Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ha ma senki nem csinál krúzt akkor majd én! 😄
egy lazább rövidebb krúzra gondoltam!
Helyszín: bal felsõ világítótorony!
Uticél: bal alsó világítótorony esetleg még onnan le a versenypályára!
Kategória: G de jöhettek mással is ha hajlandók vagytok betartani a 150-200 as tempót mivel ezek a G katos autok sajnos nem nagyon mennek többet 😞
Idõpont: Találkozás 7:00, Várakozás és képkészítés: 7:15-ig indulás 7:15 perckor!
én a képekbõl már ismert GT500-ammal megyek!<#vigyor2>#vigyor2>
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
csak vicc volt holnap nekem jó!
majd msn-en megdumáljuk

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Hoffi az elsõ második kép az tetszik! Majd valameik nap mehetünk eggyet ha lesz idõd !
csak szar a gépem azt ilyenre sikerült a grafika pedig 1024x768 as felbontáson meg 4x-es élsimitáson szoktam játszani és a képeket is igy csináltam nem értem mér lettek ilyenek!
de azé jók a képek nem?😄
psp-n tolod ? 😮
ma meghajtottam egy kicsit a GT500-amat
Képek:
kezdetek:
Ez pedig egy driftelõs jelenet akar lenni:
Majd az önfeledt száguldás borzasztó vége 😞(((((

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
amugy ez a kilóméteres cuccoska ez mit akar takarni? amelyik kocsidban or motorban sok kilcsi van kidobod oszt win?😄 vagy össze táv össze autó összes motor?:]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
akkor hogyan krúzoltál vele ? <#idiota>#idiota>
És mind ezt 1 civiltõl Oo
Na de a jó hír cicai-val krúzoltunk 1 kicsit :] jó volt köszi!

Balival egy kis cruise 😊

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
17:05TÖL KRUZ!!!!!
HELYSZIN:ALFA szalon
5percet várunk
ÉRKEZÉS KIZÁROLAG SAGARISSAL!
amúgy szép a banner!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
sztem vmikor 6fele fogunk versenypályázni, lambo enzo vmi ilyesmi kocsikkal....
de még nemsokára pontositok az idöponton meg a helyszinen meg a katon..