107666
-
#104603 Hm... HA újraraktad a játékot ahogy leírtad akkor az most az eredeti fájlokat használja tehát nem a tuningolás miatt nem enged be, hanem vmi más baja van. Volt feltelepítve warez-es verzió előtte? Moddoltad a játékot? 1.66 patch fent van? (Ha fent van az eredeti megapack akkor az már felrakta a 1.66 patch-et is.
tdupe: Azért írja a keretrendszeres hülyeséget mert nincs jól beállítva a játék elérési útvonala! Van 1 TDUeditor.exe nevű fájl, ezt nyisd meg egy szövegszerkesztővel (pl jegyzettömb) és írd a </value> sor ELÉ a játékod elérési útvonalát. Nálam ez így néz ki: D:\Játékok\Atari\</value> -
Devastator88 #104602 Na jó, leírom megint...
Szóval, megtuningoltam 1 kicsit a Golf R32 őt, és azóta nem tudok belépni a játékba.
Amikor, megnyitom a TDUPE progit kirak 1 üzit, hogy a Microsoft.NET keretrendszer üzenetet rak ki, hogy:
Nem kezelt kivétel történt az alkalmazásban. Ha a Folytatás gombra kattint, az alkalmazás figyelmen kívül hagyja a hibát és megpróbálja folytatni a futtatást. A kilépés gombra kattintva azonnal bezárhatja az alkalmazást!
Na ezt az üzit rakja ki a TDUPE prgoi amikor megnyitom.
De már amelyik kocsit megtuningoltam 1 kicsit, azt már visszaállítottam nagy nehezen, de még így sem megy a játék.
Már újra is telepítettem a játékot de így sem megy.
Amikor nem akart belépni, akkor letöröltem rendesen ahogy kell, de a programfájlokból is kitöröltem a cuccokat amiket otthagyott!
Tehát minden tuningolt kocsinak a tulajdonságát, visszaállítottam az eredeti értékre!
Amikor meg a játékot indítom csak addig jutok el, amikor berakná a FORD GT képet hogy a játék csatlakozik a szerverre!
Utána kilép azzal az üzivel, hogy a Játék hibát észlelt és leállt, majd fog szólni hogyha megoldást talál a hiba elhárítására!
Köszi előre is a segítséget! -
#104601 Ha kinyitnád a szádat( leírnád a problémádat ) több esély van rá hogy talán tudunk segíteni,mint kéred a segítséget, de a problémádat nem mondanád el.. -
#104600 Megutdnád fogalmazni egy kicsit másképp mert így elég érthetetlen (számomra)? :) -
Devastator88 #104599 Akkor tudtok segíteni? PLS HELP!!! -
#104598 Olyan autókat próbálok csinálni először amiket más még nem csinált eddig.Többen is írtak nekem hogy csinálnék-e különböző modelleket, de sajnos nem tudok egyelőre kérésekkel foglalkozni. Talán később, amivel mellesleg jobban is jár mindenki mert egyelőre nem tudok mident tökéletesen megcsinálni. Ilyen pl a beltér textúrája. De folyamatosan tanulok valami újat, van amit magamtól van amit combat-tól. A képen amit a volvo-ról beraktam, láttszik hogy van világítása a kocsinak. Ezt magamtól tanultam (sok-sok órán keresztül próbálkoztam mire jó lett), míg az ablak működésében combat segített tegnap. Na mind1 sztem megérted ezt. :) -
Már majdnem kész... :P -
#104596 Amit én küldtem az tökéletes DBS és még mindig fent van a TDUForumson ahova macerás regisztrálni de király oldal ha sikerült :) -
DoNLaCeee #104595 Csinálhatnál egy faja DBS-t Norby
Még eddig senkinek se siekrült egy értelmest... vagyis de csak azt törölték.. -
Devastator88 #104594 Tud valaki segíteni? -
#104593 Hát ezeket a képeket csak gyorsan összedobtam szal nem nagy szám egyik se. :) De a lényeg láttszik:
Még a felnit kell hozzá megcsinálnom, illetve a világítást kell javítani. :)
-
#104592 :) Köszönöm! Ha vársz 1 5 percet mindjárt láthatsz egy másik project-et. Egész nap dolgozok rajta már majdnem kész. :) -
Entex #104591 Wow, minden elismerésem, nagyon szép munka, főleg az új üvegekkel. Kéne rá 4 kipuffogó meg csontra sötétített üveg meg valami Homasita spoiler aztán igazi hungarian krúzer lenne :D Ja, meg olcsó olasz alufelni :D -
Devastator88 #104590 Hali
Van 1 KIS problémám a TDUPE progival! (Onlineos vagyok)
Szóval, megcsináltam a Golf R32 -őt és azóta nem tudok belépni a játékba!
Már újra is raktam de még mindig semmi...
Már a módosított kocsik adatait is visszaállítottam az eredeti értékre de úgysem megy, mert a Microsoft.NET keretrendszer üzenetet ad, hogy (ez a progi futtatásánál teszi ki),üzit rakja ki a progi futtatásánál! Ha nyomok neki 1 mégse gombot akkor is betölti, de nem látja Golf W12 Coupe kocsit csak a sima Golf R32, őt és a Golf W12 Roadstert látja!
Segítsetek HA tudtok!
Köszi előre is -
#104589 Mostmár megy, meg lehet nézni, azóta frissítettem is a modellen! Már máködnek az ablakok illetve új textúrát is kapott az üveg! :) -
#104588 Na erre nem elérhető a central... -
#104587 Na elkészült végre...
Suzuki SX4 Sportback
Az a3-as audit cseréli le, de akit érdekel az a linken megtalál midnen szükséges infót! -
#104586 Ez a sportback változat, azért más. :) -
Entex #104585 SX4 :D de a műszereknek köze sincs az eredetihez, vagy ez valami spéci edisön -
G.Freeman #104584 logitech DFGT eladó -
Bocs a képminőségért, meg a kamera se jó még de, a beltér is kész van, úgyhogy már nincs rajta sok munka. :) -
#104582 Újra.. linkekbe rakva..
Golfi
Golfi 2
Golfi 3
Nembaj,azért ha valaki szeretné akkor láthatja. :) -
#104581 Értem. :) Nálam nem jelenik meg a spoiler-ben a kép. De tudom már hogy mire gondolsz. -
#104580 Lövök egy képet róla
Westy front = Westmoreland ( Amerikai, kis kockalámpás front.. és csorog a nyálunk utána.. )
Cultosított : ( képen látni fogod.spoilerbe rakom. ) ( lényeg hogy nagyon nyálcsorgatósan néz ki az autó. )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez projectorosított Westi :) ->
-
#104579 Nah végülis nem leszek ott,lefújva:P -
#104578 Jön ma valaki krúzolni? Semmi plakát semmi szervezés csak úgy ni:) 19:00kor a Chrysler szalonnál leszek F vagy E kategóriával . -
#104577 Norba, Bency: Köszi! :) Amúgy miaz a cultosított g2? És milyen westy front?? Az oz-t mondjuk értem... -
#104576 Természetesen nincs ellenvetés! Bár 'sok vizet nemzavarok' itt a topik 'életében' de tudom,és látom is hogy a Norbi mennyit dolgozik,és megérdemli! Ügyes srác! (Csak csinálna már Cultosított G2-t, Westy fronttal, Oz Turbo felnikkel.. ) -
#104575 Szuper :) -
#104574 Igen mi erről már beszéltünk Bronx-al, de itt is elmondanám hogy köszönöm h rám gondoltál és szívesen vállalnám a hg jogot! Úgygondolom hogy elég aktívan veszek részt a topik életében, sokat is foglalkozok a játékkal mind módolás mind krúzolás téren, és a többséggel jóban is vagyok. :) -
#104573 INFÓK !
Közel 3 év után lemondok a HG jogomról, és Norby646 -nak átadnám a lehetőséget a folytatáshoz, remélem még sokáig ! Ha más nem ért egyet a döntésemmel, akkor beszéljétek meg hogy ki mit akar, ha nincs ellenvetés akkor pedig a jelöltem írjon a [email protected] -ra az ügyben.
További minden jót, aloha ! -
#104572 Amúgy susu! Szóvolt a konvertálásról, ha érdekel ez a legutóbbi munkám:
BMW 635csi
Nem teljesen kész a kocsi, 1-2 javítás hátravan de egyelőre nem tudom kijavítani. Beszélnem kéne a sráccal aki segített végig a konvertálás során. :) -
#104571 Arról nem is beszélve hogy a mai napig nagy divat ez Hot Rod formában modernizálva az USA -ban, és a díjak mellett nagy az érdeklődés is ami miatt ezt a conceptet az aussik ebben a formában akarják sorozatgyártani. -
#104570 Pedig nem nehéz észrevenni az autó értékeit. 40-50-es évek USA -t idézi kicsit modernizálva. Annó a Ford, Mercury, Buick, Chevrolet ilyen autókat gyártott.
Buick 55'
Mercury 49'
-
#104569 Nekemse jön/jött be.. -
#104568 Egyetértek. Emlékszem DrG-vel gurultunk egy alkalommal ezzel a verdával, és mindenki elhagyta a layer-t 1-2 perc után. Noob-ok ellen végül is igen hatásos. -
#104567 Egész játékban ezt utálom a legjobban. -
SuSu1992 #104566
me gusta:d -
Entex #104565 Köszi
-
#104564 Nekem megvan, és itt már meg is osztottam.