107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bency
    Ez meg a múltnapi..:)
  • bency
    Én unalmamban megcsináltam a képeimet most :) Semmi extra :P

• Laaccoo
    Höhö, 20:00 volt a plakáton és 19:45től ottvoltunk Laciiival és 20:00kor indultunk, volt pár magyar is és mindenki a szervezőt várta. Naja majd holnap.:)
  • bency
    Ati ha zavarna legközelebb hogy csak én vagyok megapackos autóval szólj nyugodtan elváltom,engem is kurvára zavart ha nem láttam az igazi autót :)
  • Norby646
    Hehe, gratulálj magadnak ugyanis ott voltam ~8:40-től szal el vagy tévedve barátom. 7 után jóval még álltunk de miután senkit nem dobott be csak külfölieket így beraktuk isolate-ba és ennyi. Majd legközelebb... ;)

Ez van elég kevesen játtszanak jelenleg az 1-el és mindenki keresi a krúzokat csak sajnos vannak akik csak rombolni akarnak, ezért kellett az isolate. Ennek viszont van mellékhatása. Nem ez volt az utolsó krúz. :)

A krúzról....: Nagyon jó volt még1x köszönöm a résztvevőknek a normális hozzáállást és hogy tartottuk a szabályokat bár nem is vártam mást tőlük. :) Képek majd holnap, tőlem is! :)

A drag felmerült a krúz során, holnap erről is beszélünk! :)
  • becsiati
    A mai Krúzról pár kép... JÓ VOLT
    Világítótoronynál...

Golfpályánál...

Klubnál_1...

Klubnál_2...

A végállomás...
  • 0Diaz0
    Mindegy.. én gurultam egyet Entex-el..

• bboyatty
    Nagyon buli volt gyerekek, még most is ott lennék de a laptopom elkezdte főzni magát, meg szaggatott minden ezért kiléptem. Képek majd holnap.
  • bency
    Izolálva voltunk,7:15ig kb nem voltunk...trollkodtak és igy volt jó :P Nagyon jó volt.egy rossz szót se..nem a mi hibánk ha késtek.
  • Laaccoo
    Annyira bírom, hogy aki megszervezte az nincs ott, voltunk 8an de nekem kellett vezetnem... GRAT ;)
  • 0Diaz0
    Mert ittállok énis az autómosónál.. és connectelek rátok,sokadszorra.. de semmi..
  • 0Diaz0
    Izózva vagytok?!...
  • Norby646
    Ott vagyok a parkolónál! :) Várok mindenkit!
  • HTS s3rg1nh00
    fékezni kell előtte.
  • bency
    Felőlem lehet 7 is :S
  • 0Diaz0
    Ilyen a kanyarodás..
  • bboyatty
    Nekem megfelel, úgyis unatkozok.
  • geza088
    Sziasztok!
    Egy kis sgítségre lenne szükségem, mivel nem igazán tudok motorral kanyarodni.
    Hiába nyomom a kanyarodást, csak bedől a kanyarban, de alig kanyarodik.
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Norby646
    Akkor legyen 7?
  • becsiati
    Jó lenne kb 6-7 re előre hozni mert 8 az már túl késő míg körbe megyünk a szigeten...szerintem
  • becsiati
    van valaki aki most jönne azért 1 krúzra?
  • Norby646
    Nincsmit.
  • bboyatty
    Tényleg jó a golf kamerája, köszi a segítséget. Most már tökéletes.
  • Norby646
    Hát a vw golf-nak aránylag jó a kam-ja. Esetleg próbáld meg azzal hogy mennyire jön be. :)
  • bency
    Nagyon bejön a plakát :D Alap hogy ott leszek,keresek is valami pipec modot :D
  • bboyatty
    Na az M12 IK-vel és Camera-val már nem lóg ki de a kormány alját figyelem belsőnézetben. Melyik a fickó fejének a helyzete?
  • Norby646
    Ez a v1.1-es verzió? Vagy a zmodeller vagy még a modding tools. Az ik elképzelhető hogy szarul van belőve. Ahogy látom elég érdekesen is helyezkedik el az ülésen a csávó szal erre tudok még gondolni. Asszem a noble m12 ülséhelyzetét használja szal modding tools, camera & ik, noble m12 apply ik, save és kész.
  • bboyatty
    Norbi, ezt mi orvosolja? Akartam egy képet lőni, hogy megmutassam mivel jövök ma és akkor vettem észre, hogy a biztonsági öv kilóg az autóból.
  • Norby646
    Nem. Nem a kráteren belülre értettem, hanem a kráter alatt (ha a térképet nézed). Az út ami megy a kráter alatt. De mondom ott leszek rám lehet csatlakozni. :)
  • Laaccoo
    Az autóbérlőnél a parkolóra gondolsz?
  • Norby646
    Pontosan! :) Am köszi! :)
  • bboyatty
    Na ja, valóságban sem úgy mész ahogy a könyv írja. Fasza a plakát.
  • Norby646
    Most nézem hogy rohadt jó hogy a chat-es szöveggel szarakodtam hogy eltűnjön erre a végén meg befedtem... :DD
  • Norby646
    Sry am a plakát egyszerűségéért, de azért ez sem olyan egszerű mint amilyennek kinéz... :)

Origi:

Atty: Okés, 8-ra írtam az időpontot mint láthatod de közkívánatra hozhatjuk elrébb! :)
  • Norby646

Annyi kérésem lenne hogy a szabályokat tényleg tartsuk be! Én fogok elöl menni, a mögöttem haladók pedig tartanak követésitávolságot és ezalatt nem 2m-t értek hanem olyan távolságot aminél még elkerülhető 1 esetleges ütközés. A kategória adott, úgyhogy ne jöjjön senki másmilyen autóval! Hely: A kráter alatt (ha a térképet nézed) megy 1 út a part mentén és ha a városból mész keletre akkor jobb oldalt van 1 kis betonplatz de úgyis ott leszek és rám lehet majd csatlakozni. :) A szabályokat tényleg próbáljátok meg betartani ha már megszervezem az egészet. :) Ennyi lenne, nem kell félreérteni a kresz elnevezést, nyilvná nem úgy megyünk majd ahogy a nagykönyvbe megvan írva, de aránylag életszerűen. :)
  • bboyatty
    Ja, bocsi csak most látom, hogy nem írtam, hogy jövök. Nekem is ok amikor Bencinek.
  • bency
    7 8tól bármikor :D
  • Norby646
    Ma kresz krúz lesz, majd plakátot is dobok be a hatás kedvéért, most csak azért írok hogy megkérdezzem kinek mikor lenne jó a mai nap folyamán lehetőleg? mondjuk 7-8? Vagy később? :)
  • Laaccoo

• Laaccoo
    Köszi mindenkinek egy kép tegnapról:

és máról: