Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0blueman
rám vártak mert nem engedett vissza a layer, aztán amikor végre nam volt teli és visszatudtam kapcsolódni akkor meg a gépem fagyott le.
Nem baj legalább megtanultam ma is valamit: nagyszabású találkozó közben nem tanácsos kocsit váltani

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

w77d
elsõképen jól elvannaka gyerekek XD

valaki már észrevette hogy a mercedes benz sl 65 amg -nek az elején az index világít ha fékezel?

csontiz

csontiz
gyülekezõ

másnál hogy néz ez ki?
Na ma aztán aktívak vagyunk a szigeten!! Kettõ az egy ellen!!<#eplus2><#eplus2>Nem férek bele a képbe!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Falkon
Soha nem figyeltem

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nálatok is "pattognak" az egyes tájelemek?

Értem ezalatt, hogy megyek egyenesen, és mondjuk a messziben felbukkan egy fa, vagy ház. Megyek felé, és amikor egy bizonyos távolságon belül ér, hirtelen átvált részletesebb textúrára, részletesebb kialakítású modellre. De ezt nem áttûnéssel vagy valami szemnek elfogadható módon teszi, hanem látványosan pattan egyet a képe.

Nekem így egy kicsit idegesítõ, nem tudom nálam van-e a gond, vagy egyszerûen ilyen a játék. Nézegettem a szerényes graf beállításokat a játékban, de ott nem sok mindent lehet megadni, egyébként minden maxon, hdr off.
Nekem is behalt a gép!!<#rinya> Most indítottam újra!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

0blueman
Nem hiszem el!!!
Végre visszanged hozzájuk erre lefagy a gépem!!!!!!!
õõõõõeeeeeeee<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Falkon vagy Gagyi ha mentek akkor szóljatok nekik hogy ne várjanak tovább<#help><#help>

Falkon
Saját krúzodba nem mehetsz vissza <#awink>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Meg bizony!!!!!!!!!

0blueman
nem enged vissza!!!!
megtelt a layer vagy mivan????

BB7
XD bezonyám! Ez a spúr meg ki se fizette a számlám!

w77d: Drága lesz neked de írj PM-et a ha igényt tartasz a "szolgálatásaimra" XD

Na.. megyek el asszonyhoz! BB! Majd este! XD
holecsko10
Szia, jó helyen várakozok a talira?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

ChaosTeam
Hol van a déli világítótorony melletti club parkolója? meg a déli világítótorony? :S
w77d
tuknálak ember XD

Be álltunk egy étteremhez, hogy együnk erre így parkol egy igazi NÕ! <#vigyor>

BB7
Én! XD És le lehet szállni a melleimrõl! Drága volt! XD
w77d
ki az a jó kiállású csirkebige? 😄

Nó azért valami csak össze jött!<#kacsint>Egy laza 60km!

ChaosTeam
Engem az idegesít, hogy megvan az eredeti játékom, de valamiért nem akarja sokszor beolvassni a meghajtó a cd-t, nem csak az enyém, más gépbe se, valami nem 100-as a CD-vel....

Néha beolvassa, néha nem... és kezd nagyon idegesítõ lenni, kérdés meg lehet csinálni, hogy ne kelljen a CD-t beraknom? Esetleg DT-be berakni valamit valahogy?
mia a neve a clubnak ahol lesztek 12:30 kor?
Misi az ezredes
Mef jó ha nyomsz egy F-et és a haverod lelocolod mert akkor a szerver nem kapcsol szét titeket más layerre egy idõ után

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

solo
120 as zacsit naki....<#eplus2><#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Chocho
Ja megvan, köszönöm a segítséget!

Gaming is believing.

0blueman
ahol jelölöd barátnak az fölött ott van hogy lock

Chocho
Igen tudom, dehogy sértõdöm meg, örülök, hogy segítesz. 😄 Viszont mi az a "lockolni"? Bocsánat a hülye kérdésekért, de még nagyon n00b vagyok...

Gaming is believing.

0blueman
tudom, hogy alap és ne sértõdj meg de miközben valakivel vagy akkor nem szabad m-met nyomni mert akor áttesz más rétegre

0blueman
akkor látod barátként ha te is jelölted meg õ is téged. Az eltûnésre meg az van hogy lockolni kell

0blueman
ok, majd katt rám B-s kocsival leszek

Chocho
Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, de nagy gondban vagyok a játékkal.

Történt, hogy tegnapelõtt megvettük egy barátommal. Ki is találtuk, hogy milyen jó lesz találkozni benne, stb. Erre csak nem jött össze a dolog. Hiába vettük fel egymást friend-nek, a térképen nem látszódunk rendesen, vagy idõrõl idõre csak úgy eltûnünk egymás szeme elõl. Megoldást nem leltünk eddig, de gondoltam, hátha itt tudjátok, hogy ez miért van, vagy hogy hol is lehet benne rendesen találkozgatni.

Elõre is köszönöm a választ!

Ja, amúgy a játékban a nevem Traurer.

Gaming is believing.

Falkon
Köszi a krúzt!
Elõször Golf utána A-B és végül G katos krúz volt <#wow3><#idiota>
Kép:

holecsko10
Szia, én is csatlakoznék a túrára.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

BB7
Na fiuk! 40KM-t tettem meg és erre még a térképen se talállak benneteket! XD
Misi az ezredes
én is most keltem és szerintem is felháborító : /

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Roger6
Gyááááá! Már megint délelõttre szervezitek a jó kis F kategóriás krúzokat! Hát én mindenbõl kimaradok? Mindegy, majd az A3-ba belepumpálok ma 2-300 km-t.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

0blueman
<#eljen>

Falkon
Gyertek a VW szalonnál vagyunk

BB7
Az enyémet úgy idõzítettem h. ne ütközzön a 2! <#kacsint>
0blueman
mégegyszer, hogy senki se felejtse el. Gyertek sokan hogy végig tudjuk csinálni!!!!

BB7
Utolsó lehetõség!
Krúz most 9kor! VWSzalon! Gyertek Golffal! Továbi info
Falkon
Megyek

CopyKing92
Ma Krúz WV Szalon? 9:00 kor? ok..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

csontiz
befigyelt a kamera😊

[HUN]FaTaL
Autópályán 30? Jó krúz lesz😄 Gondolom 300at akartál írni, kár, hogy papíron a golf vége 275 tuninggal :/

http://goo.gl/gd6Zi5

csontiz
urbanizáció

BB7
Oké! 😊 +látjuk! Én várok ott negyedig ha jön vki megyünk ha nem nem! 😛
Kifelejtettem a ToborzóHSZ-bõl!
Szabályokat BETARTVA megyünk!
Hmmm... 50 kilós a drága.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS