Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még azt teném hozzá hogy 15 Euro-ba kerül. Amúgy meg sajnálom de több lehetõséget nem tudok mondani neked a bajodra<#szomoru1>#szomoru1>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
#69671 NEM !!! Csak dombornyomásos kártyával interneten keresztül vásárolható (Fõbb oka : Ha boltokban árulnák dobozos formátumba 1-2-re elkapkodnák és nem lenne mûködõ kód. = kilopnák belõle [tehát inkább biztonsági okokból van meg persze olcsóbb is neten feltölteni szervergéprõl mint külön CD-ket gyártani ennek...)
De azok bizonyára segítõ kezeket nyújtanának neked akiknek van...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU nick: HUN_Matt_92
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Egyetlen negatívumot én a karbonozott csomagtartófedélben látom.
ami meg gond most... hogy elveszett a ~90%-os mentésem <#rinya>#rinya>
Annyi idõt öltem már bele, hogy nem tom hogy lesz kedvem megint elkezdeni...
púúúúú
(fel van rakva a daemon tools, bár elvileg nem fut most, az lehet a gond)
púúúúú
[/img]
beis karikáztam szépen painttel 😄
na hát ott felninél van egy másik felni rávetitve az aszfatra és sokszor qva zavaró tud lenni 😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Lenne egy elég nagy gondom, fel van rakva a gépre a GTA IV (szerintem itt kezdõdnek a dolgok) és most felraktam megint a TDU-t is. Minden faszául megy, de fel kell ugye rakni a patchet is... Na most az a helyzet, hogy ezután már sír-rí a securom... És nem tudom elindítani
EREDETI a játék, már majdnem azóta meg van, hogy megjelent PC-re, eddig ilyen gond soha nem volt vele.
Szerintetek mi a lehet a baj? Muszáj felraknom a patchet, mert különben nem megy a netes móka 😞
púúúúú
Mivel is gémeltünk anno?Nem jut eszembe a neve...Tudod ahol indexeltünk össze-vissza. xD
Srácok egy élmény driftelni.Beálítottam a G25-öt olyan keménységüre mint apám Audijának a kormánya és baromi jó volt.Bele is feledkeztem és 160km-t drifteltem...<#vigyor3>#vigyor3>
Jöv. hétre tervezek egy kisebb krúzt.Még nem tom mikor mert most tele vagyok TZ-kel jöv. hétre is.Majd csinálok plakátot muhahaha!<#ejnye1>#ejnye1>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Alfa GT helyére teszi be.. a szélvédõje elég érdekes néha belsõnézetbõl, de jobb mint az X5 😄
Tegnapi esti kis hármas krúz Matt-el és ficak-kal:
Én és Matt
Én, Matt, és ficak
Én, és ficak
köszi a kocsikázást Matt, és ficak<#love11>#love11>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Fel tudnád rakni a BMW X5 v1.55.5.6.0 módot meg a Shelby 427 COBRA/Weineck Cobrat mert ami az orosz oldalon van le tudom szedni de nem tudom ki csomagolni.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://goo.gl/gd6Zi5
valaki probálta már ami itt van toyota avensis-t?
Mindenesetre ha vki találkozik a Speedsterrel mint moddal, megköszönném ha linkelné az illetõ 😊