Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem baj legalább megtanultam ma is valamit: nagyszabású találkozó közben nem tanácsos kocsit váltani
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

<#eplus2>#eplus2>
Nem férek bele a képbe!!!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Értem ezalatt, hogy megyek egyenesen, és mondjuk a messziben felbukkan egy fa, vagy ház. Megyek felé, és amikor egy bizonyos távolságon belül ér, hirtelen átvált részletesebb textúrára, részletesebb kialakítású modellre. De ezt nem áttûnéssel vagy valami szemnek elfogadható módon teszi, hanem látványosan pattan egyet a képe.
Nekem így egy kicsit idegesítõ, nem tudom nálam van-e a gond, vagy egyszerûen ilyen a játék. Nézegettem a szerényes graf beállításokat a játékban, de ott nem sok mindent lehet megadni, egyébként minden maxon, hdr off.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Végre visszanged hozzájuk erre lefagy a gépem!!!!!!!
õõõõõeeeeeeee<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Falkon vagy Gagyi ha mentek akkor szóljatok nekik hogy ne várjanak tovább<#help>#help><#help>#help>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
megtelt a layer vagy mivan????
w77d: Drága lesz neked de írj PM-et a ha igényt tartasz a "szolgálatásaimra" XD
Na.. megyek el asszonyhoz! BB! Majd este! XD
<#vigyor>#vigyor>\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Egy laza 60km!
Néha beolvassa, néha nem... és kezd nagyon idegesítõ lenni, kérdés meg lehet csinálni, hogy ne kelljen a CD-t beraknom? Esetleg DT-be berakni valamit valahogy?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gaming is believing.
Történt, hogy tegnapelõtt megvettük egy barátommal. Ki is találtuk, hogy milyen jó lesz találkozni benne, stb. Erre csak nem jött össze a dolog. Hiába vettük fel egymást friend-nek, a térképen nem látszódunk rendesen, vagy idõrõl idõre csak úgy eltûnünk egymás szeme elõl. Megoldást nem leltünk eddig, de gondoltam, hátha itt tudjátok, hogy ez miért van, vagy hogy hol is lehet benne rendesen találkozgatni.
Elõre is köszönöm a választ!
Ja, amúgy a játékban a nevem Traurer.
Gaming is believing.
Elõször Golf utána A-B és végül G katos krúz volt <#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>
Kép:
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Krúz most 9kor! VWSzalon! Gyertek Golffal! Továbi info
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
http://goo.gl/gd6Zi5
Kifelejtettem a ToborzóHSZ-bõl!
Szabályokat BETARTVA megyünk!
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS