Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Bonus Packról leírást hol találok? Nem láttam. Összesen 3 kérdésre van válasz egyébként...A régi meg nem mûkszik.
TDU Nick: AdyBabyHUN
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bye
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
(Ajánlott is kivenni, mert nálam a far cry 2-vel érkezett új securom folyamatosan tekeri a lemezt beolvasás után. Ezt pedig nagyon nem-szeressem. Hazavágja a lemezt és a meghajtót is egy idõ után.)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
De az nem lenne rossz, ha nem kellene állandóan a meghajtóban lennie a lemeznek.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Ezért írom ide mert az tdu off spam
topikba nem válaszolnak. Bocsi hogy ide írtam a warezos kérdésemet de szeretnék választ kapni rá.
Nem rég vettem egy xbox 360-at és azt szeretném kérdezni, hogy ami, van hozzá tdu-m annál lehet chetelni? Mert nagyon kéne a pénz és nem szeretnék azzal küszködni, hogy felküzdjem magamat megint 99%-ra mert már egyszer a PC-n meg csináltam és már unom hogy megint fel kell magamat tornázni. Szóval, ha valaki tud valami megoldást xbox 360-ra az kérem, írjon.
Köszönöm elõre is a segítségeteket
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Ha eredeti és CD nélkül akarsz játszani akkor délután 4 óra fele érek haza akkor le tudom írni a program nevét ami alkalmas rá...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Jóéjt!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDUnick: ArtMooney(HUN)
OLVASNI KÉNE ÉS NEM CSAK DUMÁLNI A VAKVILÁGBA 2DB FAQ VAN(NAGY PIROS BETÛS ÉS AZ ÜZENÕABLAK(AHOVA IRSZ)A FELETT(ITT OLVASHATÓ A FAQ VAGY TEHETSZ FEL KÉRDÉSEKET A FORUMBAN! !!!KLIKK!!!) OTT BAL OLDALT FAQ ONLINE ÉS OTT AZ ADDON!!!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Köszi mégegyszer! Amúgy azt az addonos fájlt nem találtam meg. Baj, ha nem volt olyanom? :S
Amúgy hogyan kell elképzelni ezt az Online dolgot? Az utakon rohangál a többi játékos is? 2 percig voltam fent, túl sokra nem jutottam még. 😊 Asszonyka csúnyán néz nagyon. 😄
AdyBabyHun a nickem. Jövök nektek eggyel srácok. Köszi mégegyszer! 😊
AKI NEM TUDNÁ😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Application Data könyvtár nincs ott. Rejtett lenne? Azt hogyan tudom láthatóvá tenni? Csináltam már, de nem tudom hogyan. 😊
rejtett mappa, innen töröld ki az addon.txt fájlt, ha van cdkey text akkor átírod benne a kódot amit az eredeti játékhoz kaptál.. asszem.