Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Pepsi töröld az elõzõ két HSZ-t.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Különben meg gyönyörû ez motor.Nah meg a Bömös is 😉
Dante küldtem választ.<#wave>#wave>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Hogy lehet ilyen keskeny kijáratot csinálni?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
<#eplus2>#eplus2>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ez valami mutáns?
belsõnézet még nincs...
de lesz =)

Látom itt egy pár "új" "csinált" autót a játékba és arra lennék kíváncsi, hogy ilyeneket milyen programmal lehetne csinálni? Ha lehetne ingyeneset akkor lehet, hogy mepróbálnám beleásni magamat ebbe a tudományba 😊 De azért ha nincs ingyenes légyszí írjátok le a nem ingyeneset is <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Dante amm én asszem csatlakoznék.Tudod jól hogy HC-ben vezetek már vagy ezer éve.A versenyzés is jó ötlet fõleg mert HC-s.
Szóval asszem én szívesen csatlakoznék.Ott tudnék lenni a talikon mert be tudom osztani az idõmet.
Kérdés az hogy megfelelek-e.<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A Kamehameha (HUN) klub ajtajait örökre bezárom.
Köszönöm minden aktív, és kevésbé aktív klubtagnak a részvételt, a versenyeket, és a krúzokat. Eljárt a klub felett az idõ.
Ugyanakkor, nyítok egy új klubot, ahová mindenki jelentkezését szeretettel várom, aki;
-Kizárólag HC módban közlekedik.
-Képes, hajlandó, és AKAR minden héten versenyezni, online. (részletek alább.)
-Rendelkezik mikrofonnal, és hajlandó is használni.
-LEHETÕLEG rendelkezzen Megapack-al
-Elfogadja a klub szabályzatát. (szintén lejjebb.)
A klub neve Sg-Ph HardCore club lesz.
Talik heti 1-2 alkalommal, mindig más vezetésével. Nem fogunk az észak-nyugati világítótoronynál találkozni, az fix....
Célja az, hogy olyan helyekre vigyük egymást, ami valamiért különleges. Pl, én nem tudom, hol vannak azok a házak, amik bugosak, és beléjük lehet hajtani, vagy érdekesnek tartanám a hét közben meglelt hibák, bugok, esetleges húsvéti tojások egymásnak való megmutatását, vagy egyszerûen egy olyan helyét, ami valamiért nekünk szép, vagy kedves a kis lelkünknek.
Tempónk maximum 200 körüli, szabályok betartása esetenként változó.
A Versenyek minden héten azonos idõpontban lesznek megrendezve. Megjelenés kötelezõ. 2 egymást követõ verseny kihagyása, elõzetes bejelentés nélkül, azonnali kirúgással jár.
Kocsik mindig azonosak, minden versenyen. A verseny után döntjük el a jövõ héten használt járgány típusát. (Ajánlott egész héten azzal nyomni, hogy a versenyen már jól tudd kezelni a verdát.
Versenyek mindig HC módban, minden segítség off beállításokkal lesznek megtartva. Versenyek száma változó, össztáv kb 200-250Km lesz, minden alkalommal.
Egyéb szabály, ötlet egyelõre nincsen. Részletek nem vitaképesek, ötletek jöhetnek,
(gyengébbek kedvéért, az azonos színû, típusú verdák használata csak mint ötlet merült fel, a majdani tagság majd eldönti a sorsát. Ha a többség úgy dönt, akkor viszont kötelezõ is lehet....)
Aki a fent leírt dolgokkal nem ért egyet, egyrészt tartsa meg magának, másrészt ne jelentkezzen klubtagnak. Úgyis hamar ki lesz rúgva... Nekem elég az, ha jelentkezik 2-3 fõ rajtam kívül, aki kissé komolyabban nyomja az átlagnál.
Elsõ verseny elõtt aktiválom a klubot, klubépület kiválasztásához a majdani tagok szavazataira számítok! De még a héten jó volna elkezdeni a dolgot!
http://www.freetvmaci.info/
csak mi meg lusták vagyunk befejezni -.-"
A magyarítások portálon található honosítás csak az 1.45-ös verzióval kompitibilis! Ha te online akarsz lenni, akkor 1.66-os tapasz kell, de akkor ugrott a magyarítás! Aki készítette a fordítást, valószínüleg egy fillért sem adott az eredeti játékért...
vagy játszol offline magyarul, vagy felpatcheled, és online játszol angolul...
am sztem abszolút nem hiányzik a magyar szöveg. amennyit olvasni kell a játékban. 😊
All hail the double x!
All hail the double x!