Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regisztrálni már sikerült: Mong0ose696
Kezdek ideges lenni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Kiadtam érte a sok pénzt (1999 huf) és még csak játszani se tudok vele rendesen.
Ha újra kezdenék mindent, esetleg más ímél címmel, teljesen más nicknévvel. Talán.
Golf pályánál várok 50- ig utána go dél
TDU 2 nick: SpeedHUN
Tudom, hogy unalomig ismétlitek magatokat a következõ ügyben. De nincs kapacitásom végig olvasni 65.000 hozzászólást.
A helyzet a következõ. Megvettem az eredeti játékot. Szeretnék online játszani. Ehhez kell a gémspájos regisztráció. A FAQ-ban leírtak szerint regisztráltam. A játékban kipipáltam az ikont, beírtam a nicknevet, ímélt és kódot. Ezután a játék mindig olyat ír ki, hogy a kód már foglalt, vagy ha más nicknevet írok be, akkor azt, hogy az a nicknév már foglalt.
Ha tudnátok segíteni ez ügyben, hálás lennék.
Segítségetek elõre is köszönöm.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
valaki most megtalálható Oahu útjain kellene egy jót krúzolni
Én amúgy most a Cadillac szalon parkolójába állok egy Ferrari F40-el
Letöltöd a GameSpy Arcade 2.0.5 szoftvert > feltelepíted > a füleknél > PlayerSpy > Remove Player > kiválasztod azokat a játékosokat, akikre már nincs szükséged > Remove!
Én ezt szoktam használni!
Innen is leszedheted
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
További szép napot mindenkinek.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Csak akkor létezik ha felraktad a megapackot és írtál be kódot. A te problémádnak szvsz ehhez semmi köze. Tud Shader Model 2-t a videókarid?
http://goo.gl/gd6Zi5
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Sziasztok!
Ha elindítom a játékot ez a hiba jön ki.(eredeti játékom van) Tudnátok segíteni?
Elõre is köszönöm
jövök én is Chucky csak mikor és hol?
Én még nem tudom milyen autóval jönnék