Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
elvileg igen.

Van benne valami<#rolleyes>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Synit HUN
A twist agresszivitást, megalomániát és önteltséget okozhat. <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Fr3nky21
Szevasztok! Tegnap volt alaplap és Vga csere a gépembe, és újrakellett rakni a win-t. Az a gondom hogy elindítom a játékot és a szerver egybõl ledob. Igaz nem raktam újra a játékot, lehet hogy egy újratelepítés megoldja a problémát? És ha újrarakom a játékot akkor csak simán bemásolom a mentésem és mûködik?

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Pedig volt 71km-es is<#vigyor> No majd pénteken! Tesco mindenkit levert! A verseny felé vonulva és meg álva!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

somdav95
Látom Pepsi okés minden..... Csak nem túlsok pepsi ment le? <#bohoc>

Pepsi Twist
Ssak találkozzunk aztán földbe döngöllek mint O'hau (vagy mi) királya! I'm the Street King!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
basszad meg nekem meg pepsi twist

Attila889
TDU-ban is Pepsi-Max a nevem 😛
Ugyhogy nyugii,remélem majd söszefutunk 😄

Atti12
így van, elég nekünk ide 1 savanyú emberke <#gonosz1> 😄

tdu Toyota
áhh bocsi nem tudotam menni nem olvastam a sgét most :s 😄 majd jövõhét pénteken lenyomunk egy 71km-es motorversenyt 😄<#eplus2><#idiota><#beka3><#wink>

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

somdav95
Ez legalább max xD

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Roger6
Úristen! Még egy PEPSI! <#hehe> (csak pojénkodok-e)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Attila889
hello,Bocsánat a zavarásért régen TDU-ztam,aztán az lenne a kérdésem hogy van valami új jó cucc hozzá a kocsikon kivül? 😛

19.00 Ducati szalon!! Oszt verseny!

Pepsi Twist
azzal a nagy szárnyal a seggén el is tudnám képzelni a valóságba 😄

oksi meek

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Ducati szalon?

Repülök<#eplus2>

Hú de rég jártam erre 😊 kicsit megyek cruzolni, ha valakinek van kedve jönni irjon és talizhatunk hol. TDU Nick: Kisvuk

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Nahát egy Rocco<#bohoc> Igen babettákkal megyünk!<#vigyor>

V43 1105
Babetta ? mbZ kategória?XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Este verseny! Lesz benne motoros is!<#kacsint>

Én nem jöttem rá magamtól.... de a játék segített 😄
Más: Enjoy thx a krúzt...nagyon durca kis drift volt...😊 csak az a gondd, hogy a Viper kissé jobban megy mint a Saleenem xD

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Ez tényleg egy nagyon fontos kérdés<#vigyor> És nehéz is!!

Falkon
Bocsi válasz erre: #61529

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Bemész egy szalonba azt megveszed a kocsit<#banplz>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hogy lehet uj kocsit venni???!!!! Csinalom a kuldeteseket de mar unom h mindig ugyanaval az autoval...

Remélem nem lesz gond és ott leszel<#kacsint>Ez TOYOTÁnak is szól<#bee1>Végetek lesz<#vigyor>

Misi az ezredes
holnap teszek fel képeket a mai krúzról addig is jo8

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

gabi89
OFF
DDR4 nem inkább DDR2 😄 ? Csak mert még DDR3-nál járunk ami a ramokat illeti. (vga memória persze más tészta..)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Atti12
lol én 93 ba születtem. Lehet maffiavezér volt a üknagyapám? <#idiota>

cicai
maffia😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Atti12
miért? :|

Misi az ezredes
gg

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

IvanovicsTech
A 90-es évek közepén ilyen autó mellé nem igazán volt javalot állni.Vagy robantoták vagy lõték. :-) Bár inkább ez az s500 ra volt jelemzõ.

Mercedes CLK 270

Atti12
megcsináltam a million dollar's race t 😊
Munkám eredménye egy ház és egy autó 😊

Synit HUN
Egy kis fantáziával sokmindent meg lehet oldani a videókban. Hozzáértéssel meg még többet 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

jofer
Ha nem jön semmi közbe! Tuti ott leszek! <#wave>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Atti12
ez egy trailer. Nem userek csinálták hanem az Atarisok.

fery02
Pedig valahogy megoldotta(ák), aki(k) csinálta(ák) a videót (camera hack). Utána kéne nézni hivatalos fórumon, csak az a baj, hogy annyira azért nem tudok angolul, meg annyira sajnos ezzel a gépemmel nem érdekel a TDU 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Misi az ezredes
Zsír volt a krúz thx mind a 8 embernek 😊 képeket ide kéretik beszúrni 😊

Holnap este kezdõdik a péntek esti verseny sorozat!
Lesz benne hosszú és hegyi verseny is! És persze jelszavas lesz! Találkozó:19.00-kór a DUCATI szalon elõtt! Mint régen! (Tesco; Ferke 😄 )

Pepsi Twist
birom pézelni 😄 a vento is 12 litert eszik 😄 (a lábam alatt)

HUNMemphis
Talán a 2. részben ilyesmi hangja lesz a játéknak!Különben nem olyan vészes hasonló kaliberü vidit elkészíteni.A bökkenõ a camera hack hiánya...Ha az lenne sztem sorra jönnének a videók.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
A Mercihez szólnék hozzá!
Van egy ismerõsöm apám cégénél dolgozik és hasonló gyönyörû Merdzsója van.Viszont belátta hogy hibázott mikor engedett a vágyának.Olyan finoman nyomja a gázt hogy amilyen finoman csak lehet de akkor is zabál a dög 😄
Szinte csak a kocsijára megy el a fizetése.Eteti :S
Pepsi ha neked van rá lóvéd fõleg a fentartásához hát áldásom rá de egy ez legyen jó tanács.Kurva sokata eszik hiába figyelsz oda.Városban meg........Ajjaj.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Falkon
Veszek de azért mértékkel<#banplz>