Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Másik Mustang
hangacsi.blog.hu
Nem tud valaki megszánni 11millával?
Elvinném egy körre!
Saleen Mustang
hangacsi.blog.hu
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Megfutottam a saját rekordomat! Aki gyorsabbat tud, az tegyen képet!!! <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor3>#vigyor3><#ravasz1>#ravasz1>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
#60773:még nem fedeztem fel minden autószalont.de ha föl fedezem akkor se akarja mutatni.én már csak tudom mert az elõt így volt.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Imádok a sulimba járni buli az egész.Még a tanulás is olyan hogy hát leülök 3 óra alatt megvan.Vártam már ezt a napot.
Sasa kérdezte hogy mikor lesz krúz.Válasz neki.MA!Ma megint megyünk krúzólni azt még ne mtom hova majd megszülöm.Az idõpont sztem 20:00 jó lenne.Tali a teraszon 😊
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Nem kell egy segédgépész Grabowszki úr? 😊
TDU Project Paradise nick: ToMeE
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
holnap 6óránk lesz és már tanulni fogunk😄
na milyen volt az isi gyerekek? 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ha igen, és van kedve krúzolni az szóljon! Most cigiszünetet tartok, megtaláltok a világítótoronynál fön észak-nyugaton!
Viszont a képek prímán sikerültek hála Memphisnek és Fittinek 😄
Milyen nagy az autóm😄
Amerikai Foci büntetõrúgás:
"Szinkronúszás" a levegõben Memphissel xD
Mindenkinek köszönöm ezt a kiváló nyarat záró klubtalit!!
én a 2 F430-as verseny után mentem át a Gold Tribünbe... 😄
utána jött az utcai autók versenye.. az is jó volt 😄
(599,612,288,F50, 512 stbstb..)
Vége a krúznak😄 Jó volt nagyon lazán nyomtuk.80-140 km/h.
Készült pár jópofa kép is.
Elsõ helyen a "Madaras" kép.Szerencsétlen állat majdnem lefejelt minket.
Utána pörögtünk:
Fitti méregdrága McLarene sem hagyhatta ki ezt a lehetõséget.Csúszós fû FUN
És végül az én "Tûzpiros Villámom"
Gyönyörû nyárzáró nap volt ez a mai.Jó is hogy kezdõdik a suli 😄
én fõként a Gold4-be 😊