Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burjanmate
Vki nem tud 1 plugint 3ds max-hoz, amivel megnyit6nám a TDU-s modelleket?

TDU nick: HUN_Matt_92

lybrahu
Ne mááááá!
Ma sem fog menni estig??!!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

belisz
Fa**om,nálatok sem megy a test drive server??!!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

ladics
nem azé de kis logikát beleviszel az egészbe rájösz.nem tom hogy hány éves lehetsz de még 1 11-éves is tud regizni >_<
na de akkor leírom hátha nem menne:ASD:S:A
1.Csináljá 1 accuntot_név-és-jelszó KÖTETLEN vagyis amit akarsz:]
2.az addon.txt-t csak akkor ha fenn van a pack és nincs eredetit_ha fennvan és megis vetted akkor ne,mert abban rejlik a kis édes picike kódocskád:] na sok sikert!
több szerencsét bármihez is :]

remélem segített

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Norbi1990
Ha eredeti a megapackod akkor nem kell törölni semmit se.
most olvasom a GYIK-ban h csinaljunk acountot az emailünkre, de akkor milyen jelszót adjak neki, azt amit én szeretnék? meg miért kell törölni az addon.txt jhisz abban van a megapack kodja (eredeti) vagy csak azért mert kell?

TDU nick: WAndrew26[HUN]

nekem nem 😞 mi ez a gamespy account, hol tudok regisztrálni? a játék nem si telepítette a gamespy-t 😞

burjanmate
Ak megnugodtam 😊. 3ds max tutorialt vki?

Csá valaki linkejen egy rally kocsi kéne mindegy milyen subaru mitsubitshi vagy peugeott vagy lada,trabi csak az a lényeg indult már vmien rallyn ha olyan nincs akk létszi egy matricázott kocsit köszi(jah ha van imprenza akk az is jó nem bajj ha nem rally)És még egy kérdés a pár oldallal belinkelt micsu nem gagyi?

DJ RX7
nem.
😄DDDDDDddd

:3

DJ RX7
már megy. -.-

burjanmate
Hogy lehet 3ds max-szal TDU-s modelleket megnyitni? Esetleg tud vki 1 tutorialt a témához?
OFF: a macskám ivott a bolylerbõl kifolyt vízbõl, nem lesz baja?

DJ RX7
most csak nekem offline a szerver? :Sss

vuhahahaha megjött <#circling><#hamm><#nevetes1><#integet2><#taps> mar teszem is fel és nyomom mint az õrült 😊 újonc vagyok, szal nem tudom h milyen layer,meg h meg h hol, de próbálkozom

Jöjjentek gurulni a pályánál vok martin1996 néven ha nem találkozunk majd felnézek lehet a layer ba nem fértek be de akk írjatok és mek más helyre

pxxl
1x láttam ezt nem is merem megnézni, mert agyrákot kapok tõle vazzeg. idióta barom. ennél már csak az szebb, mikor egy "mûvészlélel" bezúz egy zsír új 0 km-es porsche-t a kiállítására... <#csodalk><#conf><#gun>

All hail the double x!

pxxl
bocs, hogy nem néztem vissza késõbb, de a versenypályán toltam HC módban egy holland sráccal, aztán ott ragadtam 😄 legalább is elvileg holland volt... 😄

All hail the double x!

burjanmate
Azz gyönyörûûûûûûûûûûûûûûûûû! <#guluszem1><#conf><#csodalk><#idiota>

csige791
van valamilyen magyar club amihez lehet csatlakozni ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

lybrahu
Gratulálok a "tezsvírnek" !!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

SrAta
elõlapi kivezetésbe va kötve és fülestre állítva a hangkari
a balancal meg miért játszak, ha csak a TDU alatt nemjó minden alatt mûkszik ez a furaO.o

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
hangkártya gondom van nem videokari^^

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

jofer
Még jó, hogy a TDU-ban nincs törés! A videón épp Románia leggazdagabb embere próbál beszállni a 350.000 dolláros Maybach-jába!

Maybach és a speckó kulcs!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

PRóbáld meg alapból a hangkariba dugni a fülesed. HA így se jó akkor kinn windowsba állíts ballance-t. HA ez se emgy nézzed emg, hogy rendesen van-e felrakva a hangkari, vagy lehet a hangfalon kell valalmit állítanod./én pl a hifire kötöttem rá a gépet és azon is van ballance.../

Roger6
Nézd meg a videokártya driver beállításokat, hátha elállítódott valamit. Keresgélj, légy önálló. Tudod.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SrAta
de nem a zene a legnagyobb gond hanem az hogy az egyik fülén 100DBel bömböl a hang a másikon meg 10-20al...
ezzel mit lehetne kezdeni???

Fitti83
Ne haragudj, de ezt már nem tudom szó nélkül hagyni. Nem hiszem el, hogy nem tudsz pár hsz-t visszaolvasni. Éppen volt, aki már megkérdezte, hogy lehet betenni zenét. #72365
És itt van rá a válasz is---->#72367
Szóval csak annyi kéne, hogy néha azért visszaolvasol. Na meg ha új vagy elõször olvass el pár dolgot mielõtt nekiállsz! Én legalábbis úgy keztem.
SRY

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

belisz
Szia! Én mennék!
Írd le,hogy hol és mivel menjek!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

pxxl
reggelt népek! valaki egy kis reggeli gurulásra nem jön? 1-1.5 órára max

All hail the double x!

holecsko10
A ma esti kis tali. 23:00-tól 1:57-ig
Köszi lybrahun és ADJ902

TDU,ETS2 Nick: holecsko

anriracing
Ma én is csaptam egy laza 1000 Km-es túrát a "kis" szigeten😄😄
De néha meg kell állni tankolni,és kinyujtózni egyet😊😊😊

anriracing
na hogy is kell képet feltenni ide?????
Bocs a hülye kérdést😄😄😄

JElentem sikerült nekem is csatlakoznom!😊

holecsko10
ADJ902-vel gurulok most elég jó a szeró.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Nem enged fel,asszem marad az offline profil <#szomoru1>

akkor fogok csak igazán kiakadni, ha megjön, és nem tudok vele online játszani <#gun><#ijedt><#guluszem1><#conf>

SrAta
köszi a segítségeket saját zenét hogytok betenni a rádióba?
ja meg egy oylan gondom lenne hogy a bal fülére(ami nekem valami okból kifolyólag jobb de ez nem ebbe a fórumba tartozik me hasngkártya csinálja tehát a right left és a left right) 10-20DB jut a jobb fülén meg 80-100 dbel üvölt minden
ezzel mitlehetne csinálni?
esetleg hasonló hibák valakinél?

csontiz
elõbb voltam fent még magyarral is találkoztam, de elég szar

0blueman
TÉK

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

pxxl
na vki fel tudott mászni? mert akkor megyek azt gurulás<#conf>

All hail the double x!

BB7
<#banplz><#taps>
pxxl
vállság van biztos elbocsátott pár szervert :S

All hail the double x!

somdav95
Már volt azóta is, emlékszem volt olyan hogy pénteken elment, és csak hétfõre csinálták meg... :/

[HUN]FaTaL
Utoljára a megapacknál volt ilyen trágya a szerver, mi az istent csinál az atari?

http://goo.gl/gd6Zi5

jofer
Érdekes, mert engem is beengedett! Délután nem volt jó, de az elõbb fel tudtam menni, és gurultam is egy keveset az EVO-mal... <#vigyor3>

Elég sok külföldi volt fent, viszont a friendlist nem mûködött... ismét... Próbálkozzatok!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Tomika001
Ezt jól meg montad.<#hehe><#idiota>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

pxxl
én meg lemásztam, dög unalom igy 😞 megyek szrok egy kiadósat, aztán nézek vmi filmet <#hehe><#eplus2><#wilting><#szomoru1>

All hail the double x!

Misi az ezredes
Lehet bár kétlem : / Ismerõsömtõl vagyok Gerinchálózaton van közvetlenül server gép mellett a netre kötve a gép és itt sem megy : / Na indultam haza

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

pxxl
akkor én miért vagyok fennt már majd 1 órája? lehet felétek van a bibi :S

All hail the double x!

shaddoc
Egy kis idõre be tudtam lépni, de most megint nem elérhetõ a szerver. Ez a helyzet sajnos, ilyen soká még nem volt kimaradás, legalább is nálam, igaz csupán egy hete van meg kb. a játék. Talán valami nagyobb javítás, vagy passz. Avagy netán a kipiheni a játék kicsit ezt a nagy játékos létszámot, mely folyamat ostromolja. :-)

| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |