Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU nick: WAndrew26[HUN]
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Háát ha Akartok én 18:00--kor a Ford Szalonánl leszek ha gondoljátok gyertek de HC-ba😄
Köszii szépen sziasztook
Sztem ez sosem fog kihalni max ha itt a 2.rész de még akkor is sok-sok évnek kell eltelnie! 😊
Online versenyek és a kóborlás! Épp elég hidd el!
Kihal......még ilyet! 😄
nem lett túl sikeres a kép.. ez van.. majd legközelebb 😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
misiizsai: Csináltál a lecserélt fájlokról backup-ot? Ha igen, akkor cseréld vissza! De sztem nem a GPS hang az oka! :/
TDU nick: HUN_Matt_92
A következõ lenne a problémám tegnap fel tettem a magyar GPS-hangot ma meg nem akart fel engedni a netre akármit csináltam
Elõre is THX
Eladó egy piros, tuning-mentes Saturn Sky személygépkocsi, újszerû állapotban.
Irányár.: 9,999,999 $ Kérem szépen a gazdagabb szigetlakókat, szabadítsanak meg e gonosztól.
Elõre is köszike, üdv,
AA.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Én is hoztam pár képet, remélem nem haragszatok meg ha mindent felteszem.<#vigyor>#vigyor>
Audis gengszterkedés:
Lybra-val találtunk egy házat, ahol nagyon érdekes dolgok történtek!!!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Mi lenne, ha a lezárás elõtt nemsokkal, pár MultiReg-gel azzal a lengyel-re szavaznánk! Akkor tuti kizárják!<#nevetes2>#nevetes2>
fent kiválasztod akire szavazni akarsz, aztán Vote.. majd alulra új hsz-be beírod hogy kíre szavaztál... nehogy már a lengyel srác nyerjen 😄DDD
link
Audis bemelegítés (thx Hole, Fitti)
Aztán jártunk Fittivel "bug országban" és kertet is díszítettünk 😊
Utána, amíg Fitti a nyugágyban "pihent", én próbáltam csobbani egyett, de nem engedte a progi! 😊
Végül Gambino-val sziklamászás után sikerült egy "teraszos kép"...

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
mondjuk déli toronytól északiig
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
http://www.expressz.hu/szamitastechnika/egyeb/showAdvert12627594.html
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Fitti:Értem köszönöm a segitséget
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB