Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Bezavarhat akár. Bár nekem most nem kapcsolódik, haver meg bent van. Érdekes...

http://goo.gl/gd6Zi5

HAli!

Nem tudjátok véletlen, hogy ha router mögül játszom az bezavar-e valamit a játékba vagy sem?
/ez az evo tényleg pöpec😊/

Toyo
Elájulsz olyan.. 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

BB7
<#eljen><#guluszem1>
Cockpit?
pécs és környéke, elõre köszi ha tudsz segíteni 😊

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Toyo
2 féle van benne ha letöltöd, S4 cabrio helyére megy.. evo

hova valósi vagy mert tudok boltokat?

Fr3nky21
Énis csak megnéztem hogy milyen. Olyan extrák vannak benne mint pl: elektromos ablakemelõ, szekvenciális váltó.<#vigyor> Én még mindíg valami Skodára vágyom, egy 100 vagy 120 netán egy Felicia. Azt biztos beraknám.<#rolleyes>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

:@ beszereztem a megapackot (eredetiben) most meg nincs eladó sima tdu dvd :@ a francba.... 576-nekik most nincs talán szerdán akkor se biztos, kicsit még faggattam õket, erre kiderült h egyáltalán nincs nekik még fent a központi raktárban se. mediamarkt - nincs nekik, h lesz e nem tudják... tesó -- 4000Ft kérnek érte... Cd galaxis - nem pesti vagyok, házhozszállítással meg már megint 3000 ft Úgyhogy most pangás van, és hajtépés h honnan szerváljak :v pedig már reméltem h tudok veletek online crúzolni 😞

TDU nick: WAndrew26[HUN]

RS
Nekem most megtetszett ez a király Mitsubishi (Új Lancer Evolution) És érdeklõdnék hogy van-e jól kidolgozott járgány TDUhoz?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

[HUN]FaTaL
Szép a modell de én ezeknek nem látom értelmét. Hihetetlenül reális egy Lada oahun 😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

RS
Kösz! 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ladics
sötétvan
RS:😄jólett

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

AlieN911
Helló!
Valaki nem jön egy fél órát krúzolni? 19:45kor az AUDI bolt parkolójában leszek, 50-55ig!

Honda - The Power of Dreams

Fr3nky21
Mai termés

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Falkon
Fasza lett!<#eljen>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

RS
Unatkoztam. <#hehe>

0blueman
én köszönöm

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

0blueman
viheted<#smile>

BB7
Köszönöm! 😊
BB7
933.000-ért megveszem! <#banplz> De komolyan!
Toyo
Vagy ilyen is van:

0blueman
feltettem egy Ferrari Enzo-t 3-as tuning, 725km-t ment, 1.000.000 az ára. Akinek sok a pénze vegye meg <#help>
köszi

Toyo
Nincs mit. Ilyet találtam csak, ha kell.. szóljál, elküldöm! Ez a RUF Rturbo Porsche feliratokkal..

Nekem, ha sokáig nyomom a kameraváltó gombot és feltûnik az 5* jelzés 2 dolog történik.
1., Belsõ nézetben vagyok mindíg, s ilyenkor az oldalra nézés sokkal-sokkal gyorsabb.
2., Ha elállítom a vezetõi nézetet, akkor erre áll vissza pl. hátranézés után, nem az alapnézetbe.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

HUNMemphis
Köszi Art!
Esetleg 996 GT2 nincsen?Jó lenne mindkettõt kicserélni.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Toyo
Azért ez elég loller lenne elsõ autónak, nem gondolod? 😄 Amcsiba is egy 17 éves gyerek törhette össze az elsõ kanyarban..

ladics
énis úgy gondoltam:] csak nézelödök nem veszek.egynelõre

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
Mire megjavítod az több milla... Haggyad, keress valami mást 😊

Fr3nky21
Szerintemis hanyagold ezt a kocsit.

Toyo
Nem kell csinálnod, van már.. link.

Higany
Én nem venném meg!

AlieN911
Helló! Ha csinálok egy képfájlt a DVD-rõl, akkor jó lesz neki? Nem fog kidobni? Nem szeretném a DVD-t használni, ne karcolódjon, stb 😊

Honda - The Power of Dreams

Már értem szóval a letöltött carpack miatt szarakodott.Most újra telepítem hogy a kocsik amiket abból megvettem eltünjenek.De akkor jó lesz a játék meg nem lesz üres hely a garázsomban és fölé írva pl ruf r gtr 2 meg ilyenek mert az engem zavar.meg azt nem lehet eladni ugye mert probiztam úgy is hogy csak azokat törlöm a commanderbe amik carpackosak.de nem tûntek el helyette a testdrives kocsi volt meg a padló.és ha az eladásra mentem nem lehetett eladni.De így hogy a garázsomba van egy olyan kocsi jó lesz azért utáni?Köszi

Toyo
faq.. nem tudom mi lehet a bibi.. de ha látod az autóidat, megy a játék, nem?

RS
Ma is mentünk.

ja meg smary uninstaller mindent leszed a játékkal kapcsolatban.És ha belépek a játékba látom a kocsijaimat mindent ugyhogy a profilom biztos jó

De nincs carpackom egyébként a játékba nem tom hol a faq

ladics
kishelpet
szerintetek érdemes lenne ezt megvenni? érdeklõdni? :/
privibe a választ

Toyo
Mi nem jó, mit ír ki? Kitörölted a dolgokat a faq-ban leírtak szerint? (ha van mit)
A mentést szerintem megtartja ha újra rakod is a játékot, nem kéne másolgatni, én legalábbis ezzel cumiztam egy ideig, mert nem látta a régi profilomat.

Nem jó az egyész!4-re krúzt beszéltem meg segítsetek addig létszi tehát:Játék telepít régi mentés visszmás 1.66 patc 1.66 patch magyarosítása magyar gps hang és enyyi nem jó.

popzu
Misivel bugoztunk sry a minöségért . rohadtjo volt😄

somdav95
Gyaaa tényleg, erre még én se jöttem rá xDD Lehet kis könyvet kéne olvasni, de nincs annyi türelmem keresgélni 😄

Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a kameraváltó gombot ha hosszan nyomom, bejön egy kis kamera ikon a sarokban egy "5x" felirattal, hogy ez mire jó?
Elõre is köszi a válaszokat, üdv, AA.
Béla9248
Hát igen hamar eltüntél! 😊

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Toyo
Bocs skacok, de ahogy nyomtuk a lock-ot megállt a kép 😄 no mindegy, majd késõbb folyt köv.

Immigrants, index nincs. Már szerintem annyiszor újra raktad a játékot, hogy valami kimaradt, vagy bent maradt 😄 Porsche tetszett nekem is, kár hogy az ajtaját elszabták.. ilyet 😄 Na de keversz pár dolgot, a magic-maps Bnk1 fájl azért kell csak, hogy ha modolsz, és méretkülönbség van, ne ütközzön a játék.. a carpack v. megapack pedig a plusz autókat adja. De ez fent van neked ha látod a porschét.. szóval, ugye akkor a magic-maps with carpack verziót töltötted le? Másra nem is tudok gondolni, ha kicserélted, jónak kell lennie..
Ha nem eredeti a carpack-od, akkor ne írj be neki kódot (ha írtál töröld ki faq-ban megtalálod hogyan), de így packos verdát használni nem tudsz.. arra jó, hogy lássad õket és ne egy default car díszelegjen a képben.

Hoffi
én a nagy angol tudásommal azt veszem ki ebbõl hogy: mentés, letöltés, meg a disconnected az valami a csatlakozással ellentétes 😄DD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Misi az ezredes
Van megapack feltelepítve a TDU-ba?

Ha fel van téve de nem vásároltad meg és véletlenül vettél egy Megapack-os autót akkor automatikusan lekapcsol a server-rõl! Gyorsan el kell adni belépésnél.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

nesto
köszi mindent