Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak én fogok azzal járni jövõhéttõl? <#zavart1>#zavart1>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
"12. Mikor tudok bemenni a motorszalonba?
- Akkor lehet bemenni, ha már minden autószalonban jártál"
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Spirit of Perfomance Koenigsegg

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
jönnék én de mitis kell töröljek hogy elinduljon a játék?<#falbav>#falbav>
Nyugalom, a hosszú élet ritka!
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Egy Lamborghini száguld eveszeveszettül a Farrington Highway-en! <#idiota>#idiota>

Spirit of Perfomance Koenigsegg
TS-hez se kedvem se mikrofonom plusz az 5.1-es hangfalamat nem hanyagolom emiatt.
Remélem mire elkezdjük az 1000km-es túrát rendbe jössz.Ha esetleg nem akkor még fogok 1000km-es túrákat szervezni.Ez attól függ hogy mennyire megviselõ és terhelõ ez számunkra.Augusztus közepe felé meg TALÁN egy 24 órás krúzt csinálok.Nem vicc képes lennék rá.De majd ezt az 1000km-es után eldöntöm.Meg a szülõkkel is egyeztetek.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://www.freetvmaci.info/
19.00-kor max 19.15-kor jövök!!! Aki akar tartson velem. Addig várom itt a jelentkezõket és az ajánlatokat!
Bye
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
A Ferrari jó választás azt tudom.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Szerintem 20:00-ig csináljon magának idõt, aki az ezrest komolyan gondolja... Viszont, valamilyen dumadobozt szerintem használhatnánk, akár TS-t, akár mást, mert én pl nagyon nem tudok 1xrre gépelni, meg vezetni. Meg az olvasás sem tesz jót a sebességnek....
http://www.freetvmaci.info/
Már csak két vagy három nyûves nap hátra és megjön a VGA-m.Ami meghkönnyíti a dolgomat hogy Szombat, Vasárnap dolgozok szóval marad a Hétfõ.Ha Hétfõn megkapom akkor Szerdára meg is szervezhetem az 1000km-es túrácskát.Káérdésem mindenkihez kinek melyik napokon jó 13:30-tól estéig?Nem vicc lehet elhúzódik 17:00, 18:00 óráig is.Mondjuk nem vészes mert akkor lép ki valaki amikor csak szeretne.Szóval kinek lenne jó ez az idõpont?
off: