Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Az elején
Félidõben
És a kemény mag a végén

TDU Project Paradise nick: ToMeE
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
meik autó helyére teszi be?
Egyre szomorúbban krúzolgatok a szigeten. Egyre több emberrel találkozok, aki csak azért ül le a gép elé, hogy másokat idegesítsen idétlen vezetési stílusával, vagy azért, hogy mások idegeit feltornázva lökdösõdjön egy "jót". Továbbá egyre több olyan embert látok, aki bent csücsül egy A vagy B kategóriás járgányban, de vezetési tudásuk erõsen vetekszik a nullával. Minden kanyarban keresztbe állnak az úton full Driving Aid mellett... <#violent>#violent>
Innen pattant ki a fejembõl a dolog, hogy tartok egy krúzt. Egy F kategóriás krúzt. "Méltatlanul elfeledett" kategória ez sajnos. Nem érdemli meg. Ma már csak a kezdõk/újrakezdõk karcolnak F kat-og verdákkal, pedig élvezet õket terelgetni. Ráadásul a gyors vezetésükhöz elengedhetetlen a pontos, precíz vezetés. Ha egyszer lemaradsz versenyben egy hiba miatt, nehéz lesz velük a hátrányt behozni, mert õk nincsenek 100-on 3 mp alatt. De ez így jó, sõt, gyanítom, hogy egy-két lúzer a szerveren még ezeket a járgányokat sem tudná elvezetni DA nélkül... Én szeretem ezt a kategóriát, olyan nosztalgikus érzés.
Látom ma nem volt túl aktív a fórum, így nem számítok túl sok résztvevõre a krúzon, de azért meghirdetem, hátha...
Szóval én egy Audi A3-al leszek (szórólapon a kép), Cadillac szalonnál. 20:15-kor kezdõdik el a találkozó, 20:30-ra tervezem az indulást. Útvonal nincs, csak megyünk bele a nagyvilágba. DA off, és ha lehet, akkor HC on. E és F kategóriás kocsikat várok elsõ sorban, de igazából mindegy mival jössz. A kis A3 nem sokszor fogja elérni a 250-et, így sebességkorlátozásnak szerintem nincs értelme. Nem akarok túlságosan szabályosan menni, jobbról elõzés felõlem ok, ha a szembe sáv foglalt, táblák most nem fognak érdekelni, mert mire újra elérem a 100-at a kocsival, vége egy filmnek. Gyertek, ahányan tudtok!
Keressétek Grabowszki-t, vagy ToMeE-t (szerintem egy layeren leszünk úgyis)
Ja, és a szórólap (Slowkiller Cruise):

Maserati GranSport, és Jaguar XKR Coupe
Nagyjából én is ilyen képeket csináltam, mint Tomi, úgyhogy inkább azokat rakom fel, amik különböznek.
Driftelgetés a parkolóhelyre (azért a visszapillantóban nézem a virágokat, nehogy rájuk hajtsak)
Tomival elhúztunk egy csillagvizságlóba is, hogy okosodjunk (hát én nem lettem okosabb, az tuti)
Kicsit túlhajtottam a vasat, szerintem valami baja is lett, vagy mijaza a fehér csík mögöttem...
Aztán a jól megérdemelt pihenés

Maserati Gransport az egyik járgány, a Jaguar meg azt hiszem XKR Coupe, de ezt inkább Tomi tudja biztosan.
Megtudnátok nekem mondani a képen láthato jaguár és masarati teljes nevét?
TDUnick: bevizzoliHUN
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Még mindig nem jött meg a g25 már sík ideg vagyok már több mint 2 hete meg van rendelve<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Elõször egy Lotussal meg egy Saleen-nal mentünk:
Aztán átváltottunk a jó öreg D-katos autóinkra:
Betörtünk egy ingatlanra, és nyomtunk egy Tennis meccset:
Dolgoztunk is, mert a benzin ugye pénzbe kerül, azt meg meg is kell keresni...
És a jól megérdemelt pihenésünk ugratásokban teljesedett ki:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU,ETS2 Nick: holecsko
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=6110
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Olyanokkal próbálj jönni
Ahoz a helyhez mész ahova szervezik azt jössz velünk
Azóta szeretem a merciket
Bocs a minõségért akkor még F500i-m volt
Ez egy w124-es
Hogy 300-as e azt nem tom
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.