Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popzu
töröld AZ ADDON.TXT-T..... OLVASS UTÁNA(KERESÕBEN LENT IRD BE HOGY ADDON.TXT ÉS HA MEGVAN AKKOR TÖRÖLD)

bbb007
nekem is ez van létszi mondjatok mér megoldást

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Prince of Máté
Most meg nem akar bejelentkezni :/

cicai
1 nap alatt eléred a HC szintet simán-.-

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Prince of Máté
Értem, csak én is Online akartam nyomulni, de nem egy alap TT-vel :/
más : Nektek is kicsit torzít a mély hang?

somdav95
akarom mondani carpack-os kocsikkal mennek akkor... Elnézést az egymás utáni 3 írásért 😊

somdav95
Ahhoz pedig hogy meglegyen az összes kocsi, ahhoz le kell tölteni a carpack-ot. De ha nincs meg az se baj, csak akkor nem tudsz annyi kocsit venni, és default car-okat fogsz látni néha útközben, mert a többiek carpack-os mennek akkor...

somdav95
Na akkor nem kell, pedig milyen jó is lenne ha lenne benne esõ 😊

atomboy
Ugy tudom, nem fog elindulni a full save online modban. De nem is ertem, minek azt hasznalni, abban semmi kihivas. 2-3 het alatt elered a hardcore szintet.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Prince of Máté
Sziasztok!

Mától én is is csatlakozok/nék a TDU-sok körébe, kemény 2 ezer ft-ért vettem a játékot 😄
Ahhoz, hogy minden járgány meglegyen, ugye végig kell vinni a játékot.
Ha letöltök egy full save-t, akkor használhatom az én profilomat, vagy nekem is ki kell pörgetnem?:/

HUNMemphis
Som semmi fizikai következménye nincs.Csupán rá van vetítve.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

somdav95
Gondolom nem csúszik a kocsi tõle vagy ilyenek... Vagy igen? Valakinek valami tapasztalat?

Atti12
ezt egy régi sg-s csinálta.

somdav95
somdav95
BB7
Ne privátba! Köszönöm!
mazsola89
Hi all! Lécci segítsetek bejutni a repterekre! A FAQ-t megnéztem de valamiért nem hozza be e képeket. Légyszives valaki magyarázza el nekem privátba és ha lehetne képeke is küldjön😄 Elõre is köszönöm

somdav95
Ahj nem érti nem látod ? <#vigyor>
belisz: Elmászol a legközelebbi pc játék bolthoz, és kérsz szépen az eladótól egy Test Drive Unlimited-et...

bbb007
ajj én is ugy menné kaz aston krúúzra csak a fránya failed de mért:@:@<#mf1><#boxer><#falbav><#falbav><#help><#idiota><#violent>

Pepsi Twist
csak a kulcs a lényeg

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

belisz
És amikor telepítem a játékot,akkor ahhoz nem jó ha beírom az eredeti kulcsot?? Vagy minden eredeti CD-nek más-más a kulcsa??? nagyon szeretnék játszani.Este ott szeretnék már lenni az Aston Martin Cruise-n 😄

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Pepsi Twist
tudsz letöltöttel is játszani online csak az a lényeg hogy legyen 1 eredeti kulcsod és akkor jó de ahhoz meg kell hogy vegyed a teszkóba 😄

Dante73
Kizárólag eredetivel tudsz.
2000 a tuskóban....

http://www.freetvmaci.info/

bbb007
connection**

bbb007
haljátok tugyák mi az oka hogy még mindig failed tomcinnection??

belisz
*letöltöttel

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

belisz
Sziasztok! Én még új vagyok TDU terén,de nagyon tetszik a játék. A kérdés:Csak eredeti játékkal tudok multiplayerben játszani vagy letöttel is fogok tudni??

[HUN]FaTaL
Ma 21:00 Aston Martin cruise. Helyszín: Ford Island. Szabályokat betartva (stop,tábla,piros lámpa, balról elõzés) megyünk. HC/NonHC vegyesen. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Misi az ezredes
jó idõ.. de próbáld meg HC-ben is ha valakivel mész haverral tuti jókat röhögtök 200-nál 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tour In Islandon Simába

BB7
Na csak annyit fûznék hozzá a mai nap elhangzottakhoz, hogy igazatok van OFF terén! Tudom, hogy sokat offoltam! Már megpróbáltam magam "visszafogni/türtõztetni". Sajnos szerintem lehetetlen betartani a szabályokat BÁRMELY topicban! Ha tényleg nem lenne OFF, akkor nagyon nem pörögne a topic, szinte semmit se tudnánk 1másról és szerintem az tök felesleges! Nagyon jól esik 1-1elszórt vicc! De azért nekem az utóbbi 2-3napban eléggé idegsített a 70-70Új üzenet! Ami 90%a OFF volt! És nem is ez a baj! Mert becsülettel végigolvastam idáig mindent! De egyes felhasználók 1más után 3-4* szer írnak! Az a halálom! De már elég gyakori az is, hogy nem tudok elolvasni egyes HSZeket!

Hogy egy kis ON legyen benne: Akk. most mi van a KM képversenyel? Mert a fontos dolgok mindig valahogy elfelejtõdnek valahogy!<#wilting>
Misi az ezredes
Deh 😊 Elég piti feladat hála istennek nem sérült semmi csak a vezetékek végeit a megfelelõ helyre kell visszaforrasztani! Amm.. a mázlim h a kábelek vége ott maradt a nyáklapban xD

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Pepsi Twist
hát azt nem is fogod megcsináli azzal 😄

Misi az ezredes
attól függ HC vagy sima?

Misi az ezredes
Leverte az asztalról és a kormány zsinórok a monitor alá voltak betéve h ne legyen 1-2 m fölöslegesen útba és lelökte a kormány szabadesésbe xy sebességre gyorsult és még mielõtt a földhöz ért kiszakadt a pedál kábele is és az USB-s kábel is ami a gépbe megy... és nincs itthon a forrasztópáka h megcsináljam :/

mentem egy szigetkört egy marranelloval az idõm 42:34 91 szerintitek jó idp kör?

Pepsi Twist
"véletlen tönkre tette" azt meg hogy? 😄

Misi az ezredes
Mennék de netem rosszalkodik és a kormányom apám véletlen tönkretette :@ -.-"

fent vagyok ha valaki feljön nyugottan ugorjon rám

bbb007
nem eleve volt hozzá

bbb007
jajajaaaajaaa xD

somdav95
Kézifék? Honnan szedted, garázsból? xD

Roger6
Hát azt megnézem, kicsi! Ütögesd csak a kis padtársaidat, aztán majd ha kinyomsz 90 kg-ot, akkor szólj. Ja, vigyázz, nehogy beleérjen a bilibe az ujjad! <#hehe> (Ja, egyébként szépen ragoztad a Twin Peaks-et <#hehe>)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bbb007
xD am joh lenne az a kormány csak nincs hozzá kézifék meg válto az ugy jobb mert nekem ehhez van váltó meg kézi aztán ohaun ugy húzom a drifteket beszartok😄 xD amugy fraps videót mi a gyásszal nyitom meg?

somdav95
Ami levan írva a cikkbe... <#wow3><#vigyor>

bbb007
na és mit mond a pali,????

somdav95
Jó is lenne. De nem hiszem hogy így lesz. Olyan jövõ és fele saccolom. Hiszen az Alone in the Dark kiadása utána ugrottak rá jobban a második rész készítésére... Addig elvagyunk mi ezzel is <#vigyor0>

Pepsi Twist
én pl a készítõk és a kiadó helyébe tuti ezt csinálnám 😊

Pepsi Twist
még jó hogy az asszony franciául tud 😄

Falkon
Az jó lenne ha karácsonyi ajándék lenne <#rolleyes><#email>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)