Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
bocs, ha töröltem azt nem akartam de a default carral ne foglalkozz mert ha azzal akarsz menni annak nincs belseje és kidob a játék...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
milyen off? ezen az oldalon alig van off HSZ...

Roger6
Pepsi b+! Te nem vagy egy gyenge ember! <#hehe> Az offokat benthagyod, ami meg arról szól, hogy off, azt törlöd. Ez igen, le a kalappal! <#violent> De most komolyan: téged ki választott házigazdának? Ha már az vagy, akkor lásd el rendesen a feladatot, vagy legalább próbáld meg. Mondjuk már az is fura volt nekem, hogy egyszer töröltél valami hsz-emet, hogy tied legyen a poén, meg azért törölték, hogy TÉK-elj (ami nem lenne gond, ha mondjuk az adatlapodon az életkornál 14 alatt szerepel)... Mint az oviban. <#banplz> Ez nem sértegetés, félre ne értsd, ez komolyan így van. Többen átmentek a PH-ra miattad. Én speciel nem vagyok sértôdôs fajta, de néha megértem ezeket az embereket.

U.i.: el ne feletsd ám ezt a postot is törölni! <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[HUN]FaTaL
a hangmodok simán mûködnek az eredeti játékkal is (a videót most nem néztem meg)

http://goo.gl/gd6Zi5

Miért törölted a hozzászólásomat?
Jobban mondva kérdésemet?
Mi a baj azzal, ha érdekel a default car?
Sajnos a megapackot a megjelenésekor megvettem, és nem találkoztam ilyennel.....

hangacsi.blog.hu

redbull0304
Videó

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a hangok az eredeti játékba is olyan szépek mint a fenti videóba? Vagy ez egy "Sound Mods" aki csak a warez játékhoz kiegészítés, azaz az eredeti játék nem le ilyen szép hangzású? Elõre is köszönöm a segítséget!

Üdv,
Kristóf <#integet2>

Misi az ezredes
nm

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

IvanovicsTech
Jah akkor ok.Thx a segítséget!

Mercedes CLK 270

Misi az ezredes
õõõ én elmentem boltba megvettem és hazajöttem és a gamespy-re regiztem beütöttem gameba a nevet e-mailt és pw-t és már nyomtam is 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

IvanovicsTech
Jah a játék már holnap megjöm csak a TDU community-t nem tudom elérni.SZóval muszáj ott regelni ahoz hogy tudjak online játszani?

Mercedes CLK 270

Misi az ezredes
õõõ elmész boltba megveszed 😄

IvanovicsTech
Az lenne a kérdésem hogy ha megveszem az játékot,akkor ahoz hogy tudjak játszani regelnem kellene a TDU community-in,amit persze nem lehet elérni.Ijenkor mit lehet csinálni?

Mercedes CLK 270

Misi az ezredes
oda szervezem és nem kell sokszor próbálkozni h lásson 😄 10 percig ott leszünk még h legyen az h lemarad valaki vagy 5 😄

Szerintem ne oda szervezd, mert ott mindig nagyon sokan vannak, és kicsi a valószínûsége, hogy egy layerba tesz... 😉

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Misi az ezredes
Valaki nem szeretne venni tölem egy alfa romeot 10 millióért? 😊 ezzel támogatva engem 😊

Ja készítettem egy szobát egy TS-en ha jön valaki krúzra akkor jöjjön fel ha van kedve!

ip.: www.valodi.hu:8789
Nevano-t keressétek 😉

Ja a krúz úgy 18:00-fele megfelel nektek? É-NY-i világító toronynál.

Penge88
Na csáó! Megvettem a gamet eredetiben, kérdésem a következõ... Ha 2 gépre teszem fel a játékot (ugyanazzal a kóddal, stb.) , akkor bármelyik gépen bármikor tudok online játszani Mertmost albiban van nálam egy laptop és már nagyon jáccanék vele 😄 Igaz itt csak billel tudnék nyomulni...

Thank God, I\'m a Lada owner!

Misi az ezredes
Siettünk ezért elkapkodtam sry...

Misi az ezredes
Frenky87_HUN és társai köszönöm a lálytos krúzt igaz a 370-380 nem lálytos nekem 😄

Roger6
Állat volt a repülõs rész! 😄D Köszi a krúzt!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

orszagtom
Grabowszki, Misa, ToMeE

Grabowszkival repülünk!!!!

TDU Project Paradise nick: ToMeE

somdav95
Hát ha egy ezredes lebasz arra hallgatni kell xD Amúgy meg TDU-ba Tatra 813 legyen, és ennyit a Kamazról <#violent><#boxer><#taps>

Engem is érdekelne egy ilyen dög a game-ben XD

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Figy engem nem zavar.... felölem nyugodtan, véglis a te topicod. 😉

engem kapásból leoltottak...: "Pedig már olcsóbb de ez itt off itt legyen szó továbbra is a krúz és a TDU thx.. " /Misi az ezredes/

Pepsi Twist
hát ebben a tápigban véleményem szerint megengedett 1 kis off (ha nem szidjatok le)

És ez nem off egy kicsit? XD Nemazért engem nem zavar 😊 Érdekelnek a nagy gépek...

Atti12
uf akkor szép termetes matchbox 😄

Pepsi Twist
ezek ilyen 3-4 m környékén vannak

drot
sztem van ez nagyobb is mint amekkorának tûnik XD

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Pepsi Twist
ez alapból baszott nagy 😄 (amúgy az is közre játszik)

Atti12
ez ugye csak fotóállás miatt tûnik ekkorának? <#wow1>

Pepsi Twist
ez mekkora lol lenne már a TDU-ba 😄

valamelyik retardált moddolhatna 1 kamazt XD

jólvan bocsi csak említettem.... télleg bocsmá :S

Fr3nky21
10 Perc múlva megyek fel jön valaki?<#vigyor>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Misi az ezredes
Pedig már olcsóbb de ez itt off itt legyen szó továbbra is a krúz és a TDU thx..

Én is driftelgetek LFS be csak nincs s2 licensem :S demo POWA XD

Misi az ezredes
"árát elmondom ha felveszel és írsz!" ha bontatlan 4000 ha bontott 3000 sztem ez így ésszerü de csak abból kiindulva h nekem 4 napos a game és 4000-be került a game mikor 3550-re le volt értékelve....

Sziasztok.
Egy hete vettem a CD GALAXISNÁL meg a játékot.De eladnám mert mégis másra kell a pénz.Amúgy nagyon király játék.1x tettem fel semmi karc semmi rajta!Eredeti cd kulcs is benne van nincs használatban.Tehát lehet vele neten illetve egyjátékosba játszani.
Ha érdekel valakit msn:[email protected]
árát elmondom ha felveszel és írsz!
kérésre küldök képet
Amúgy pesten át tudom adni!
bb

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Fr3nky21
Hali valaki nem jön egy lightos krúzra?

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Atti12
azt mondja következõ <#nevetes1>

milk41
Helyes Válasz!<#worship><#eljen>

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

kösszi akk ezt pótolom
milk41
mert nem vetted meg a játékot...
következõõõõõ

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

sziasztok az miért van hogy a játék elején elmegyek a verseny helyszinére kiválasztom hogy singleplayer start és semmi nem történik?
Hc-ben tolom, és várom szeretettel a "szárnyaló" találkozásunkat XD

Nagyon ottvagy aranyapám XD

Jakabnak! Régi képek!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Na megtaláltam a tegnapi képet!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Jó kis gurulásvolt tegnap délután! össze futottam pl: Frenky-vel is! Éppen bejárattam a játék legdrágább verdáját<#vigyor> Csak gyakran kellett megálnom mert ezek a fránya vevõk nem hagytak játszani<#vigyor> Viszont látom, hogy vannak motoros tehetségek is!! Jó nagyokat ugrassz Jakab!! HC-ben? Majd össze hozunk egy jó kis híd átugrást is!! Most minden mega packos járgányt meg kell vennem újra mert egy barátom, hogy ne roncsa el a játékomat nyomott egy "NEW GAME"-t<#rolleyes> És csak azelõtti mentésem van! De így szép a játék!! Nem sokára índulnak a Péntek esti versenyek!!! Addig is mindenkinek jó gurulást kívánok a szigeten!!

Roger6
Köszi a krúzt ToMeE, Fitti, Lunatic! Fitti, Luna - nem tudom, hova tûntetek, de tiszta állat volt a krúz! Sajnálhatjátok, hogy nem maradtatok! :-)