Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Dussy - Challange of Mercedes
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Spirit of Perfomance Koenigsegg
mentunk mi össze vissza de ugy hogy a kressszet betartottuk XD

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Ezt még ne vegyétek 100%nak de lehet hogy megszervezem a versenyt ha meglesz a verseny rakok be posztert is😊 PRIVIBEN AKIT ÉRDEKEL JELEZZE!! MERT HA NEM LENNÉNK ELEGEN AKKOR NEM SZERVEZEM 8EMBER JELENTKEZÉSÉT VÁROM (ISMÉTLEM EZ NEM 100%HOGY LESZ)
Elsõ fotók
Aztán persze 2 világítótornyos kép:
Ennek azt a címet adnám, hogy: "Kinemálltokkecyk!"
És a végén már csak én és Dozoo, mert D2Man és Xpower lelépett! :/
És utólag is köszi a szexet Dozoo!<#banplz>#banplz>
hogyan tudom feljebb venni a frissitése frekvenciát a játékba ? nekem 60 ig engedi!
hajrá,lilák!
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Köszönöm mindenkinek az estét.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU nick: WAndrew26[HUN]
A Drift tanulást is Balinak köszönhetem😄
Szerintem leszek Holnap és akor csinálunk képeket😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Hétvégén lesz krúz majd dobok képet az infókról.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Bali:Szerinted milyenek a képek?
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Én szívem szerint az Ascari KZ1-re tenném vagy a Farboud GTS-ére.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever