Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Hülyeséget beszél. Ugratáskor nem érsz le rögtön a földra, hanem szállsz tovább egy kicsit... Kanyarokba télleg jobban kell lassítani, de egy tûéles kanyart az életbe nem fogsz bevenni 120-al mint ahogy nonHC-be megvan csinálva... Ajánlom a hardcore mod-ot 😊

burjanmate
LOL.

TDU nick: HUN_Matt_92

Hoffi
hát ja van aki szerint jobb meg van aki szerint nem igazából a lényege annyi hogy jobban lassitani kell a nagy kanyarokban mert elszálsz meg hogy ugratáskor 8x akkorát ugratsz mint normál módba

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

burjanmate
És szimulátorosabb lesz tõle? (Bocs a sok kérdésért, nemrég kezdtem csak multizni.)

somdav95
Aham

burjanmate
Mi az a HC mod? Hardcore, vagy mi?

[HUN]FaTaL
Maserati Gransport, DB9 coupé😄 Bocs a késõi válaszért 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Újabb sebesség rekord uraim:

burjanmate
Így is kifagyott, amikor 8,7 volt hátra. Egy üzenet jött volna be balról.

somdav95
Hát fasza, nincs pénzem megvenni ezt a kocsit 😄

ladics
mentem 82-õt is csak nem volt bent a mérõ-.-'

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
Na megyek énis ezzel eggyet 😄 Hátha letudlak nyomi 😛

ladics

sorry megvan a hiba

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Hoffi
na ma jövök arra a 18:00 kor ami lesz krúzra egy MV Augustával hogy tudjam tartani a tempót 😄 de max csak 7-ig maradhatok 😞

de valaki betudna szúrni egy képet vagy elmagyarázná hogy pontosan hol kell találkozni mert igy arrol hogy dél nyugati autopálya meg motel az nekem magas 😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

ladics
TEJÓÉG MILYEN PICI

ladics
Hát akkor tessék csak tessék😛

burjanmate
Thx.

somdav95
Még nem tudom mivel megyek, még kikell választanom a gépsast... 😄

somdav95
Emiatt szokott fagyni a játék...

burjanmate
Kösz, kipróbálom. Egyébként mi is ez?

HUNMemphis
Gaben: Na ná hogy laza lesz!<#vigyor3>
Somdav: TVR-el is fasza eredmény ez. A Lotus meg olyan mint egy dragster és ez a 280-as sebesség is max egyenesben lesz autópályán.
Szabi: Jövök TS-re ha adsz egy IP-t és egy PW-t.
Ladics: Ez amolyan kedv csináló volt. Én a Ford GT-mel nyomtam egy mérést. 0-100 mennyi idõ és mekkora a végsebesség. Som is nyomott a saját verdáival.Aki szeretne még várom a képeket.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ladics
tök mind1 mivel?😄

somdav95
Ott van fent a bannerba. Töltsd le a progit, majd töröld ki vele a radialeng-et..

burjanmate
Mi?

somdav95
radialeng?

burjanmate
Van 1 60 km-es verseny az óra ellen, nekem harmadszor fagyott ki, amikor márcsak 8,7 km volt hátra. Ez másnak is elõfordult?

somdav95
Ezen az útszakaszon ( amit látsz a képen ) kell gyorsulni és végsebességet elérned... HC-ben, és DA: off,

Gaben17
ha laza lesz akkor elõveszem a murcim😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

ladics
Na ezt a versenyt valaki magyarázza el^^ me lemaradtam😄,szóval Ford GT- Lotus aki segít annak köszi:]

somdav95
Gyorsulgattam egy kicsit:
Elõször is itt a Sagaris. Hát a gyorsuláson még kéne javítanom, de ez most így sikerült...

Másodjára itt a kis Lotus. Egyszer sikerült gyorsulnom vele 2.82-t, csak utána megtolt egy buzi kis köcsög egy Mclarennel és 311-et mentem vele, ha azt felrakom az nem lett volna fair szerintem, így mentem mégegyet. Nem a legjobb de szerintem elfogadható.

És beállítottam egy új csúcsot is a kis Lotus-al! Íme:

somdav95
ts hát öhhh 😄 Majd meglátom 😊

GTO-val jövök sztem 😄

TS-en legyetek :p

somdav95
Jéé hát akkor megyek a Lotus-sal. Lenyomom vele még a GT-t is <#eplus2> A multkor is úgy beszéltük meg hogy max 250-el megyünk mikor elkezdtük a szigetkört. Ahhoz képest végig full gázon volt a pedál majdnem 😄

HUNMemphis
Más autó HELYÉRE teszed be.Ugyanannyi kocsid lesz. Ahogy írtad."Mercedesbõl hirtelen Supra lesz".Ez fog várhatóan történni.A létszám marad.

Rocco.:Eredetileg Oahu Motors volt de gondoltam jó fej leszek és átírom cars-ra.Ha lesz hely jöhetsz persze.Sõt aki motorral van az is jöhet.Laza krúz lesz nem verseny.<#vigyor3>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

IvanovicsTech
Az extra autókat mint pl a supra , impreza ha berakom a játékba akkor valamit átalakít(pl mercedes-bõl hirtelen supra lesz) vagy plusz autóként kerül be?

Mercedes CLK 270

V43 1105
Ohau Cars, motor logóval.. 😄DD én nem hc-zok, de a ha van hely mehetek ? <#gonosz1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HUNMemphis
Örülnék ha eltudnál jönni!Eldöntöttem hogy megtartom.Annyi hónap után ideje visszatérnem.<#vigyor3>
Som teee galád!Hát jó akkor 287 mindegy.A lényeg hogy jólenne ha jönnél te is.Akár az újdonsûlt erõgépeddel.Készítettem én is egy plakátot a gyûlekezõ színhelyén.Biztos ismeritek.
Kíváncsi leszek mennyien jöttök.Így végigondolva jöhetnek azok is akik mellõzik a HC-t.Csak tartsák féken a lábukat.

Gaben17
Ha tudok jövök Memph!!<#vigyor2>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

somdav95
282??? Háhááá, 287-et kihoztam belõle a multkor 😄

HUNMemphis
A Lotusod 282-t megy.Ha jól emlékszem képes rá.Toyotával futottam most az imént össze és valami jó verdát keres.A GT-t már nem ajánlottam.<#vigyor3>
Viszont volt szerencsém kipróbálni egy Ferrari Testa Rossát...Hát GT-hez képest sehol sincs az az autó.Pedig Ferrari.De a gyorsulása szegényes.<#shakehead>
Lehet holnapra összedobok egy kis krúzt.Ha van rá 3 4 jelentkezõ akkor tuti.
Holnap reggel elkészítem a az ÉN plakátomat az infokkal együtt.<#vigyor3>
,Jó éjt,Good Night,Gute Nacht=> Tanult ember.<#mf1>

Köszi a linket a Suprához! 😊

Ahhoz a szép Imprezához tudtok esetleg adni egy linket?

TDU Nick: AdyBabyHUN

somdav95
Holnapra gyorsulok ezzel is eggyet miután feltuningoltam 😊

somdav95
Azt elhiszem, de tuning nélkül nekem akkor is gyenge 😄 Tuninggal nemtom...

270et megy 😄

somdav95
Azt a pontiac-ot én olyan erõtlennek érzem hatodikba. :/ Pedig szépen megcsinált kis autó!!

somdav95
Fent északon mentem vele 349-et!! Szóval a 350-es "álomhatár" elérhetõ lesz szerintem 😊

somdav95
Detélleg azért mentem neki xD
#69267: Sagaris-al mostanába nem járkálok de majd megpróbálom. Meg megyek eggyet lotus-al is. De csak holnap mert most nemhagynak msn-en... 😄

popzu
kamuuuuu nem direkt volt😄<#eplus2><#idiota> nem birtál ekkora sebesség felett uralkodni mi?😄

HUNMemphis
Bezony jó eredmény! A megállás meg...Hát én inkább saját fékkel állok meg.Bízok benne hogy 350-et is tud menni nagyon hosszú szakaszon.De tuti a 347km/h (segítség nélkül).
De ha már huncutkodsz akkor nyomathatnál egy Lotusos és egy Sagariszos menetet.Jah és bocs hogy nem írtam de öcsémmel LAN-oztunk.<#vigyor3>