Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom h itt most mindenki ideges meg minden,ezért elõre is bocsi a kérdésért...
szal nekem az a bajom h mikor belépek akk megjelenik egy gamespy os dolog, hogy jelentekzzekbe meg minden, na most én csináltam accountot...de utána amikor probál csatlakozni a szervverhez, kiirja h frissítsem egy új verzióját a TDUnak...ok...és ennyi ismétli ezeket! mit kéne tennem...elõre is kösz és bocs
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU Nick: AdyBabyHUN
nekem mondjuk egy ilyen õsrégi van.. LOGITECH WINGMAN FORMULA FORCE GP , de tökéletes a mai napig..
mondjuk nem tudom külön ezt a botváltót, hogy tudnám kezelni.. egyszerûen muszáj két kézzel fogni a kormányt, annyira durván megvezet néha az út.. 😄
TDUnick: ArtMooney(HUN)
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Tudtok nekem pedálos kormányt ajánlani a gammához? Logitechet (mindenképpen jó márlát, ha nem is logitech) szeretnék, tip-tronic-os váltóval, meg egyéb gombokkal a kormányon egyébre. 😊
Esetleg egy honlap, ahol vannak ilyenek?
Köszi!
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
, pedig egyforma kocsi, több tipust is megnéztünk
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Amúgy ezek csak úgy aktiválódnak, ha megtalálom õket? Nem dobálja a gép egy idõ után, hogy nesze, eddig ügyes voltál, kapsz egy mûhelyet...Mint a festés esetében?
Basszus, holnap meló, én meg azon rágom a körmöm, hogy hol vannak ezek a mocskos mûhelyek. XD Térképet láttam már, amin rajta voltak, de nem akarok csalni. Masírozok tovább, aztán remélem meglesznek.
Ezeket a gyagyás stopposokat meg gyûlölöm. "Nyugi, én sem tudok vezetni! " LOL Bár a sexy dressekért mindent! A dolgozó nõket szolgálom! XD
Jóccakát!
Hány tuning mûhely van? Gyanús, hogy nincs meg még mind, mert az Astont sem, meg a Saturnomat sem tudom húzni. Az izompacsirtámról nem is beszélve...Eddig csak 3 mûhely elérhetõ. Lesz ugye több is?
Ha hardcore módra átállítom attól még a multis versenyeket lehet látni, teljesíteni?
én ott voltam
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D