Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem tudjátok véletlen, hogy ha router mögül játszom az bezavar-e valamit a játékba vagy sem?
/ez az evo tényleg pöpec😊/
TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
TDU nick: WAndrew26[HUN]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://goo.gl/gd6Zi5
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
RS:😄jólett
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Valaki nem jön egy fél órát krúzolni? 19:45kor az AUDI bolt parkolójában leszek, 50-55ig!
Honda - The Power of Dreams

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

köszi
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

1., Belsõ nézetben vagyok mindíg, s ilyenkor az oldalra nézés sokkal-sokkal gyorsabb.
2., Ha elállítom a vezetõi nézetet, akkor erre áll vissza pl. hátranézés után, nem az alapnézetbe.
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
Esetleg 996 GT2 nincsen?Jó lenne mindkettõt kicserélni.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Honda - The Power of Dreams

A mentést szerintem megtartja ha újra rakod is a játékot, nem kéne másolgatni, én legalábbis ezzel cumiztam egy ideig, mert nem látta a régi profilomat.
Xpower fûstõlése alattam
Balival egy nagy bug kelõs közepén
Kösz Fiuk<#worship>#worship>
Meg tudná mondani valaki, hogy a kameraváltó gombot ha hosszan nyomom, bejön egy kis kamera ikon a sarokban egy "5x" felirattal, hogy ez mire jó?
Elõre is köszi a válaszokat, üdv, AA.
Immigrants, index nincs. Már szerintem annyiszor újra raktad a játékot, hogy valami kimaradt, vagy bent maradt 😄 Porsche tetszett nekem is, kár hogy az ajtaját elszabták.. ilyet 😄 Na de keversz pár dolgot, a magic-maps Bnk1 fájl azért kell csak, hogy ha modolsz, és méretkülönbség van, ne ütközzön a játék.. a carpack v. megapack pedig a plusz autókat adja. De ez fent van neked ha látod a porschét.. szóval, ugye akkor a magic-maps with carpack verziót töltötted le? Másra nem is tudok gondolni, ha kicserélted, jónak kell lennie..
Ha nem eredeti a carpack-od, akkor ne írj be neki kódot (ha írtál töröld ki faq-ban megtalálod hogyan), de így packos verdát használni nem tudsz.. arra jó, hogy lássad õket és ne egy default car díszelegjen a képben.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Ha fel van téve de nem vásároltad meg és véletlenül vettél egy Megapack-os autót akkor automatikusan lekapcsol a server-rõl! Gyorsan el kell adni belépésnél.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misivel bugoztunk sry a minöségért . rohadtjo volt😄