107666
-
Entex #105048 Akkor marad az. Sajnos én se találok gyári S15 Silviat csak ilyen homasita tuningosat :D Norbitól kérdeztem, azt mondta nem portol jobbkormányos autókat, így marad a kristálylámpás Silvia.. -
Csabesz001 #105047 Comb@t kocsijait már átnéztem a Centralon. Ott volt egy másik Supra is, de az csúnya volt. -
Entex #105046 Combat oda van a Suprákért, biztos találsz valami hasonlót tőle.. nézegesd át az autókat a linken. -
Csabesz001 #105045 Anyás! :O Ez a verda durva. Van ilyesmi kidolgozottságú bodykit nélkül? :D -
Entex #105044 Ehhez mit szólsz? -
Csabesz001 #105043 Ebben egyetértek, de nem is a beltere miatt szeretjük azt a kocsit. ;) Én úgy értettem hogy valami olyat, aminek hasonlít a beltere a valóshoz. :D -
Entex #105042 Olyan nincs, mert a valódinak is ritka ocsmány a beltere :D (amúgy szeretem a Suprát, de ez az igazság) -
Csabesz001 #105041 Tudna valaki egy olyan Suprát linkelni aminek jól néz ki a beltere? Keresgéltem sok helyen, de ilyenbe még nem botlottam bele. -
#105040 Nagyon szép kis bömös,nekem is bent van :) -
#105039 Nem is annyira rossz! Na ezt is kipróbálom majd! :) -
#105038 Haha... :D Nem megy ez olyan egyszerűen... Ezzel a murcielago-val jól meg is szívtam. Egy szarrakás az egész, bánom h belefogtam, nagyon rossz választás volt... :D Nem szeretem. Pihenő pályára is raktam, talán később kezdek vele vmit, de holnap áttérek a ford-ra... :) Aztán az rs6. Aztán nem tudom...
Na am nézd meg azért... bmw -
#105037 Neeeem a kifogás kell nekem! :DD Abból mindig sok van! Meg hát a beltér a lényeg!! Ha már ekkora csodálója vagyok a munkádnak, HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDD -
#105036 Jah az enzot amúgy azért mondtam mert becsiati kérdezte. -
#105035 Természetesen. Csak nyomj a print gombra és már kész is... :D Amúgy nem tervezem egyiket se ahogyan az enzot se. Az 5-öst amúgy megtalálod a hf garage-n! Miha megcsinálta, bár általában a módjainak a beltere nem egy nagy szám (a textúrázás miatt) talán nem tudja hogy kell, vagy lusta hozzá (ezt is megértem mert nem kis idő a belteret letextúrázni...). -
#105034 Aztán utána lehetséges, talán! :PP :DD -
#105033 Igen-igen! Nagyon szép! Csak nekünk kombi van! :P
DE NYUGTASS MEG, hogy EZ lesz a következő!!!???
Légyszi-légyszi-légyszi :DDD -
Csabesz001 #105032 Köszi, mostmár jó. Jaguar-t úgysem fogok venni. :D -
#105031 Jah igen... Hát ez az egy bökkenő van... Erre az a megoldás hogy megkeresed az MT-ben a jaguar-t (azt amelyiknek a kameráját használná a módod) és ott állítod át a dolgokat jobb odlalira. Ezután megkeresed a kocsit amire raktad a módot és simán megadod neki a kamerát meg az Ik-t úgy ahogy először mondtam. -
Csabesz001 #105030 Azért nem olyan egyszerű ez úgytűnik. :D COMB@T megadta a Jaguar cam-ját, de abban a pillanatban hogy lecserélem az alapot arra, deaktiválja a sárga részt. Ha jobbkormányosra akarom akkor az R34-ét kéne használnom, de az meg nem jó hozzá. -
#105029 Nincsmit. Ezzel a jobbkormányos dologgal én is szarakodtam egy ideig mire rájöttem vhonnan... :D -
Csabesz001 #105028 Így megy. :) Köszi, mégegyszer. -
#105027 Akkor az Easy way-nél válaszd ki a kocsit amire raktad a modot, menj rá hogy set és utána próbáld meg állítani. -
Csabesz001 #105026 Látom hogy hol van, de az a rész nekem inaktív, így nem tudok belenyúlni. :S -
#105025 Igen! Az MT-ben szintén a kamere fülnél a jobb oldali sárga mezőben alul van egy olyan hogy cockpit source és cockpit target. Mind a 2-nél átállítod right-ra és "Set" aztán elmented. -
Csabesz001 #105024 Még egy rövid kérdés :D Az R33 Skyline-nak ugye jobb oldalon van a volán. Viszont a megadott kam és IK mellett bal oldalon ülök. Ezt is ki lehet valahogy küszöbölni? -
#105023 Szívesen! :) -
Csabesz001 #105022 Ezer köszi, mostmár menni fog. :) -
#105021 Jah igen, bocsi, elfelejtettem hogy meg kell adnod a tdu főkönyvtárának az elérési útvonalát. File/Settings/Main fül és azon belül A folders-nél TDU root! Itt megadod a játék főkönyvtárát és leokézod alul. -
Csabesz001 #105020 Patch felment, MT lent van, de amikor rámegyek a kocsira (duplaklikk) hibát ír ki: "Unable to load requested vehicle data." -
#105019 Rendben nem gond. Szóval:
Mindenek előtt azért az 1.68b patch-et is rakd fel ha még nem raktad fel. Patch 1.68b
- Először is szedd le a modding tools-t (ha még nincs meg) INNEN
- Elindítod a modding tools-t (továbbiakban "MT") és felül a view-nél átállítod basic-ról advanced-re.
- Után rámész a Vehicle Manager gombra (középen) és kikeresed a kocsit amire raktad a modot.
- 2x rákattansz, majd rámész a Camera-Ik fülre.
- Ezt kell látnod: Current Camera: ....
Current IK: ....
Available sets: "itt van egy kis lenyitható ablak"
- Ha ez megvan kikeresed először azt a kocsit amit mod készítője (COMBAT) megadott kamerának, kiválasztod és jobbra rémész az Apply gomra majd Camera.
- Ezután ugyanezt elvégzed de mostmár azt a kocsit keresed ki aminek kell az Ik-ja (ez az ülés pozíció tul.képpen) és Apply, Ik.
Utána jobbra fent a sarokban SAVE és kész. ;)
Megtaláltad az oldalon hogy melyik kamerát és Ik-t kell beállítanod? -
Csabesz001 #105018 Nagyon megköszönném. Ilyen szempontból kezdő vagyok. :) -
#105017 Nem állítottad be az Ik-t és a kamerát! Ha megnézed az oldalt ahonnan letöltötted, ott valszeg ki van írva az Ik és a kamera. Ezt modding tools-al tudod állítani. Most nem írom le, de ha szeretnéd tudni akkor elmagyarázhatom. -
Csabesz001 #105016 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van ugye egy eredeti TDU-m, 1.66A, Bonuspack, szóval ami kell. Central-ról töltöttem le egy Audi TT RS-t COMB@t Shotgun kiadásában, viszont a kocsiban a sofőröm benne ül az ülésben (úgy értem, hogy bele van olvadva, tehát belelóg, és nem látszik kb. 2/3-a), és a kamera sem jó az interiorban (a műszercsoportot látom, de ki az útra már semmit). A mod telepítésénél rontottam el valamit? Ha igen akkor mi lehetett? Válaszokat előre is köszi. :) -
#105015 Jó kis gép a Forzában az RS6.. ;) -
#105014 Nem kérés vagy ilyesmi,csak annyira gyönyörü hogy muszály betegyem :D
-
#105013 Nem. Limuzin de sztem jól néz ki. Itttt :P -
#105012 Az Audinak örülök! Kombi lesz? :D -
#105011 Zsiiir :) -
#105010 Na megvan a következő 3 autó: 2003 Ford Focus svt, 2005 Lamborghini Murcielago és a 2003-as Audi RS6. :) Ezek szinte biztosak. -
#105009 Mercedes e63 amg, c63 black series, 300sel 6.3 amg, porsche 996 gtr3, suzuki sx4 sportback, volvo 850r, bmw m5 39, chevrolet corvette z06. :P