Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még egy kérdés:
ha nem boltba megvett hanem letöltött játékban kezdtem el a küldetéssorozatot és az egész single részt, akkor a mentést átlehet pakolni egy eredeti boltba vett példány feltelepített mappájába? tehát fog is mûködni?
Most van Nvidia 7300GT és lazán akadás nélkül...
Csak a netem miatt laggolok 8-as layeron :S
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
(persze én ezt szebb grafikára mondtam,akinek a low-end is jó,az már a 6600gt-vel is játszhat nyugodtan...)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
És most mind áron alul eladó.
Chucky:Hát ha jól látom az összes köcsid szinte eladó, most ezen mi help? :S

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
fõleg sorozatot...még letölteni sem érdemes ezeket
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Documents and settings all users dokumentumok tdu és ott van egy buddylist
Megszerkesztettem a kormányom, úgyhogy újra vagyok; este 10 fele egy szigetkörre vevõ valaki? (találkozó legyen 22:00-kor a dny-i világítótoronynál, kocsi mindegy, nem száguldozós, balról elõzõs, stop-nál megállós, stb. és lehetõleg HC legyen)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...