Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
linkeld 😉

[HUN]FaTaL
Azt sehogy. De mé nem tudok videót beszúrni?:/

Pepsi töröld az elõzõ két HSZ-t.

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
És hogyan hozom vissza a kukát vista-n?xD

[HUN]FaTaL
Mûködik csak más a mappaszerkezet Vistan (c:\users\neved\documents\test drive unlimited\)

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Öhhh hát holis xD Nemtom így fejbõl, de ha fentlesz a tdu ( mindjárt ) megnézem neked. Amúgy mûködik az xp-s mentésem a vista-val szerintetek?

0blueman
öe?

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Stefibaba
1 Kérdés: Hogy a fenébe lehet megnézni az íméleket? Mert kaptam már nem egyet de nemtom hol kell megnézni 😞 Plz help 😛

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

HUNMemphis
Jó képek!
Különben meg gyönyörû ez motor.Nah meg a Bömös is 😉
Dante küldtem választ.<#wave>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
<#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Atti12
cink 😄. Amúgy szerintem Fifth Gear

0blueman
ez Brainiac? merthogy a csávesz onnan van

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

könnyen.. amúgy leginkább a Zonda szélességével van a gond.. 😄

Falkon
Ezek állatok
Hogy lehet ilyen keskeny kijáratot csinálni?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

jofer
TE JÓ ÉG!!! Basszus annyira izgultam, hogy ki tudnak-e állni, hogy... Kicsit lezúzta a Zonda alját! Áááá!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
De igaz! <#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

na jó.. akkor linkbe -.-

Zonda, Ford GT, F430 VS. Párizsi parkolóház 😄D

Pepsi Twist
"és nagyon régen"

<#eplus2>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

jofer
Szerintem eljön még a mi idõnk... valamikor a távoli jövõben, egy messzi-messzi galaxisban...

jofer
Hardcore mod! Realisztikusabb vezetési élményt ígér! Én kedveltem csak az a fránya antigravitáció, meg a sarkokon befordulás elvette tõle a kedvem! Ha jól emlékszem 45%-nál nyílik meg az opció... A százalékokat lehet növelni vásárlásokkal is! 3 ferrari, 3 merci, 3 ford... A házadban meg lehet nézni, hogy mikeket kell még vásárolni!

bocs a hülye kérdést de mi az a HC ?És hogy took oda egyszerûen eljutni?mert versenyezgetek de nem nagyon megy a százalékom.még quiq race-ben se
V12-es BMW motor van benne 😊)))

Dante73
Memphis, Rád számítottam is....
Rögtön megy privi.

http://www.freetvmaci.info/

Falkon
Melyik autó helyére kell berakni?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
440-et????????
Ez valami mutáns?

440et megy , és jól is lehet vele driftelni 😉

belsõnézet még nincs...
de lesz =)

Falkon
Annak van belsõ nézete?

Falkon
A bömbölö jól nézki

Sziasztok!

Látom itt egy pár "új" "csinált" autót a játékba és arra lennék kíváncsi, hogy ilyeneket milyen programmal lehetne csinálni? Ha lehetne ingyeneset akkor lehet, hogy mepróbálnám beleásni magamat ebbe a tudományba 😊 De azért ha nincs ingyenes légyszí írjátok le a nem ingyeneset is <#worship><#worship><#worship>
HUNMemphis
Ugye volt benned annyi tisztelet hogy végig olvastad?Ha mér leírta megfogalmazta akkor szánhatnál rá 2 percet.
Dante amm én asszem csatlakoznék.Tudod jól hogy HC-ben vezetek már vagy ezer éve.A versenyzés is jó ötlet fõleg mert HC-s.
Szóval asszem én szívesen csatlakoznék.Ott tudnék lenni a talikon mert be tudom osztani az idõmet.
Kérdés az hogy megfelelek-e.<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

somdav95
Najó most újra lesz rakva az egész winfos, remélem a TDU mentésem sikerül visszamásolni majd, szurkoljatok xD

somdav95
Hát sikerült, dejó xD

somdav95
Csinál egy klubbot, és azt magyarázta el nah xD OFF: Hogy a picsába lehet a nevem alá írni hogy mivan a gépembe? xD

Higany
<#confused>

Dante73
T. Hölgyeim! (és uraim...!)

A Kamehameha (HUN) klub ajtajait örökre bezárom.
Köszönöm minden aktív, és kevésbé aktív klubtagnak a részvételt, a versenyeket, és a krúzokat. Eljárt a klub felett az idõ.
Ugyanakkor, nyítok egy új klubot, ahová mindenki jelentkezését szeretettel várom, aki;
-Kizárólag HC módban közlekedik.
-Képes, hajlandó, és AKAR minden héten versenyezni, online. (részletek alább.)
-Rendelkezik mikrofonnal, és hajlandó is használni.
-LEHETÕLEG rendelkezzen Megapack-al
-Elfogadja a klub szabályzatát. (szintén lejjebb.)

A klub neve Sg-Ph HardCore club lesz.

Talik heti 1-2 alkalommal, mindig más vezetésével. Nem fogunk az észak-nyugati világítótoronynál találkozni, az fix....
Célja az, hogy olyan helyekre vigyük egymást, ami valamiért különleges. Pl, én nem tudom, hol vannak azok a házak, amik bugosak, és beléjük lehet hajtani, vagy érdekesnek tartanám a hét közben meglelt hibák, bugok, esetleges húsvéti tojások egymásnak való megmutatását, vagy egyszerûen egy olyan helyét, ami valamiért nekünk szép, vagy kedves a kis lelkünknek.
Tempónk maximum 200 körüli, szabályok betartása esetenként változó.

A Versenyek minden héten azonos idõpontban lesznek megrendezve. Megjelenés kötelezõ. 2 egymást követõ verseny kihagyása, elõzetes bejelentés nélkül, azonnali kirúgással jár.
Kocsik mindig azonosak, minden versenyen. A verseny után döntjük el a jövõ héten használt járgány típusát. (Ajánlott egész héten azzal nyomni, hogy a versenyen már jól tudd kezelni a verdát. )
Versenyek mindig HC módban, minden segítség off beállításokkal lesznek megtartva. Versenyek száma változó, össztáv kb 200-250Km lesz, minden alkalommal.

Egyéb szabály, ötlet egyelõre nincsen. Részletek nem vitaképesek, ötletek jöhetnek,
(gyengébbek kedvéért, az azonos színû, típusú verdák használata csak mint ötlet merült fel, a majdani tagság majd eldönti a sorsát. Ha a többség úgy dönt, akkor viszont kötelezõ is lehet....)

Aki a fent leírt dolgokkal nem ért egyet, egyrészt tartsa meg magának, másrészt ne jelentkezzen klubtagnak. Úgyis hamar ki lesz rúgva... Nekem elég az, ha jelentkezik 2-3 fõ rajtam kívül, aki kissé komolyabban nyomja az átlagnál.

Elsõ verseny elõtt aktiválom a klubot, klubépület kiválasztásához a majdani tagok szavazataira számítok! De még a héten jó volna elkezdeni a dolgot!

http://www.freetvmaci.info/

bezzeg mi :p

csak mi meg lusták vagyunk befejezni -.-"

Higany
Hát akkor majd este visszapakolom az eredeti fájlt és reménykedek, hogy patch-elés után is elindul a játék. <#circling>

Nathan66
<#vigyor>

jofer
Hogy magyarosítottad? Egy csipetnyi paprikával, gulyással, esetleg pulival? <#idiota>

A magyarítások portálon található honosítás csak az 1.45-ös verzióval kompitibilis! Ha te online akarsz lenni, akkor 1.66-os tapasz kell, de akkor ugrott a magyarítás! Aki készítette a fordítást, valószínüleg egy fillért sem adott az eredeti játékért...

pxxl
ezek szerint egyszerû a megoldás 😄

vagy játszol offline magyarul, vagy felpatcheled, és online játszol angolul...
am sztem abszolút nem hiányzik a magyar szöveg. amennyit olvasni kell a játékban. 😊

All hail the double x!

Higany
Akkor vegyem ki a magyarítást? Vagyis cserél jem vissza az eredeti fájlt? Tegnap éjjel újratelepítettem az egészet, magyarosítottam, nem tettem fel a patch-et és hiba nélkül megy a játék. A patch-et meg azért lenne jó feltennem, mert a játék alatt a bal oldali hangszóróim sokkal jobban szólnak és hát eléggé zavaró. Akkor a felpatchelt verzió nem szereti a magyarítást vagy mi? Köszi!

a (kiadott) magyarosítás a sima verzióra van, azért már kifagyhat 😉)

pxxl
...kuss én így parkolok... <#hehe><#hehe><#taps>

All hail the double x!

Higany
Szevasztok! Olyan hatalmas problémám, lenne, hogy feltettem a legújabb patch-et és megpróbálom elindítani a játékot és szabálytalan mûvelettel kilép a játékból. Természetesen eredeti a játékom. Szerintetek van a kilépéshez köze annak, hogy felraktam rá a magyarítást vagy, hogy korábban a warez verzió volt fenn? Köszi!

pxxl
áhh innen gubbantottam a hummerem is <#taps><#taps>

All hail the double x!

pxxl
jajjj nem a képekét lol az autókat <#nyes><#nyes><#nyes>

All hail the double x!

jobbklikk-> kép címének másolása <#idiota>

pxxl
a fájlokat is linkeleted <#hehe><#hehe><#hehe><#taps>

All hail the double x!