Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgysem a kormányt nézem,hanem az utat😊) vagy majd nem belsõböl megyek,hanem úgy hogy csak az utat látom
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Spirit of Perfomance Koenigsegg

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Bocsi!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU nick: HUN_Matt_92
TDU nick: HUN_Matt_92
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
csak nem enged megnyitni semmit, mert nincs már kulcsom..

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU World
nem engedi az Avast letölteni... 😄