Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béla9248
patch után ha még nem olyan a mentésed, újra kell kezdeni asszem.

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Köszi! <#worship>
Béla9248
Jól sikerült, grat!

gizmoplayer
Unokatesóm csinált egy rövid TDU videót, ha érdekel nézzétek meg.
Dussy - Challange of Mercedes

jah és a videófelvevõ hogy mükszik mert már unom az egyik kéz vezet más videózik?

és ezeket az edonis meg a ruf meg az olyan autókat amiket nem tok megvenni azt alapból miért rakja fel?

Toyo
Az "i" betü az interiort jelzi, tehát az autó belsejét szolgáló fájl.. nem kéne kitörölni onnan semmit se! 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Gaben17
régen már próbáltunk ilyesmit,nem jó a 8 ember mert akkora a lagg hogy mindenki átmegy mindenkin,szóval értelmetlen<#szomoru1>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Csá!egy csomószór kilép a kapcsolat megszakadt hibával mi lehet a baj.Meg tudjátok volt ez a carpackom fejbõl de igyis csomo nem odaillõ van és féllek hátha beszarik a játéko ha magamtól törlöm õket. ha most ujra telózom akk már nem lesznek benn?ja meg lécci akinek nincvs semmi modja nézze meg hogy ilyen kocsi van e amelyiknek i van a vegén mertz mindegyikbõl a vehiculesbe van 2 da bemegyek egy márkába ott csak egy pl.:nissan 350z és egy nissan 350z I ez lehet h carpakos.De az is megfordult a fejembe h azért rakja fel az ilyen edonis meg ilyenekt magától mert ha késöbb felrakom a cp-t akk legyen neki helye.nem tudom?Lécci help

Akor csak ugy mondom hogy te szereteted meg velem a HC-t😄

s épp ez a baj h ha feltelepitettem ramegyek a jatekba h folytatás és kidob..megoldas?...vagy egy link h melyik a jo patch?
popzu
feltelepited az 1.66a patchet😊

mivel lehet az RS4-es Audit bevarázsolni a játékba?mert eredetileg nincs benne
tegnap este 18:00 körül volt egy szabályos Krúz aminek örülök hogy 3-an eljöttek (D2Man, BB7, Xpower)
mentunk mi össze vissza de ugy hogy a kressszet betartottuk XD

Fitti83
Tegnap egy kis levezetõ túra! 😊 THX fiúk!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

popzu
Na ez még csak lehetséges.... DE estére terveznék egy kis játékot.. a szállitorol. a játék lényege az lenne hogy lenne 2ember (2AUDI A6-TAL ) és lennének az üldözök akik vw golffal vagy vmilyen ilyen gyengébb kocsival jönnének és a szállitoknak az a dolguk hogy eljussanak a célhoz és leszállitsák az árut😄
Ezt még ne vegyétek 100%nak de lehet hogy megszervezem a versenyt ha meglesz a verseny rakok be posztert is😊 PRIVIBEN AKIT ÉRDEKEL JELEZZE!! MERT HA NEM LENNÉNK ELEGEN AKKOR NEM SZERVEZEM 8EMBER JELENTKEZÉSÉT VÁROM (ISMÉTLEM EZ NEM 100%HOGY LESZ)

BB7
Reménykedtem, h vki feldob képeket a tegnap DUi kiskrúzról! De nem! Hát most megtsezem! 17:45kor indultunk volna, ha engedte volna a TDU meg a layer! 😄 De 18:00kor már indultunk is Ford Ájlend-rõl Dozoo vezetésével. Leginkább körbe, szabályok betartásával, bár néha volt, mikor utúlag összevesztünk egy lámpa színén! "Dehát zõd' volt Biztosúr! Hát az anyám íletére!" De lényegében tartottuk a 240es utazósebességet! 😄
Elsõ fotók :

Aztán persze 2 világítótornyos kép:

Ennek azt a címet adnám, hogy: "Kinemálltokkecyk!"

És a végén már csak én és Dozoo, mert D2Man és Xpower lelépett! :/

És utólag is köszi a szexet Dozoo!<#banplz>
popzu
na misi netulozzz😊 én csak behivtalak és elmodnatm hcba sztem jobb és azota megkedvelted és csak abba tolod😊 én is mathiassenak és memphisnek köszönhetem hogy hcban vezetek😄

totti10
hi

hogyan tudom feljebb venni a frissitése frekvenciát a játékba ? nekem 60 ig engedi!

hajrá,lilák!

Gaben17
jóreggelt
pl itt
akinek nincs meg az 1 atari-s autót lát.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Helló!Tom hogy már 1000-ren kérdezték a megapackot de azért én is megkérdezem hol lehet megvenn?És kül más azt a testdrive-os autót látja nem?(már akinek nincs)Kössz elõre is.

Béla9248
Lybra ,Hole #72011 ez a hangotok ami felöl van?

holecsko10
A mai nap is remek volt 18:00 kor kezdtük kb. és 2:00-ig nyomtuk.

Köszönöm mindenkinek az estét.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Egy gyors kérdés, ha nekem megvan a megapack, de másnak nincs meg, és is tolja online, akkor õ látja e az én megapackes kocsim, v vmi mást lát helyette? És ha látja, akkor õ hhogy látja ha neki nincsenek meg ezek a kocsik?

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Toyo
Szétnéztem, aztán pizza, voltunk páran.. 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

nesto
köszi

Azt hittem Fikáztad a képet😄
A Drift tanulást is Balinak köszönhetem😄
Szerintem leszek Holnap és akor csinálunk képeket😄

Willi Betz
Még durván béta:

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

somdav95
Ha jól van megcsinálva, azt még énis beraknám 😮

Willi Betz
A8-ról jut eszembe,mintha az is lenne TDU-hoz.

somdav95
Jó volt a csajjal?xDD És milyen volt az a8 ?😄 ( az inkább fontosabb xD )

Willi Betz
Telefonkönyv meg egy ukrán csaj😄DD

somdav95
Mit szállítottál?xD

jaj!!!dehogy fikázom a másikat fõleg téged!!!te is tod jol milyen szépen drifteltél meg is dicsértelek. Holnap leszel ? csinálhatnánk képeket..

jofer

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Willi Betz
<#idiota>

nesto
valaki linkeljen már be légyszi egy oldalt ahonnan lelehet tölteni ezeket a modokat, kocsikat, gumikat. nem jó így hogy külön külön kell kéregetni

Mikor lenne kedved kruzsolni?

popzu
jok a képek de ja sértésnek szánja Doozoo semi bajom nincs doozoooval de ezt akkor mondja ha ö is mutat fel képeket a profiságárol😉 de lehet félreértettem és nem sértésnek szánta...😊 nah örülök megvan 1 modolt kocsid😉

HUNMemphis
Jól tudod.
Hétvégén lesz krúz majd dobok képet az infókról.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Ezt vegyem fikázásnak?
Bali:Szerinted milyenek a képek?

somdav95
PepsiMax is TDU-zott régen ha jól tudom 😊

ladics
becsaptam a népet és magam is 😞

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

HUNMemphis
Szépek nagyon.Jó képek és az R8 meg nagyon ütõsre sikeredett.Kiváncsi lennék minek a helyére tetted be?
Én szívem szerint az Ascari KZ1-re tenném vagy a Farboud GTS-ére.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Roger6
Frenky, írtam privit az életvitelemrõl, majd olvasd el, aztán írj vissza, hogy akkor szerinted igazam van-e...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

popzu
xD hogymegy a kruzzz ? jo az uj logomm?😄 ha egyáltalán bentvan már..😄

BB7
Dab2Man-al vagyok egy layeren! De te sehol! :/
BB7
Itt vagyok! De nem látlak titeket! Csak nem betelt a layer?
DJ RX7
nem összekeverendõ pepsi twist-el

:3

aha 17:55-ig várok