107666
-
#104199 Szerintem is az, ok néha kell az erezd el a hajamat krúz, de személy szerint jobban élvezem ha kicsit visszafogottabban krúzolunk, 200-250-es tempó mellett nagyjából a kreszt is betartva(már amennyire ez lehetséges). -
DoNLaCeee #104198 Milyen yo h én pofázom már hetek óta h túl egyszínű a játék enzoval meg s7-el -.- nem baj :DDD (g krúz) -
#104197 Most is 58 player van online.
Robi: Szívesen! -
Robi546 #104196 Oké,köszi. :) -
#104195 Tedd fel a 1.66 patch-et vagy a mega packet és ok lesz. -
Robi546 #104194 Srácok amikor be akarok lépni Online módba akkor új verziót ír ki hogy le akar tölteni,linket tudtok adni honnan töltsem le ? Előre is köszi. -
#104193 Na , ma még jövök krúzra,aztán holnaptól kicsit AFK leszek, bizonytalan ideig.. -
#104192 Jól teszed, hogy veszed, ha tudok ott leszek.
Egy megjegyzés a találkozóról, tegnap is bonyodalmat okozott, hogy a szalon előtt gyűltünk, egyszer be is léptem a szalonba véletlenül. Érdemes volna valami olyan helyre gyűlni, ahol ilyen dolgok nem hátráltatnak. -
#104191 Nah meggondoltam magam gyorsan,ha Atty nem ér rá akkor kézbe veszem az ötletét engedélyével,és még a képét is felhasználom:))
-
#104190 Hmmm kár .... rendezni én se tudok de fent leszek este ha van valaki 7 után és akkor mehetünk :) -
#104189 Modding tools
A garázsban még vannak gondok, midnen ilyen textúra bajon javítok csak nem megy ez olyan gyorsan. :)
A 72 bizony szép szám főleg hogy nemrég még volt hogy 30-40 játékos volt cska fent. -
#104188 Igen,ezt a garázsban énis észrevettem, néhol rózsaszín csík világit a bömbin.. amúgy tetszik.. jókis gép, viszont eltudnád küldeni a TDUMT-t? Mert nagyonnagyon lentvan nekem a kamera.. és jólenne ha feljebbtudnám hozni valahogyan,mert akkor belsőnézetből is lehetne kocsikáznom! -
#104187 Ennek örülök. Remélem még sokáig életben marad a szerver, mert nagy veszteség lenne ha lekapcsolnák.
Tegnap este 9-10 fele 72 embert írt a számláló, az szép szám szerintem.
Nem rendezem ma meg a G kategóriás krúzt, mert nem tudom lesz-e időm ma gurulni ezért kérem az emberkéket akiknek van kedvük rendezni valamit bátran tegyék és ha úgy alakul én is begurulok. -
#104186 Jó látom hogy egyre több régi játékos jön vissza? :)
A kis bömbi már majdnem kész, a világítás nem megy még tökéletesen illetve az üveg helyenként bugos vmiért. Egyelőre várom hogy combat feljöjjön msn-re ő talán tud segíteni ebben (is). :) Amúgy örömmel láttam hogy elég pozitív visszajelzéseket kaptam a centralon, pedig amit feltöltöttem még sokkal több hibát tartalmaz mint a jelenlegi verzió (amit egyelőre még fejlesztgetek), szóval a közeljövőben várható még több autó! :) -
#104185 Valaki tudna egy jó izomautó hangot ? Challangerhez kéne valami fasza mert a gyárit utálom.....köszi :) -
#104184 Problem solved. Megnéztem, hány karakter volt a régi jelszavam majd sorra vettem a kódokat amiket használtam a múltban és megtaláltam a régi kódom, vissza állítottam a kódom a régire és most ok a baj csak annyi, hogy ez a mentés a mega pack előtti.
Benci ha leszel PM-ben írd le nekem, hogy is tettél szert sok pénzre. Nincs kedvem még egyszer összeszedni a pénzt mindenre. -
#104183 A mai napon sikeresen elkúrtam a mentéseim. Ami nem is lenne probléma, mert van egy korábbi mentésem a mentésről. Tegnap feldobtam ezt a Game Spy Comrade-et, és mivel kb már 2 éve csináltam az online profilom ezért nem emlékeztem a kódra és új kódot kellett beállítanom és most mikor be akartam lépni mindig írja, hogy invalid pasword, és mikor beírom a helyes kódot nem látja a mentésem. Lehet ezzel valamit csinálni vagy annak a profilnak annyi? -
#104182 Még egyszer köszönöm a délutáni gurulást, és egy-két kép tőlem is.
-
#104181 Figyelj ember. Nekem személy szerint,semmi bajom nincs/nemvolt/ veled..
De amit krúz után leműveltél, ott a versenypályánál, olyat egy 10éves kisgyerek nemcsinál.. mert őis felbírja fogni hogy HA TELEVAN A LAYER AKKOR TELEVAN,NINCSEN MÉG +1 EMBERNEK HELY! És különbenis, milyen érdekes.. Laco02-vel találkoztam ott a merci szalonnál,mielött átdobott volna a layer/szerver/ Entex-ékhez.. Ő miértnem jött ide pampogni? Miért nem bőgött nekünk hogy mekkora egy köcsögök vagyunk hogy ő már nemfért be?! MERT VAN ESZE ÉS ELVISELI HOGYHA EGYSZER NEMFÉR BE 1 LAYERBE!
2.: Ha nemtetszik a max 8player szám ,layerenként, ajánljuk hogy légy oly szives mondd meg az atari/Eden-nek(akik becsődöltek) hogy növeljék már meg egy-kettővel a layerenkénti maxplayer-számot.. "Mondván csak 1 számot kéne átírni,meg mert atika nemfér már be a telilayeres krúzokba"
3. És köszönöm! Ez a viselkedésed elárulta hogy milyen is vagy igazából.. Innentől köszönöm,de énsem kívánok azzal égni hogy a barátlistámon vagy.
Danke! -
Entex #104180 Már nem is 40 van neki hanem 66000+
-
#104179 Úgy látom, hogy vissza kell telepítenem a TDU-t, ha már ekkora élet van a fórumban.
-
#104178 Viszont azt is figyelhetted hogy 8an voltunk a layerbe sokszor és csak ritkán 7en...trollkodtak,nem lehetett álni egy helyben és káosz volt már. -
becsiati #104177 Nem kérek senkit arra, hogy jöjjön velem kocsikázni, HA valaki azt mondja, hogy várjatok még 1 kicsit azt miért nem lehet megvárni, mert jött volna még 1 emberke!
Sajnálom...de ez van.
Ahogy szokták mondani: Jön még macskára úthenger! Kellesz még másnak is akármi!
Bocs Skacok! -
#104176 Örülök, hogy tetszik az ötlet, holnap csinálok plakátot is.
Ezeket meg csak úgy.
-
Entex #104175 az mB-t nem javaslom.. mikor én rendeztem, kivittem a srácokat döntögetni a hegyekbe, de persze mindenki speedmotorral jött és estek-keltek :D Jó, ott nem voltunk isolálva, volt 1 külföldi gyerek akivel bécsi állandóan versenyzett és szétcseszték az egészet. Kérdeztem Nemesis-t (lengyel srác, 40000+ km van a Ninjájában, csak motorozik) szerinte jó volt az útvonal csak széttrollkodták a többiek.. De hátha neked sikerül!
G-s krúz nagyon jó ötlet, még anno Alien rendezett egyet az rohadt jó volt, mai napig nr. 1 nálam. -
#104174 Persze bármikor :) -
Robi546 #104173 Helló!
Srácok valamikor majd nyomunk egy krúzt ? Mondjuk jövőhét szombat ? :)
(Mivel most a TDU sincs benne a gépembe,holnap lehet feltszem.) -
#104172 Oh az csúcs lenne,bejáratnám a Challengert vagy a Chargert. Én még gondoltam egy mB katos krúzra is :) De akkor azt majd máskor :D -
#104171 Holnap ha lesz időm és persze nektek is akkor mehetnénk egy G kategóriás krúzt ha lesz rá igény. -
#104170 Jajj jajj.....nehéz volt a gyerekkorod gondolom,de sebaj,kellenek ilyenek is. -
#104169 Ez de király mod, nem is tudtam, hogy létezik és, hogy még szép is.
Entex: köszönöm a segítséget.
-
Entex #104168 A bunkó az te vagy "barátom", mindenki meg tudta nyomni az ISO gombot csak te nem, ennyi a történet. Egyedül magadat hibáztathatod. Köszönöm szépen de én sem tartok igényt a társaságodra a továbbiakban. -
#104167 Te szerencsétlen, ott álltunk vártunk téged te vakaróztál és akkor már rég elmúlt 16óra, inkább hallgass, jobban jársz. Hány éves vagy, hogy ennyire vered vele a melled? Meg amúgy mit számít az ki hány éves? Lehet idősebb vagy de azzal még ugyan akkor bunkó paraszt maradsz. -
Entex #104166 Szóval a friend törlésről:
Ez a program kell hozzá, be kell jelenetkezni a TDU-s email-el, utána kiválasztani a megfelelő accountot és rögtön be is hozza a listát, ahol lehet törölni az embereket. Látszik ki van online TDU-ban és chatelni is lehet vele.
Nagyon jó volt a krúz, én csak ilyen képet lőttem:
-
becsiati #104165 Te sem vagy különb, mint 1 KIS PÖCS!! Jobban tennéd ha észrevennéd magad te BUNKÓ, és ne te döntsd már el, hogy ki tart velem meg ki nem, amúgy meg te 1 kis taknyos pulya vagy énhozzám képest!
Te meg a másik két bukó barátoddal együtt, "akiket nem fogok megnevezni" elmehettek a picsába, te kis taknyos 17 éves bunkó, beképzelt, köcsög...
Ne részletezzelek én téged tovább, te nem jössz hozzám, én megyek hozzád, majd aki úgy látja, hogy akar velem krúzolgatni, az majd úgy is fog jönni.
Majd ők eldöntik, és nehogy már te döntögess itt mások helyett!! -
#104164 HOGY létezik hogy a CLK n nincs semmi mod?:D -
#104163 Nem volt semmi baj a krúzzal, remélem lesz még alkalmunk sok ilyenre.
Képek!
-
#104162 Nah fiuk....elősször köszönöm hogy eljötettek,viselkedtettek és igy összehoztunk egy kellemes,laza krúzt ami már rég sikerült nekem :)
Megjegyezni valók: Az hogy ha 18:00ra van irva,és mi indulunk 18:10kor és még úgyis késtek arról nem tehetek,az hogy ha szólok többször hogy lockoljátok egymást mert izolálva van de nem teszitek,szintén nem az én hibám mivel izolálni kell a trollok miatt.
Külön emlitésre méltó BÉCSIATTI viselkedése,mint egy utolsó pancser,fullon az ő hibája miatt maradt le róla és még minket szid.
Részemről bocsánat nincs emiatt,többet ő velem krúzolni nem jön...azonnal izolálva lesz nélküle.Szerintem ti is kibirjátok ha nem tart a jövőben velünk.
Ettől eltekintve remélem minden ok volt ,ha nem irjátok le nyugodtan :)
-
#104161 Köszi a krúzt, még a végére vissza tudtam csatlakozni szerencsére.
Képek lesznek fél órán belül.
Becsi Attila meg csak annyi, hogy már vártam mikor kelsz ki magadból, le is szerepeltél, ne keress többet TDU-ban, mert nem vagyok kíváncsi az Enzo-dra és nem vagyok egyedül ezzel. -
#104160 Na gyerekek nem tudom mi lett de lefagyott a játék, ütköztünk egyet Entex-el és befagyott a gépem. Sajnálom, pedig jó volt.