107666
-
Entex #105128 Fail :D
Csabesz a fotózás módot a P-vel tudod előhozni, ott a Photos menüpont. -
SuSu1992 #105127 ó köszi, akkor legközelebb nem teszem újra a windózt miatta:D:D:D -
#105126 Hud eltűntetése? A hud alapból nem láttszik kamera módban. Am kamera módban jobb egérgombot nyomod, közben mozgatod az egeret, így tudod állítan ia kamerát. Valamint ha az egérgörgőt nyomod akkor meg forgatni tudod a kamerát. Így egész jó képeket lehet lőni... :P -
Csabesz001 #105125 Ok, köszi. Fotózás alatt a kamera szabad mozgathatóságára, meg a HUD eltűntetésére gondoltam leginkább. :) -
#105124 Hát csinálok 1 képet a játékban amit utána photoshop-al feljavítok és ilyen a végeredmény. :) A "fényszórók" igazából semmire sem szolgálnak, csak villogni tudsz velük. Alapból "enter"-el tudod használni de ha másra raktad akkor a beállításoknál "warning flash"-ként keresd. Amíg nyomod addig "világít" bár igazából semmivel sem látsz jobban... Bár nem is eza célja sajnos. -
#105123 Na még1 kép. Ez egy nagyon régi gép még az előző hg-vel. Rengeteget mentnük abban az időszakban és ez volt az egyik legjobb szórakozásunk... :P
Az összes létező hegygerincen végigmentünk bár sokszor nem volt könnyű... :D Az utolsó képhez való bookmark-ot is abban az időszakban csináltam. :P -
Csabesz001 #105122 Ezzel kapcsolatban felmerült bennem a kérdés: Ezt hogy? Mármint hogy lehet ilyen fotókat csinálni a játékban? Én még nem tudtam rájönni, csakúgy, mint a fényszórók működésére. -
#105121 Ezt a két képet nemrég csináltam, elsőt a Falkonnal való krúzolás alkalmával míg az utolsót tegnap. :)
-
#105120 Köszi! :) Hát igen, ismét bővült a "készmódok" mappám. És megint tanultam vmi újat, konkrétan most a rejtett lámpák működését. :P -
#105119 Van már jó pár modod. Ez is szép lett, gratula. -
#105118 Időközben ez is elkészült...:
Tölthető central-ról ofc. :) -
#105117 Érdekes. Bár a tdu még ennyi idő után is tud mutatni vmi újat...
Atty: Jólvan, akkor úgy fogom igazítani! :) -
#105116 Inkább a kresz krúzra mennék, jobban élvezem az ilyen jellegű gurulásokat. -
Entex #105115 Pedig nem volt gumi sem. -
Entex #105114 Apropó, ha valaki tud jó japán felniket, ne tartsa magában :D -
#105113 De a guminak akkor meg kell lennie ha nicns felni. -
Entex #105112 Ezt cáfolnám, mert valamelyik nap menni akartam a Skyline-al, de nem volt egy kereke sem. Aztán kiderült, hogy már úgy széttúrtam a Nissan rim mappát, hogy valahova elkeveredett a SKYGTR felni. Visszatettem backupból, azóta van kereke újra :D -
#105111 És melyiket szereted jobban? A kreszt vagy a light-os száguldozást? Mert mivel 2 lenne és tökmind1 milyen sorrendben így ha gondolod csinálhatjuk azt hogy az egyiket megrendezem előbb a másikat meg úgyis csak később akarom. -
#105110 Hát sajnos nem mostanában fogok online lenni, szóval nyugodtan rendezd meg. Benne lennék a dologban de kb jövő hónap 10-15 közt érek haza. -
#105109 Én nemrég találkoztam ezzel a problémával, nem igazán értettem ahogy most se de aztán hogy a pe-ben nyomtam egy visszaállítást egyből megoldódott... :)
Am mikor leszel újra online in game? Csak mert tervezek egy krúzt tulképpen kész is a plakát de gondoltam megvárlak vele... :) Egy 2 részes krúz lenne, az egyik kresz, a másik meg nem, az csak ilyen lightosabb száguldozás. :D -
#105108 Akkor tévedtem. :P -
#105107 Az autó kerekét csak zmodeler-ben lehet törölni. Ez a tdu pe miatt van. Gondolom tuningoltad a verdát... Nem tudom ezen belül pontosan mi okozza talán ha a modding tools-ban is belenyúlsz miután a tdu pe-vel állítgattad. Ha a pe-ben nyomsz egy visszaállítást akkor megjavul! :) -
#105106 Olyankor nincs kerék ha véletlen kitörlöd a kerék fájlt. Nem tudom mire tetted de lehet, hogy olyan volt aminek külön első hátső kereke volt és a hátsó lemaradt. A hang az nekem is akadozik sajnos, de nekem a szar laptop miatt. -
SuSu1992 #105105 Kitéglázták a kocsimat...
Ez vajon mitől lehet?
és a kocsi hangja is kiakad, és külső nézetben a kilóméteróra sem működik.. -
wandrew26 #105104 Elrontottam
-
wandrew26 #105103 újra csodaszép felniken a jó öreg TR már lassan 1000 km lesz benne
-
becsiati #105102 Bálintal 1 krúz után
-
#105101 Igazából az annyira nem zavar hogy jobbos,bár nem is jó.De ez olyan belülről krúzólós driftelős autó ezért nagyon fontos a minőség,és legalább olyan kéne mint nálad vagy Comb@t belsőinél hogy szövetminta hatást kelt,meg az egész olyan profi profi :) -
#105100 Jólvan. :D Ahogy elnéztem egész jó, bár ez jobb kormányos, nemtom mennyire zavar. Én pl utálom ha jobb kormányos az autó.
Jól halad a starion és sztem rohadt jól fog kinézni. Nagyon bejön a formája, ráadásul sikerült megoldanom a rejtett lámpák működését is amitől tartottam kicsit. :) -
#105099 Kipróbáljuk :) -
#105098 Na és ez?
Link -
#105097 Ezt találtam,ilyen belsővel nem az igazi....
-
#105096 Van jóminősgü? Mert ha van nekem is kéne egy AE86,de nekem Levin jobban tetszik:P -
#105095 Nem ilyet én nem akarok bekonvertálni a játékba. Pláne hogy már nem tom hányan megcsinálták... :) -
#105094 A bukó lámpás jobb lenne amúgy, nekem az jobban tetszik. -
#105093 Jeee, ez nekem is kell ám...:D -
#105092 Vagy a rejtettlámpás az ae86? :D Egyáltalán nem értek a régi toyotákhoz szal... :P -
#105091 Nem erre gondolsz?
Én úgy tudom csak a rejtett lámpás van benne. -
Entex #105090 Csúnya lenne ha nem lenne benne, nekem is volt amíg Forzáztam :D Tökéletes kezdő driftautó -
#105089 Hát úgy látszik a mi ízlésünk autó téren tuti nem egyezik... :D De még mindig nem tudok olyan autót konvertálni ami nincs a forza-ba... :) Bár ha benne lenne is mellőzném sztem. :D Hozzá teszem egyszerűen annyira kevés autó van aminek szinte mindenki örülne... Mind1 megtetszett ez a kocsi, dolgozok is rajta szimplán kíváncsi vagyok a véleményekre. :)