Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
A jogok! A jogok!<#mf2> ... Jó! Remélem tudod h. viccnek szántam! De remélem te is! Mert pont errõl a +különböztetésrõl papolok! <#idiota>
Pepsi Twist
homi <#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

BB7
Tegnapi HSZre válaszolva! na szal! Attól, h. vkinek ien meg ien színû a kocsija az nem NEM függõ! Nekem a kedvenc színem a rózsaszín! Fiú vagyok! Fü**i van a lábam között van egy bnõm és a lányokat szeretem! Sokan ezt nem értik meg! De így van! Szal nem megítélni vkit a kocsija színébõl!
Misi az ezredes
Budapest nem fejlõdik! Mert 20-30 8álltalános van egy kerületben és nincs pénz fentartani azokat! Falukban van 2 vagy jobb esetben 3 és azokra tudnak kicsit többet külteni jah meg nem árt tudni hogy az elöbbi sulinak kb 20 támagója van legyel o ból IBM-tõl meg minden kis német cégektõl és onnan vannak ezek a gépek...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Földrajz tanárommal má nem tom meik faluban voltunk és olyan felszereltsége volt amirõl csak álmodni lehet! ig-nek az volt a baja h monitor túl sok helyet foglal az asztalon... meg hogy a csillagászati eszközöket nem tudják használni és nincs aki pestrõl oda menne oktatni! Aktív táblájuk van majdnem minden teremben stb...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

somdav95
Az tuti 😊

Pepsi Twist
hát a jövõhéten biztos nem lesz ilyen 😄

somdav95
Hát figyelj, meglehetne csinálni. Végül is puskázni könnyû lenne. <#vigyor> Nem is rossz ötlet, csak az a baj hogy ilyen soha nem lesz. De laptop már több amerikai iskolába is van. Lehet azok fogják átvenni a szerepet egyszer.

Pepsi Twist

bakvarnyu
kormány vásárlásnál mit jelent az hogy " Analóg gáz- és fékpedál" milyen az az analóg?

Pepsi Twist
ha belegondolsz nem... mert a tablet pécén tárolhatod a tankönyveidetis és annyi füzeted lesz amennyit akarsz... ha most kiszámoljuk hogy (középiskola) mennyi tankönyvet veszel 4 év alatt és füzetet meg íróeszközt és egyéb finomság akkor sztem ott van az ára 1 tablet pc nél amúgy itt az a baj hogy a könyveket nem kapod meg digitálisan 😄 meg akkor a tanár leadhatná az anyagot pendriven és nem kéne írni lehetne rendesen figyelni az órán... sõt a tablet pécénél még táskát sem kéne hordanod az iskolába csak a gépet 1 kistáskába... esetleg a töltõt mert 1 ilyen 6 órát bír ki

Pepsi Twist
csak 1 pöttyet 😄

somdav95
És drágább is mint egy füzet kicsivel. <#vigyor>

Pepsi Twist
Tablet PC is jó... olyan ökörségeket lehet vele rajzolni 😄 sõt számolni is lehet rajta és még javítani is lehet jobb mint 1 füzet vagy bármi 😄

Misi az ezredes
szép! nekem nincs digitalizáló táblám de valszeg ha lesz LCD monitorom akkor kapok rá érintõ képernyõs felületet és akkor rajzolok én is ilyeneket😊 Rajzpad nem áll a kezemre. valahogy nem tudok azzal szépen rajzolni

Misi az ezredes
nah bazzeg miért kelek mindig 10 órakkor?

Roger6
Ez tetszik, jó lett!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
<#rinya> ez a kép nem esik jól most 😞 mélyponton van a kapcsolatom jelenleg <#rinya><#rinya><#bdead>

All hail the double x!

IJIazz
lehet nem kocsiról készült rajzot is feltenni? <#vigyor><#idiota>
(PSben rajzoltam digitalizûló táblával 😄)

pxxl
az gáz. de utálom a német nyelvet, meg a németeket is 😄 csak azért nem buktam meg év végén németbõl 12es koromban, mert elmentem másik suliba 😄

All hail the double x!

Misi az ezredes
E miatt már fekszek is 😊 már huzamos ideje mióta a szünet elkezdõdött nem aludtam sokat most kivételesen korán fekszeb nah bye jocakát mindenkinek

Misi az ezredes
honlap tanulnom kell egy 23 és fél oldalas német szöveget de attól függetlenül téleg sok 😊 11.-es vagyok minden tanár sz*at

pxxl
😄 túl sok idõd van neked is xD

All hail the double x!

Misi az ezredes
nem tom nekem csak így megy 😊 és mivel kivehetõ az autó amit rajzoltam tuti nem is csúnya 😊 és kb 10 perc volt szal...

pxxl
nem a nehézségen van a lényeg...1000x egyszerûbben is meg lehetne csinálni<#guluszem1><#wilting>

All hail the double x!

Misi az ezredes
Nem nehéz 😊

pxxl
elõször is BALkezes nem ball <#falbav><#banplz>

hát ha ps-ben rajzolta így, hogy 'mereven néztem jól megvilágítva a lapot utána monitor és ami megmaradt bennem azt lerajzoltam' akkro OMG!!! <#guluszem1><#guluszem1>

All hail the double x!

Pepsi Twist
nem rosz 😄 gondolom PS

Misi az ezredes
Egérrel rajzoltam xD am.. úgy csináltam h mereven néztem jól megvilágítva a lapot utána monitor és ami megmaradt bennem azt lerajzoltam újra újra stb stb... 😄

Pepsi Twist
ezt te meg honnan látod? 😄 én azt meglátom hogy valaki balkézzel hajtot be 1 gyertyát a verdába 😄 de én ezt nem látom 😄

solo
Hmm, akkor te is úgy rajzolsz, hogy 90°ban elforgatod a lapot ballra?:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Misi az ezredes
Max 2 ballkezes 😄

solo
Faszályos😊

Jóllátom, hogy ballkezes vagy?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Misi az ezredes
Vélemény? 😊

pxxl
a roadstert már eladtam, de ha meglesz a másik, szólni fogok neked! azt is eladom, mert kell a halálnak fócvágen, meg am is szarul megy<#eplus2><#fejvakaras><#levele>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Traden vehetsz néha felbukkan 1-1db 😊 Ha végigtoltam a küldiket, ami nem mostanában lesz, akkor én is eladom õket mert baromi randák 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Xpower6
Thx!

TDU nick:Xpower6

Hali all!

Hosztoltam egy versenyt. Akit érdekel, annak instrukciók itt: Manual

Bye.
Pepsi Twist
radioba kell még 1 mappa

Xpower6
Nekem lenne egy problémám, a zenéket amiket berakok nem ismeri fel:S Dokumentumok/Test Drive Unlimited/savegame/profilnév/radio így kell nem?

TDU nick:Xpower6

Fr3nky21
Akkor azthiszem hanyagolom, mert annyi idõm nincs sajnos.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

[HUN]FaTaL
Nincs packos VW csak concept amit akkor kapsz ha teljesíted a küldiket.

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
itt is volt az SGn 2 csaj csak aztán egyszer csak eltûntek...

somdav95
Magyar csaj is van a tdu-sok között. A ph-n van. Orsyka a nick neve, ha jól tudom.

csontiz
de õ külföldi csaj volt németországban született spanyolországban lakik és odavert az slr el😄

somdav95
Hát nem tudom, de meglepõdtem mikor megnéztem az adatlapját. <#vigyor>

csontiz
tényleg lány volt skacok😄 illúziórombolók<#csodalk>

Pepsi Twist
MI EZ A RENDETLENKEDÉS?????

<#idiota> másik tápigba költözök és máris rosszalkodtok? ejnye ejnye

pxxl
látom a helyesírás nagyon megy <#csodalk><#nezze><#banplz>

All hail the double x!

pxxl
Shemale kezdeti fázisa biztos 😄

All hail the double x!