod lehet választani nézeteket van neuro vision,tech vision,thermal vision
próbáld ki a nézeteket és mikor pl rajta vagy a tech vision-on akkor ne legyen nálad Wristblade hanem unarmed legyél és úgy tudod megfogni azokat a láthatatlan ge_yókat :) ha nem jó az egyik nézet akkor próbáld a másikat és ha sikerült megfogni akkor ki ad egy helyet ahol megnyúzhatod -
#43 Régebben tudtam, most már nem emlékszek. Nézd meg, hátha van valami a gamefaqs.com-on erről. -
toarpad #42 KÉREM SEGITSEN AKI TUD... KÖSZÖNÖM !!! -
toarpad #41 A 2-ik küldetésben kiket kell megnyúzni és hogyan ? Hogyan kel le ütnide az embereket ? És hogyan kell megfogni az őket ?
Válaszotokoat előre is köszönöm ! -
djmassive #40 Hiába nem megy -
djmassive #39 mindegy még próbálkozom -
#38 megvan. Mindenki ott akad le. De asszem, hogy még kell valamit csinálni (ezesetben nézegesd a térképet, hátha van rajta valami jel) vagy odamész az ajtóhoz és valahogy bemondod a kódot. Nagyon rég játszottam a játékon és erre a páylára meg már nem is igazán emlékszek, pedig én is sokat szarakodtam vele. -
djmassive #37 azt nem montam hogy a zöld nézettel -
djmassive #36 amúgy kösz hogy segítesz,Hát úgy kezdesz hogy egy ilyen alagútból ki jössz és 3 db zászlós szarságot kell megtalálni és megnyomni a körminden misszió-t megcsináltam de a végén egy kódot kell lehallgatnom az üvöltésel(vocal mimicry) -
#35 Segítenék én, csak fogalmam sincs, hogy melyik az a pálya. Legjobb amit ajánlani tudok, az a gamefaqs.com.
De ha pontosabban leírod a pályát, akkor talán tudok segíteni. -
djmassive #34 vocal mimicry
-
djmassive #33 CSősztök a 4 pályán elakattam mindent megcsináltam de a végén be ekll jutnom egy templomban és valamit kell csinálni az üvöltéssel -
djmassive #32 és hogy is kell megnyúzni?
-
djmassive #31 nem tom hol lehet megvenni de ha van TORRENT programod akkor letöltheted a játékot a www.isohunt.com-on vagy a btmon.com-on szívesen -
djmassive #30 és láthatatlan embereket kell vagy ilyen sima gengsztert aki lövöldöz? -
Patar #29 Szevasztok!!Nem tudja valaki hol lehet megvenni a Predator Concrette Junglet elöre is kössz. -
LeoN0001 #28 Köszi már sikerült!! -
#27 Hali!Valamelyik háztetöre kell felvinni ha jól emlékszem jelöli a kis radaron!! -
LeoN0001 #26 Sziasztok!
Remélem még olvassa valaki ezt a fórumot!
A 2 pályán akadtam el én is, azt tudom hogy meg kell nyúzni 3 embert csak azt nem tudom hova kell vinni őket és hogy kell megnyúzni őket ha valaki leírná megköszönném!!Előre is köszi! -
#25 csak 1 link kéne... de mind 1 -
#24 Keresgélj. Biztos találsz valami torrentet vagy SMS Warezt. De ha lehet itt ne warezoljunk. -
#23 srácok nem tudja vki honnan lehetne letölteni mer kéne..
köszii -
#22 Je. Nem túlzottan, de igen. -
#21 aham...igen neha van ugy, h. egy közepesnek itelt gém mégis tetszik embernek, hibaival együtt...én is voltam igy, pl. a nagyon közepes pc-s ironstorm tetcett; de megmondanis em tudom miért, a sztori+iranyitas is szar volt, fullon volt buggal; de mégis végigtoltam..(+szar+tulbonyolitott+nehez volt...)
Gondolom predator fan vagy! :-D -
#20 Igen picit elcseszték. Szerintem mondjuk a Predator mozgása nem lett valami jó. Úgy megy mint valami dínó vagy mi és a játékélmlény sem valami jó, bát nekem tetszik. -
#19 nem, nincs, csak a töletek+gém oldalaktol kapott infokra reagalok; nins meg gém+nincs se box, se ps2-m... csak anno erdekelt volna ez a gém, mikor még tervezgettek, de ahogy hallottam, nem lett legjobb... -
#18 Hát ja. Neked amúgy megvan? -
#17 jah, ez a nyuzos téma elegge khm...mature dolog... :-) pl. ha esetleg lecc vmikor gyerekem, nem hinnem h. leültetnem a gém ele, h. sasoljon vagy tanuljon belöle... :-DDD -
#16 Ja. Bár úgy tudom ez a gém 18+-os így is. Bár asszem, hogy nem túl nehéz rájönni, hogy miért. -
#15 nah, eleg szadi gém lehet; hehee... :-D Nekem még A VS P2is visszavan, még ki kell (ill. akarom)nyomni azokat is pc-n... -
#14 és akkor mingyá meg is kapnák a piros-karikás 18-ast... -
#13 Asszem rájöttem, hogy miért ilyen a grafika. Ahogy nyúztam az embereket és láttam a farkuk helyét akkor döbbentem rá, hogy ha jobb grafikát csinálnak akkor azt is meg kéne rajzolniuk. -
#12 Na köszi asegítséget végül sikerült megcsinálni. Picit túl van bocsolítva, mert le kell ütni bizonyos embereket, majd elvinni őket 1 bizonyos helyre és ott megnyúzni aztán felkötni. A közvéleménnyel szemben szerintem ez 1 überjó gém csak a játékélményel van gond. Igaz a grafika is eléggé elmaradott, de ez megbocsájtható, elnézve a többi predis játékot. -
#11 Ha van itt valaki aki végigvitte a géet akkor az könyörgöm segítsen ebben a 2. pályában! Plíz help! -
#10 Ó köszi.