Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
õ a fõmufti õ mindenhol ott van :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tdu Toyota
és neked eredeti játékod van? és feltudcsatlakozni netre? basszus hogy nekem nem sikerült :S

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Falkon
Minden fórumon ott van?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pepsi Twist
fõmufti az ST :D

Falkon
Valami fõ mufti?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Bocsánat!! DÉL-NYUGATI!!!!! Világító toronynál!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

DJ RX7
mióta modinak választották kicsit megváltozott.

:3

w77d
egy modi... egy szorgalmas modi :D

Falkon
Különben ki az a SHADOWEYES7 ???
Mindenkinek õ ad büntetést

19.00 MUSTANG GT-R Túra!! Találkozás a dél-keleti világító toronynál!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

w77d
úgy, hogy közben le kell gurítani minimum 2 sört....

pxxl
aham...<#eplus2><#eplus2><#hehe><#worship><#banplz>

All hail the double x!

Pepsi Twist
na elmondom hogy kell bugoltatni :D padlózod a motort üresbe állóhelyzetbe és aztán leállítod a motort (közbe padlózod) majd 1esbe rakord (ez a leállítod és 1esbe rakod ezt mindössze félmásodperc alatt kell megcsinálni)

pxxl
sztem nincs warezos pack. ugyanazt töltöd le eredetiben is, csak egy kód kell hozzá nem?

All hail the double x!

pxxl
cask a mongúzod bugos...de miért és hogy azt nem mondod meg -.-

All hail the double x!

Pepsi Twist
nekem warezos packom van már rég :D eredeti játékkal és semmit sem kúrt el :D

Toyo
ha eredeti a játékod, sztem ne tedd rá a warezos carpackot . állítólag elbarmol mindent és nem tudsz csatlakozni normálisan ha multizni akarsz..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Toyo
nem tart semeddig amúgy.. csak leírva hosszú. Van egy profilod amivel játszol, ugye.. de ha elindítod lost connection-t ír ki, esetünkben.. na csinálsz a meglévõ profilod mellé egy újat, majd azzal new game, elindul, kiválasztod a karaktert majd nyomod az egeret és már a kölcsönzõben is vagy, audit kiválasztod gyorsan, ott vagy a kocsiban... nyomsz egy Esc-t, profilváltás a régire és continue.. és megy!
Próbát megér ha vki ezzel szenved..

Pepsi Twist
kountácsa feszítenék találkákon :D

pxxl
áhh annyit nem ér az egész :D

All hail the double x!

Pepsi Twist
lol és ezt minden indítás elött megcsinálod? na szóval hogy is csinálod :D részletes leírást PLZ!

Toyo
persze.. hát azért írtam a srácnak, hogy próbálja meg így is... nekem így megy, tudok venni/menni packos kocsival is..

Pepsi Twist
és packos verdákkal is tudsz menni? <#wow1>

Toyo
Igen, a játék negyedénél tartottam mikor ráengedtem a carpackot kiváncsiságból.. de mindig lost connection volt... aztán így a profilváltással ment/megy a carpack is.. (hozzáteszem, nem eredeti...)

Pepsi Twist
és akkor tudsz menni packos verdával?

pxxl
huhh <#wilting><#wilting><#guluszem1>

All hail the double x!

Toyo
Én ezt a Lost connection dolgot úgy oldottam meg, hogy csináltam egy új profilt a játékban, majd new game, aztán az elején az autókölcsönzõnél nyomsz egy Esc-t, ott kiválasztod a régebbi profilodat aztán Continue... nekem így ment. Csak sajna ezt minden játék indításnál el kell játszani, de legalább megy.

pxxl
hát igen. én is meglepõdtem mikor elõször mentem be. <#conf><#pardon1> pedig nagyon elterveztem hogy a zsír új S7est megrángatom, de hát...mégsem :S

All hail the double x!

6ATA9
köszi! nagy a kíváncsiság, de sztem is értelmetlen!

Egyébként: ATA \"Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is\" XbOx360, Retroautok, Canga, Cruiser stb...

w77d
ezen én is meglepõdtem, hogy az aszfaltos kifutón földút fizikát hagytak... pedig mekkora gyorsulásokat lehetett volna rendezni ott....

pxxl
fussál neki egy a közelben álló virágágyásnak, és ugras be. lehetõleg motorral, bár én autóval mentem be eddig. sztem tök nincs értelme bemenni. mertha még aszfaltozva lenne, akkor ok, de így semmti nem ér.

All hail the double x!

6ATA9
hi! valaki tudna linkelni egy képet hogy hol lehet bemenni a repterekre? mert a fak-ban nem jó.

Egyébként: ATA \"Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is\" XbOx360, Retroautok, Canga, Cruiser stb...

Pepsi Twist
vettél packos autót?

3P
tök új Vista van a gépen

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

pxxl
csodálkoztam is volna, ha addon.txt miatt fagyna. az cask akkor van, ha mész a carpackos autókkal. más baja lesz sztem. próbáld újrarakni. vagy próbáld másik gépen is. XP reinstall is jól jöhet. én miután a fél éves xp-met újra raktam pár hete, azóta majdnem dupla annyi fps-em van <#hehe><#nyes><#email>

All hail the double x!

Ifás

Most mit kéne csinálnom

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

3P
köszi igy megvan, de még mindig épp úgy fagy, ahogy megnyom a tékép gombot és a versenyek helyszinés nézetre váltok mondjuk a boltosról, akkor rögtön kifagya a játék.

pxxl
dokuments and settings\all users\test drive unlimited\addon.txt. egyébként keress rá... -.-

All hail the double x!

Ma reggel! 59000ft extrame digital, csak nekik volt raktáron! A többi helyen olcsóbb de nincs<#rolleyes>

Na most nem enged vissza! Pedig csak pár km kell neked az 1000-hez!!

3P
köszi, de nem találom, nincs ilyen file a játékon belül sehol :(

somdav95
addon.txt-t töröld ki

3P
amióta feltettem az 1.66a patchet és a kocsi kiegészitõt. a térkép módnál a veseny választásnál mindig kilép a játék Lost connectionos belsõ felirt után. Miért van mite tehetek ellene?

Ja a játék eredeti.

norbi56
Nem is azért mondtam S55 AMG 12-t eszik ami ahhoz képest h mekkora motor nem is olyan sok.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

solo
Nah, senki?:(

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

somdav95
Mikor vetted? Mennyibe fájt? 50?

Rendben! Úgyis szoknom kell a G25 öt<#kacsint>

0blueman
de körre már nincs idõm, inkább lazuljunk egyet

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

0blueman
déli toronynál leszek 2 perc múlva

0blueman
most épp még sehol