Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Hagyd már abba ! Ez nem OFF topik bazdki! Fogd már fel! Ezért húzott el az összes régi tdu-s mert sok ilyen szar volt! Próbáljuk visszanyerni a topik színvonalát, de úgy látom lehetetlen ha így haladunk !

bocsi akkor nem írok több OFF-ot,de szerinted jó lett a hóépítményem?

anyone else?(English)

Sordoran
OFF dolgokkal ne ezt a klubbot szemeteld!

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

bbb007
nem én tegnap akkorát estem bringával a hóba😄 xD nyomtam neki nagy kejtõn eccer cska kanyar amit már jó párszor kijártam hogy csusszon😄 full gázzal belle és oldalra olyat csuszta m azt hittem össze szarom magam a nevetéstöl😄 OFF

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

szerintetek ez jó lett?

somdav95
Magyarok vagyunk, mi úgy írjuk hogy krúz xD

bbb007
OFF: xD fake suzuki

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

ChaosTeam
Nem tudom pontosan milyen leírást szeretnél a Bonus Pack-ról, de a www.tdu.hu oldalon, szerintem megtalálsz minden lényegeset róla.
Fitti83
Megnéztem ezt az új FAQ-ot. Nem rossz az oldal, a vers nagyon jól sikerült. Grat hozzá! De azt a "krúz" szót kicsit elrontottátok és zavaró. Angolul a helyes írásmód: CRUISE. Sok sikert a további fejlesztéshez!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Én sem láttam ezt az újat. XD Ilyen vak vagyok, na. 😊

Bonus Packról leírást hol találok? Nem láttam. Összesen 3 kérdésre van válasz egyébként...A régi meg nem mûkszik.

TDU Nick: AdyBabyHUN

ChaosTeam
A MegaPack-ban van "RUF" Néven 😊

RUF RK Spyder
RUF Rt 12
RUF RGT

Roger6
Igen, ugyanazok az autók vannak singel-ben mint miultiá-ban, csak kell hozzá megapack, és RUF a Porsche neve.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

somdav95
Nincs. RUF van !

Fitti83
Én feltelepítettem a játékot a dvd-rõl azt felraktam egy újabb daemoon tools-t azt megy tökéletesen. Semmi gond vele, és a dvd csak a polcon pihen. 😊 Ja azt elfelejtettem, hogy a daemoon-nál be kell állítani ha nincs, all options on vmelyik menünél, de nem nehéz megtalálni. Ennyi és menni fog.
Bye

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

a singleplalyerben is?

Johnny 19
Jó reggelt mindenkinek!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Jó reggelt!

Nem kell benne lennie, csak amikor elindítod a játékot. Leellenõrzi és kész. Amikor bejön a logó már veheted is ki.
(Ajánlott is kivenni, mert nálam a far cry 2-vel érkezett új securom folyamatosan tekeri a lemezt beolvasás után. Ezt pedig nagyon nem-szeressem. Hazavágja a lemezt és a meghajtót is egy idõ után.)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

WiZZaRD
Eredeti, csak nem indult el, közölte a securom, hogy rakjam be az eredeti lemezt...közben rájöttem, hogy a daemon tools-al akadt össze...
De az nem lenne rossz, ha nem kellene állandóan a meghajtóban lennie a lemeznek.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

holecsko10
Hali!
Ezért írom ide mert az tdu off spam
topikba nem válaszolnak. Bocsi hogy ide írtam a warezos kérdésemet de szeretnék választ kapni rá.

Nem rég vettem egy xbox 360-at és azt szeretném kérdezni, hogy ami, van hozzá tdu-m annál lehet chetelni? Mert nagyon kéne a pénz és nem szeretnék azzal küszködni, hogy felküzdjem magamat megint 99%-ra mert már egyszer a PC-n meg csináltam és már unom hogy megint fel kell magamat tornázni. Szóval, ha valaki tud valami megoldást xbox 360-ra az kérem, írjon.

Köszönöm elõre is a segítségeteket

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Misi az ezredes
Eredeti a játkod? Vagy nem eredeti!

Ha eredeti és CD nélkül akarsz játszani akkor délután 4 óra fele érek haza akkor le tudom írni a program nevét ami alkalmas rá...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Martinez01
elõször is mi volt a kérdésed??

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

WiZZaRD
Ehh...daemon tools nem jött be neki😊.

WiZZaRD
Eredeti game-->tegyem be az eredeti lemezt...imádom az ilyet😊...van valakinek valami jó ötlete?

Roger6
Így van, vegyetek mikrofont, meg fülest, aztán mehet a hülyülés! 😊 Köszi a résztvevõknek, nagyon jól éreztem magam, remélem minél hamarabb találkozunk!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fitti83
A ma esti G-s krúz nagyon jó volt! Köszönöm a résztvevõknek! :R (Moodovin, TomeE, Grabowszki) :R Ja és legközelebb mindenki legyen TS-en, mert nagyon jól elvoltunk Grabowszkival!!!
Jóéjt!

Toyo
Jó az új FAQ.. errõl van szó! <#eljen>

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Johnny 19
Sziasztok. Valaki egy rövid krúzra?

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

popzu
1. olvasni tudni kell
2. nem nevano tárhelye)

Misi az ezredes
Mert nem én szerkesztem a másik honlapot! De keresek valakit aki esetleg tudna új bannert készíteni óriási FAQ gombal a közepén...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Toyo
Hát én eddig csak a piros faq-ot nézegettem, elnézést.. de miért nem copy-zátok be ebbe is azt ami a MC-CLUB-os faq-ban van? 😄 Nem lenne ennyi szívás, de komolyan..

popzu
bocsi nekem bejön a bannerban lévõ faq,ott van az üzenõablak fölött és a keresö mire jó?😊

Misi az ezredes
A Bannerban lévõ FAQ nem mûködik legalább is az régi elvileges FAQ de a szöveg ablak felett ott van...

popzu
addon.txt-csak akkor van ha valaha megapackot vagy bonuspackot raktál fel😊 és bocsi a #66651 hszemért csak kicsit idegesít,hogy mindenki ugyanazt kérdezi nem olvassa el a faq-t és nem olvassa el a forum keresõjében ami a forum alján található😊

popzu
amugy nemtom ez itt mi: http://mc-club.extra.hu/viewpage.php?page_id=1

popzu
ELNÉZÉST KÉREK NE SZÍVASSATOK SAJÁT KEZEMMEL GÉPELTEM A FAQ-T NEVANONAK.....
OLVASNI KÉNE ÉS NEM CSAK DUMÁLNI A VAKVILÁGBA 2DB FAQ VAN(NAGY PIROS BETÛS ÉS AZ ÜZENÕABLAK(AHOVA IRSZ)A FELETT(ITT OLVASHATÓ A FAQ VAGY TEHETSZ FEL KÉRDÉSEKET A FORUMBAN! !!!KLIKK!!!) OTT BAL OLDALT FAQ ONLINE ÉS OTT AZ ADDON!!!<#mf1><#mf1>

Elolvastam az FAQ-t. Nincs benne. Toyonak és Firerocknak ezer hála. Átírtam a serialt az eredetire, és felengedett...😊 Elérhetõek a narancssárga versenyek is.

Köszi mégegyszer! Amúgy azt az addonos fájlt nem találtam meg. Baj, ha nem volt olyanom? :S

Amúgy hogyan kell elképzelni ezt az Online dolgot? Az utakon rohangál a többi játékos is? 2 percig voltam fent, túl sokra nem jutottam még. 😊 Asszonyka csúnyán néz nagyon. 😄

AdyBabyHun a nickem. Jövök nektek eggyel srácok. Köszi mégegyszer! 😊

Toyo
Igen ez igaz, de a faq-ban nincs benne ez az addon-os b@szás, hogy mit csináljon vele az ember, ha megtetszett neki a játék és megvette eredetiben.. (ill. én nem találtam)

popzu
ugylátszik 2helyre is kivan írva nagy piros betükkel és senki sem bírja felfogni(A FAQ=SEGÉDLET A JÁTÉKHOZ 😊
AKI NEM TUDNÁ😊

Toyo
..visszhangzik a fórum 😄

Firerock
😄
gyorsabb voltál

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Sajátgép/Eszközök/mappa beállításai/nézet és ott lejjebb görgetsz és voilá

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Toyo
Mappa --> Eszközök --> Mappa beállításai --> Nézet.. aztán görgesd lejjebb és ott lesz..

Az én problémámra?

Köszi! De sehogy sem megy...😞

Application Data könyvtár nincs ott. Rejtett lenne? Azt hogyan tudom láthatóvá tenni? Csináltam már, de nem tudom hogyan. 😊

somdav95
LEVAN ÍRVA A FAQ-ba a megoldááááááááás!!!!!!!

Toyo
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited

rejtett mappa, innen töröld ki az addon.txt fájlt, ha van cdkey text akkor átírod benne a kódot amit az eredeti játékhoz kaptál.. asszem.

amugy nállun nagyon felmelegedett az idõ,és elolvadt a hó

Azt is meg kell nézni (a térképen)