107666
-
#104079 Újjabb igénnyel fordulok hozzátok... Valaki tud küldeni nekem egy origi ferrari 308gts-t? Egy konvertáláshoz kéne nekem az eredeti mert én lecseréltem a régit. :) -
#104078 Nem a modal lesz a baj, lecseréltem a Saturn Curve-t erre a Jeep-re és előtte az SSR-re rátettem az El Caminot, annál is ugyan ez a hiba és több autónál is van hasonló, nem épp ekkora a hézag a gumi és a felni között de át lehet látni, eddig a szar grafikának tulajdonítottam de ez már nem az lesz. Esetleg a bling bling mod csinálhat ilyet, mert azt bedobtam de miután lefestettem a kívánt autót vissza is tettem az eredeti fájlt, mert elszállt az összes camera és IK beállításom. Mióta ez megvolt azóta észlelem ezt a gumi bug-ot.
Entex: Rendben, megvárom és köszönöm. -
Entex #104077 Azóta jött ki egy jobb verzió, a régiben elég gagyi volt a kormány, ha kész vagyok vele majd kiteszem ide. -
#104076 Mondjuk nehezen tudom elhinni hogy vki így ad ki egy módot a kezeiközül. Még esetleg megpróbálhatod hogy egy másik felnit raksz rá bár sztem ez nem csinál semmit de 1 próbát megér. -
#104075 Vagy a model kekekének a dummy-ja van megnagyobbítva, vagy moddoltad rim database-t bár gondolom akkor már leesett volna hogy elálítottad. :D Ha csak nem egy másik modell volt előtte aminek állítottad a kerékméretét és most hogy lecserélted ezen meg rosszul mutat. Bár én az elsőre tippelek... Küld el a modot (vagy a linkjét) holnap megnézem nyitva van-e a modell fájl, mert ha igen és nem igaz a fentiek egyike se akkor belövök neki egy új papucskészletet. ;) -
#104074 Norbi, ha majd erre jársz és tudod mitől van ez súgd meg nekem, mert ez a második mod amit beteszek és így néz ki a kereke.
-
becsiati #104073 Nem jön valaki 1 krúzra most? A Északi golfpályánál leszek! Várok mindenkit! -
#104072 Erre nem is gondoltam. -
#104071 Hát irj Centralon kommentbe és átküldik..:P -
#104070 Ja, ezt láttam, nekem az kéne amit linkeltem, ez szarabbul van kidolgozva, de azért köszi. -
#104069 2000 GT-R ....ez letölti -
#104068 Entex, ha jól emlékszem feljavítottad az R34 belsejét, esetleg elkérhetem? Köszi előre! -
#104067 Egy ehhez hasonló, a játékból kiragadott kép szolgálhatna a topik hátere ként, mert ez ami most van nem az igazi, véleményem szerint.
Amúgy köszi. -
#104066 Ez!+ Kevéske PS. -
#104065 Ez melyik weather mod?! :OO -
#104064 Na ez fasza kép lett! :) -
#104063 Sikerült letölteni a weather modot. Tetszik nagyon, még az éjszaka is egész jó, belső nézetből olyan mintha a fényszórók világítanának.
-
#104062 Azért köszi.
Ahogy látom a hiba a bannert tároló oldalon van. Remélem vissza tudja állítani, mert ez így ocsmányul néz ki. -
#104061 Utánanéztem de sajnos én sem találom sehol. Illetve ahol igen ott meg halott a letöltő link. :S
A banner ügyben írtam már bronxnak de egyelőre semmi. Bár hozzáteszem nem tudom hogy jó felhasználóra küldtem a pm-et mivel mindig másik van neki. :D -
#104060 Weather mod megvan, most már csak az a fránya 2000GTR kéne nagyon, mindenhol halott a linkje. -
#104059 Kéne nekem az a weather mod amit linkeltél, de ha lehet küld át privátban, mert nem tudtam onnan letölteni. Meg esetleg ha megvan neked az a Nissan 2000GTR amit kéregettem a múltkor.
(Mi lett a bannerral?) -
#104058 Lehet a héten is egy. Estefele valamikor.. -
#104057 Lehet jövőhéten is ha eddig tudtunk várni, de nekem 8. Szavazzatok aztán kész. :D -
#104056 Bocs de ezen a héten én semmiképp... -
#104055 Na itt le van írva midnen: drag
Amúgy a 7. oldalon van. Ha vkinek kérdése van akk írjon! Időpontot össze kéne egyeztetni, egyedül pénteken nem érek rá de kedd, szerda, csüt igen, igaz csak este fele inkább. :) Na? -
#104054 Köszönöm szépen! :) Drag-et mikor folytassuk emberek? Egyébként természetesen várlak téged is! :) A plkátot és a szabályokat újra be fogom linkelni! -
#104053 Tessék.;) -
#104052 Valaki el tudná nekem küldeni a ferrari f288-asnak az eredeti felnijét? -
#104051 Ha valakinek még gurulni támadna kedve,akkor jöjjön fel! Mert énis most megyek fel! :) -
DoNLaCeee #104050 -
#104049 Ha csak 1km/h-val többre állítod már ki fog dobni a szeró. Legalábbis engem folyton kidobál ha megpiszkálom, de sztem nem csak engem... :) Bár érthető. De végülis meg lehet próbálni. Amúgy banról nem tudok a tdu1 esetében de előfordulhat akár ilyesmi is. -
#104048 De nem 30000000000.. akarok száguldozni.. :D csak ha már kivan cserélve egy bizonyos autó akkor már mehetne többet is.. :) -
becsiati #104047 nem jön fel valaki? -
becsiati #104046 Még ha meg is tudnád csinálni, még akkor is fenn áll a veszélye annak, h bannolnak! -
#104045 TDUMT-be hogyan lehet kiszedni a sebességhatárt? -
#104044 Üdv.
Valaki adna nekem egy érthető, pontos leírást hogyan tudnám megnövelni egy autó végsebességét? Meg átkategorizálni, pl F-ből legyen C kategóriás..?!
Köszi előre is!:) -
#104043 Azárt egy reto klub nem lenne roszz! A nozstalgia kedvéért!
Egy klub max hány fős lehet? -
#104042 Hát passz.. én használtan vettem, 9e-ért és megy ahogy kell.. -
#104041 ja,mondjuk elég vicces,F5 volt az alap bios,először felraktam az F7-et,azóta csak újraindul a gép kikapcsolás helyett,és a proci szorzója fix 6-os volt(amikor gyárilag 7),felraktam az F8-at,most lassú,nem kapcsol ki,és 2100 mhz fölé nem engedi húzni a gyári 1866-os procit.
alap biossal 2,45-ön simán járt,ha kellett izom pluszban még 2800-on is...
nesze nekem 30+ ezres alaplap... -
Entex #104040 Nem nagyon van klubélet, szvsz felesleges klubhoz csatlakozni.