Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!<#love12>
Én még azt teném hozzá hogy 15 Euro-ba kerül. Amúgy meg sajnálom de több lehetõséget nem tudok mondani neked a bajodra<#szomoru1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Misi az ezredes
Szerintem viszonylag tûrhetõ a tuning rajta ! De nem kéne mert én pont azért játszok a TDU-val hogy gyári jármûvekkel menyek...

#69671 NEM !!! Csak dombornyomásos kártyával interneten keresztül vásárolható (Fõbb oka : Ha boltokban árulnák dobozos formátumba 1-2-re elkapkodnák és nem lenne mûködõ kód. = kilopnák belõle [tehát inkább biztonsági okokból van meg persze olcsóbb is neten feltölteni szervergéprõl mint külön CD-ket gyártani ennek...)

De azok bizonyára segítõ kezeket nyújtanának neked akiknek van...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

burjanmate
Nekem NFS-ben csak a tuning tetszik 😄. 1ébként talán azért gyúrtak rá annyira a sztorira az utóbbiban mert már sejtették mennyire point n click lesz 😄.

TDU nick: HUN_Matt_92

burjanmate
Hi! A carpack-et be lehet szerezni dobozos formában magyarországon? Amúgy mennyibe kerül?

burjanmate
Még mindig hülyül TDU alatt a billentyûzetem <#idiota>.

bûnronda nfs tuning.. <#szomoru1>

bency
amugy erre a gallardora nem lehet mondani semmit,maga a mennyorszag!!!

:) Semmi okosság :P

bency
Hogy lehet beletenni uj autokat a jatekba,de a megapacken kivul !?

:) Semmi okosság :P

Toyo

Betettem a SE helyére, csak felnit nem lehet választani hozzá..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Toyo
Van persze, olyan színûre fested amilyenre szeretnéd.. lime green alapból mondjuk nincs 😊

Ez tényleg zsír, remélem van hozzá sunset orange, lime green és citromsárga festés 😄
Egyetlen negatívumot én a karbonozott csomagtartófedélben látom.

Toyo
Kár hogy packos, nem tudtam menni vele.. de gyönyörû! Link

Toyo

Higany
Köszi a segítséget!

n3whous3
megoldottam

ami meg gond most... hogy elveszett a ~90%-os mentésem <#rinya>

Annyi idõt öltem már bele, hogy nem tom hogy lesz kedvem megint elkezdeni...

púúúúú

Toyo
Szerintem elég sok embernek fent van a gépén a gta4 is.. sõt a daemon tools csak nem zavarhat be, mert én nem használom a lemezt, hanem a mini imaget azon keresztül, tessék próbáld ki, lap alján van 43kb kicsomagolod és ezt mountolod be..

n3whous3
MÉGSE az volt a baj :@

púúúúú

tdu Toyota
jó is volt az csak hamar meglehetett unni

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
köszi szépen
popzu mi bajod ??<#violent>

n3whous3
hupsz, asszem meg van a gond, bocs a zaklatásért

(fel van rakva a daemon tools, bár elvileg nem fut most, az lehet a gond)

púúúúú

Hoffi
nos leszedtem minden jó vele csak 1 baja van:
[/img]

beis karikáztam szépen painttel 😄

na hát ott felninél van egy másik felni rávetitve az aszfatra és sokszor qva zavaró tud lenni 😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

n3whous3
Hi mindenkinek.

Lenne egy elég nagy gondom, fel van rakva a gépre a GTA IV (szerintem itt kezdõdnek a dolgok) és most felraktam megint a TDU-t is. Minden faszául megy, de fel kell ugye rakni a patchet is... Na most az a helyzet, hogy ezután már sír-rí a securom... És nem tudom elindítani

EREDETI a játék, már majdnem azóta meg van, hogy megjelent PC-re, eddig ilyen gond soha nem volt vele.

Szerintetek mi a lehet a baj? Muszáj felraknom a patchet, mert különben nem megy a netes móka 😞

púúúúú

[HUN]FaTaL
World Racing 2 ^^

http://goo.gl/gd6Zi5

Toyo

HUNMemphis
Nah náh hogy ilyen kocsitok van.<#vigyor3>
Mivel is gémeltünk anno?Nem jut eszembe a neve...Tudod ahol indexeltünk össze-vissza. xD
Srácok egy élmény driftelni.Beálítottam a G25-öt olyan keménységüre mint apám Audijának a kormánya és baromi jó volt.Bele is feledkeztem és 160km-t drifteltem...<#vigyor3>
Jöv. hétre tervezek egy kisebb krúzt.Még nem tom mikor mert most tele vagyok TZ-kel jöv. hétre is.Majd csinálok plakátot muhahaha!<#ejnye1>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

popzu
olvasni megtanitottak már az oskolában? hasznos dolog nem véletlenül tanitják!<#banplz>

[HUN]FaTaL
A GPS az adaptive AA-tól olyan, semmi köze a verdához.

tdu Toyota
lécci adj egy linket hol lehet letölteni kérlek please a tdu centralon nem látom

tdu Toyota
beszarok ilyen kocsink van jeah 😄 huhú

Hoffi
thx

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

somdav95
Az a gps is érdekes ... <#fejvakaras>

Toyo

Alfa GT helyére teszi be.. a szélvédõje elég érdekes néha belsõnézetbõl, de jobb mint az X5 😄

Toyo
Elküldtem priviben, remélem jól.. 😊

Szevasztok!
Tegnapi esti kis hármas krúz Matt-el és ficak-kal:
Én és Matt
Én, Matt, és ficak
Én, és ficak
köszi a kocsikázást Matt, és ficak<#love11>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ladics
srááácok aki tdu.hu ts-el tud garázdálkodni szal van regje csinálna nekem 1 szobát? néven nagyon megköszönném:S

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

holecsko10
Szia Toyo!

Fel tudnád rakni a BMW X5 v1.55.5.6.0 módot meg a Shelby 427 COBRA/Weineck Cobrat mert ami az orosz oldalon van le tudom szedni de nem tudom ki csomagolni.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

RS
Köszi! 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Hoffi
#69627 ?? 😄

[HUN]FaTaL
Nem, concept car.

Hoffi
én se tudom ám csak kérdezem😄

Attól függ milyen a 2,8 ghz monitorod <#circling> ha nem celeron nem lessz gond.

[HUN]FaTaL
Nem, bónuszként adja valamelyik küldetéstípushoz, talán az összes time challenge teljesítése után adja. De nem tudom már melyikért jár 😄

Hoffi
packos nem??<#idiota><#idiota>

Hoffi
ezzzel énis igy vagyok Sa-ba én beraktam 34 BMW-t xD

burjanmate
A Shelby Cobra-t mikor lehet megvenni? Szinthez van kötve?

Hoffi
na különben egntam a singleplayerezést ugyhogy holnaptol énis megtalálható leszek a szigeten! 😄

burjanmate
Akkor nem pazarlom erre az idõmet. (GTA: SA-ban nálam csak a karakterek meg a térkép alap <#idiota>).

Hoffi
http://tdu-world.com/load/2-1
valaki probálta már ami itt van toyota avensis-t?

Egyébként eddig én sem tudtam hogy az Opel GT a natúr, de az eleje tényleg hasonlít a Speedsterre 😄
Mindenesetre ha vki találkozik a Speedsterrel mint moddal, megköszönném ha linkelné az illetõ 😊

Hoffi
csak más a lesz a knézetük