Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edonis

Misi az ezredes
A bugaty veiron az meik autót írja felül?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Higany
Legközelebb akarok menni veletek én is krúzolni! <#vigyor2>

Roger6
Te miért nem voltál Memphis?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Azt hiszem kijelenthetem, hogy ez a "Slowkiller Cruise" egész jól sikerült, köszönet a sok érdeklõdõnek! 😊 Az elején azt hittem, hogy csak ketten leszünk ToMeE-val, mert szinte senki nem jelzett vissza, amikor meg odaértünk, fullon volt a layer fél perc alatt! 😊 Remélem ti is jól éreztétek magatokat (mert én igen), szerintem jövõ héten is rendezhetünk egy ilyen lassabb krúzt, ha lesz rá érdeklõdõ! Addig meg nyomassátok az A-s verdákat!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HUNMemphis
Szép képek! <#wink>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

orszagtom
Valóban jól sikerült a Grabowszki által szervezett krúz! Köszönet érte a szervezõnek és a résztvevõknek is. Egy pár kép:

Az elején

Félidõben

És a kemény mag a végén

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Misi az ezredes
THX a krúzt nem maradtam sokáig de jó volt

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

drot
kösz a krúzt nagyon jó volt

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Misi az ezredes
nekem nem tette be 😮

Misi az ezredes
Szintén olyannal megyek
meik autó helyére teszi be?

én már ott vagyok, egy kis rõnó-val 😄

bevizzoli125
Köszönöm a segítséget

TDUnick: bevizzoliHUN

Roger6
Szép jó estét!

Egyre szomorúbban krúzolgatok a szigeten. Egyre több emberrel találkozok, aki csak azért ül le a gép elé, hogy másokat idegesítsen idétlen vezetési stílusával, vagy azért, hogy mások idegeit feltornázva lökdösõdjön egy "jót". Továbbá egyre több olyan embert látok, aki bent csücsül egy A vagy B kategóriás járgányban, de vezetési tudásuk erõsen vetekszik a nullával. Minden kanyarban keresztbe állnak az úton full Driving Aid mellett... <#violent>
Innen pattant ki a fejembõl a dolog, hogy tartok egy krúzt. Egy F kategóriás krúzt. "Méltatlanul elfeledett" kategória ez sajnos. Nem érdemli meg. Ma már csak a kezdõk/újrakezdõk karcolnak F kat-og verdákkal, pedig élvezet õket terelgetni. Ráadásul a gyors vezetésükhöz elengedhetetlen a pontos, precíz vezetés. Ha egyszer lemaradsz versenyben egy hiba miatt, nehéz lesz velük a hátrányt behozni, mert õk nincsenek 100-on 3 mp alatt. De ez így jó, sõt, gyanítom, hogy egy-két lúzer a szerveren még ezeket a járgányokat sem tudná elvezetni DA nélkül... Én szeretem ezt a kategóriát, olyan nosztalgikus érzés.
Látom ma nem volt túl aktív a fórum, így nem számítok túl sok résztvevõre a krúzon, de azért meghirdetem, hátha...
Szóval én egy Audi A3-al leszek (szórólapon a kép), Cadillac szalonnál. 20:15-kor kezdõdik el a találkozó, 20:30-ra tervezem az indulást. Útvonal nincs, csak megyünk bele a nagyvilágba. DA off, és ha lehet, akkor HC on. E és F kategóriás kocsikat várok elsõ sorban, de igazából mindegy mival jössz. A kis A3 nem sokszor fogja elérni a 250-et, így sebességkorlátozásnak szerintem nincs értelme. Nem akarok túlságosan szabályosan menni, jobbról elõzés felõlem ok, ha a szembe sáv foglalt, táblák most nem fognak érdekelni, mert mire újra elérem a 100-at a kocsival, vége egy filmnek. Gyertek, ahányan tudtok!

Keressétek Grabowszki-t, vagy ToMeE-t (szerintem egy layeren leszünk úgyis)

Ja, és a szórólap (Slowkiller Cruise):

orszagtom
Tökéletes volt Grabowszki válasza,
Maserati GranSport, és Jaguar XKR Coupe

Roger6
Hé-hé mester, köszi a krúzt, kurv@ jó volt!

Nagyjából én is ilyen képeket csináltam, mint Tomi, úgyhogy inkább azokat rakom fel, amik különböznek.

Driftelgetés a parkolóhelyre (azért a visszapillantóban nézem a virágokat, nehogy rájuk hajtsak)

Tomival elhúztunk egy csillagvizságlóba is, hogy okosodjunk (hát én nem lettem okosabb, az tuti)

Kicsit túlhajtottam a vasat, szerintem valami baja is lett, vagy mijaza a fehér csík mögöttem...

Aztán a jól megérdemelt pihenés

Roger6
Szia!

Maserati Gransport az egyik járgány, a Jaguar meg azt hiszem XKR Coupe, de ezt inkább Tomi tudja biztosan.

bevizzoli125
Helo!
Megtudnátok nekem mondani a képen láthato jaguár és masarati teljes nevét?

TDUnick: bevizzoliHUN

neem, szerintem meg... mivel aki nagyon pro, annak be kell adnia ilyen csaló dolgokat, mint láthatatlan rendõrótó, keresztbeforduló civilek, meg hogy neked mennek, stb, , mer máshogy nem tud kárt tenni bennünk<#ravasz1><#idiota>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Misi az ezredes
Jah de akkor én naon prõ vagyok hogy eddig mindig sikerült kikerülnöm õket ^^

Még mindig nem jött meg a g25 már sík ideg vagyok már több mint 2 hete meg van rendelve<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#banplz><#banplz><#banplz>

Pepsi Twist
új lopakodó zsernyákok 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

orszagtom
Köszönöm! 😊

Falkon
Jó képek!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

orszagtom
Grabovszkival kanyarodtunk délután egyet, ami szokás szerint tök jó volt! 😊 KÖSZI!!!

Elõször egy Lotussal meg egy Saleen-nal mentünk:

Aztán átváltottunk a jó öreg D-katos autóinkra:

Betörtünk egy ingatlanra, és nyomtunk egy Tennis meccset:

Dolgoztunk is, mert a benzin ugye pénzbe kerül, azt meg meg is kell keresni...

És a jól megérdemelt pihenésünk ugratásokban teljesedett ki:

Misi az ezredes
Lehet mert láthatatlanok? <#pias>

Falkon
Én is neki mentem párnak azért nincs kedvem

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Misi az ezredes
én sem találkoztam velük :/

Pepsi Twist
dettó

Atti12
én egyszer nem töröltem még ki és sose találkzotam láthatatlan rendõrökel. :S

ÚÚÚ baszki, ez most nagyon felbaxott... viszem az autót jópénzé, és 6, azaz 6!!! láthatatlan rendõrautónak mentem neki 21km alatt!!! A keresztbeforduló autósokról meg nem is beszélve... minden 2ik autós küldetésnél ki kell törölni ezt a radial izét, vagy mi a rák???<#boxer><#boxer><#boxer><#gun><#gun>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

[HUN]FaTaL
Jó már semmi, másodszorra felengedett

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nincs server? Nem enged fel :/

http://goo.gl/gd6Zi5

Fr3nky21
Szevasztok!! nincs kedve valakinek egy kicsit gurulni?

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

LeWyTy
Csak gondoltam szólok már hogy tölthetõ a Porsche Carrera GT

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Falkon
Megcsináltam az összes versenyt már csak az extrák vannak,de ahoz nincs kedvem

holecsko10
Lamborghini Diablót mért nem csinálnak, hiszen ott van konzolokban is és nem lehet annyira nehéz átkonvertálni pc-re.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Falkon
Megirják milyen autókkal
Olyanokkal próbálj jönni

Falkon
Nem kell végig vinned
Ahoz a helyhez mész ahova szervezik azt jössz velünk

Higany
Sziasztok! Ahhoz, hogy csatlakozzak hozzátok, vagyis egy csapatba vagy ilyesmibe, ahhoz végig kell vinnem a játékot és megszereznem a legjobb autókat? Esetleg van valami más követelmény is? Köszi elõre is!

Falkon
Ez volt a mi autonk
Azóta szeretem a merciket
Bocs a minõségért akkor még F500i-m volt

Falkon
Hali!
Ez egy w124-es
Hogy 300-as e azt nem tom

ChuckyHUN
jól

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

drot
jól látom h ez x5?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C4-et!C4-et!C4-et!C4-et!C4-et!C4-et!C4-et!C4-et!C4-et!C4-et!C4-et!C4-et!

Misi az ezredes
Gyönyörû

LeWyTy
Kombi 😄

Pepsi Twist
baszod... én is... én 10-re járok dolgozni de már fenn vagyok 7kor felriadtam hogy úr isten elkések... és nem bírtam vissza aludni...

drot
'reggelt xd huh bazd ma 7 kor felkelek hogy teljesen kialudtam magam pedig 1 kor feküdtem máskor amikor suli van alszok egész délután utána 10 kor este lefekszem és reggel 7 kor alig bírnak kiszedni az ágyból olyan álmos vagyok ez kibaszás😊

Pepsi Twist
a kakukk tojás vajon ki? 😄