Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: HUN_Matt_92
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
sorry megvan a hiba
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
de valaki betudna szúrni egy képet vagy elmagyarázná hogy pontosan hol kell találkozni mert igy arrol hogy dél nyugati autopálya meg motel az nekem magas 😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Somdav: TVR-el is fasza eredmény ez. A Lotus meg olyan mint egy dragster és ez a 280-as sebesség is max egyenesben lesz autópályán.
Szabi: Jövök TS-re ha adsz egy IP-t és egy PW-t.
Ladics: Ez amolyan kedv csináló volt. Én a Ford GT-mel nyomtam egy mérést. 0-100 mennyi idõ és mekkora a végsebesség. Som is nyomott a saját verdáival.Aki szeretne még várom a képeket.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Elõször is itt a Sagaris. Hát a gyorsuláson még kéne javítanom, de ez most így sikerült...
Másodjára itt a kis Lotus. Egyszer sikerült gyorsulnom vele 2.82-t, csak utána megtolt egy buzi kis köcsög egy Mclarennel és 311-et mentem vele, ha azt felrakom az nem lett volna fair szerintem, így mentem mégegyet. Nem a legjobb de szerintem elfogadható.
És beállítottam egy új csúcsot is a kis Lotus-al! Íme:
TS-en legyetek :p
Rocco.:Eredetileg Oahu Motors volt de gondoltam jó fej leszek és átírom cars-ra.Ha lesz hely jöhetsz persze.Sõt aki motorral van az is jöhet.Laza krúz lesz nem verseny.<#vigyor3>#vigyor3>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Mercedes CLK 270
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Som teee galád!Hát jó akkor 287 mindegy.A lényeg hogy jólenne ha jönnél te is.Akár az újdonsûlt erõgépeddel.Készítettem én is egy plakátot a gyûlekezõ színhelyén.Biztos ismeritek.
Kíváncsi leszek mennyien jöttök.Így végigondolva jöhetnek azok is akik mellõzik a HC-t.Csak tartsák féken a lábukat.
Viszont volt szerencsém kipróbálni egy Ferrari Testa Rossát...Hát GT-hez képest sehol sincs az az autó.Pedig Ferrari.De a gyorsulása szegényes.<#shakehead>#shakehead>
Lehet holnapra összedobok egy kis krúzt.Ha van rá 3 4 jelentkezõ akkor tuti.
Holnap reggel elkészítem a az ÉN plakátomat az infokkal együtt.<#vigyor3>#vigyor3>
,Jó éjt,Good Night,Gute Nacht=> Tanult ember.<#mf1>#mf1>
Ahhoz a szép Imprezához tudtok esetleg adni egy linket?

TDU Nick: AdyBabyHUN

#69267: Sagaris-al mostanába nem járkálok de majd megpróbálom. Meg megyek eggyet lotus-al is. De csak holnap mert most nemhagynak msn-en... 😄
De ha már huncutkodsz akkor nyomathatnál egy Lotusos és egy Sagariszos menetet.Jah és bocs hogy nem írtam de öcsémmel LAN-oztunk.<#vigyor3>#vigyor3>