Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
gamespy oldalán egyáltalán nem kell regisztrálni a játékhoz

http://goo.gl/gd6Zi5

kérte. átírtam. Lehet a gamespy oldalán kellene megint regisztrálni. Ez lehet a gond?
[HUN]FaTaL
CD kulcsot újra kérte/átírtad?

Most is láttuk leárazva 8990-rõl 3990-re. Jót röhögtünk. Aztán átmentünk az 576-ba és megvettük az utolsó két darabot haverommal 1999-ért. Már csak Ohaura kéne eljutni on-line. De nem megy. Nem enged a szerver.
Volt fent warez verzió. De letöröltem mindent, ami ahhoz kacsolódott (dokumentumokból is).
Regisztrálni már sikerült: Mong0ose696 néven leszek fent. Ha fel engedne a szerver. De nem enged!
Kezdek ideges lenni.
atomboy
2 eve ennel tobbszoroseert vettunk meg.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

[HUN]FaTaL
Volt fent warez verzió? CD kulcsot átírtad? Próbálkozz másik nicknévvel, írd elé a -t stb.

Ez nem jó hír.<#szomoru1>

Kiadtam érte a sok pénzt (1999 huf) és még csak játszani se tudok vele rendesen.

Ha újra kezdenék mindent, esetleg más ímél címmel, teljesen más nicknévvel. Talán.
Valaki jön egy kis ebéd utáni krúzra nyugdíjas tempóba

Golf pályánál várok 50- ig utána go dél

TDU 2 nick: SpeedHUN

somdav95
Próbálkozz, megoldást mi sem tudjuk, valakinek rögtön összejön, valaki szenved vele napokat.

Sziasztok!
Tudom, hogy unalomig ismétlitek magatokat a következõ ügyben. De nincs kapacitásom végig olvasni 65.000 hozzászólást.

A helyzet a következõ. Megvettem az eredeti játékot. Szeretnék online játszani. Ehhez kell a gémspájos regisztráció. A FAQ-ban leírtak szerint regisztráltam. A játékban kipipáltam az ikont, beírtam a nicknevet, ímélt és kódot. Ezután a játék mindig olyat ír ki, hogy a kód már foglalt, vagy ha más nicknevet írok be, akkor azt, hogy az a nicknév már foglalt.

Ha tudnátok segíteni ez ügyben, hálás lennék.
Segítségetek elõre is köszönöm.
Pepsi Twist
ok, kösz!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

jofer
El ne tûnj! Megyek én is!!!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

CopyKing92
többet én nem kruzolok amig uj gépem nem lessz mert nem hoz elö senkitse és tegnapis 3-13 fps el nyomultam <#idiota> (max instant krúz)

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

ha még fent vagy... én most indulok egy fehér dodge-al 😄

Jó reggelt

valaki most megtalálható Oahu útjain kellene egy jót krúzolni

Én amúgy most a Cadillac szalon parkolójába állok egy Ferrari F40-el

jofer
Pepsi!

Letöltöd a GameSpy Arcade 2.0.5 szoftvert > feltelepíted > a füleknél > PlayerSpy > Remove Player > kiválasztod azokat a játékosokat, akikre már nincs szükséged > Remove!

Én ezt szoktam használni!

Innen is leszedheted

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

holecsko10
A mai naptól nem leszek fent a tdu-n mert nem jó a netem és lehet, hogy szolgáltatót váltok, majd ha lejár a hûség nyilatkozatom ez december 31-lesz. Sajna már 2 honapja szenvedek ezzel a net problémával, de még a fejesek sem csinálnak, fent semmit fent csak próbálnak valamit alítgatni, de még semmi jó eredmény. Jó volt veletek találkozni és kocsikázni. Kb. 500 kbit/s sebességem van már az 5 Mbit-bõl és még az is ingadozik, de írni még tudok csak játék, töltés nincs.

További szép napot mindenkinek.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Panzeradler
Tud
[HUN]FaTaL
C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\addon.txt

Csak akkor létezik ha felraktad a megapackot és írtál be kódot. A te problémádnak szvsz ehhez semmi köze. Tud Shader Model 2-t a videókarid?

CopyKing92
<#idiota>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Panzeradler
Nem találom ezt a fájlt:S Vistán is itt van?
tdu Toyota
hát ez a concept krúz nem jön össze állandóan ledobál a szerver 😞 nah mind1 majd máskor

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Panzeradler
10megánál megakad a patch az mért lehet? Nem bírja lementeni mert nem lehet olvasni a .....part fájlt.
ChuckyHUN
Mikor? én rálérek XFIRE kkommn

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pepsi Twist
senkire 😄 csak már senkit nem tudok friendelni mert már rég tele vagyok XD

popzu
nem találak titeket tuning ota 😄S

w77d
kire rágtál be? XD

Pepsi Twist
hol kell törölni tagokat a friendsbõl? mert a clubban nem megy

CopyKing92
nah akkro ma mikoris van a kruz? :F

Misi az ezredes
Figyelsz? mikor talizzunk a tgf miatt a lexus salonnál?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

ChuckyHUN
Itt vagyok!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

popzu
😄 én megyek murcélágoval lamborghini murcélagoval nah akkor gyere 2perc mulva alfa szalon elé oké?

ChuckyHUN
Jo, én megyxek akkor GTvel FORFD GtvelD:

popzu
hát én szivem szerint nemtom én lamboval mennék😄 de ha cabrio mondd mivel menjek milyen színben és beujjitom

ChuckyHUN
Cabrioval?

popzu
nah chucky 10perc mulva alfaszalon neked jó?

popzu
rendben😊

Panzeradler
Oké köszi szolok ha vmi nem jó
popzu
c:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt-t töröld ha felraktad meg meg pachelted. Chucky én egy mercivel mennék. akk tali helye mondjuk alfa szalon 10perc mulva?

ChuckyHUN
Nemtom, Most beújítottam egy Ford Gtt is😊 Szal maradhat a cabrio is ha akarjátok. Majd kitaláluink vmi helysdzint

Panzeradler
Nem hiszem h bírná a netem. Most töltöm a patch meg újra rakom a játékot utána kiderül.
popzu
neten szeretnél játszani?

Panzeradler
egyik sincs
popzu
/patch(1.66a) van?

popzu
addon.txt törölve van?

Panzeradler
[/url][/img]
Sziasztok!
Ha elindítom a játékot ez a hiba jön ki.(eredeti játékom van) Tudnátok segíteni?
Elõre is köszönöm
popzu
nah már 3an vagyunk 😊

Sziasztok

jövök én is Chucky csak mikor és hol?

Én még nem tudom milyen autóval jönnék

ChuckyHUN
Nemt0m... Még ha páran elnnének jo lenne
Én SL65 el mennék