107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Entex
    Fail :D

Csabesz a fotózás módot a P-vel tudod előhozni, ott a Photos menüpont.
  • SuSu1992
    ó köszi, akkor legközelebb nem teszem újra a windózt miatta:D:D:D
  • Norby646
    Hud eltűntetése? A hud alapból nem láttszik kamera módban. Am kamera módban jobb egérgombot nyomod, közben mozgatod az egeret, így tudod állítan ia kamerát. Valamint ha az egérgörgőt nyomod akkor meg forgatni tudod a kamerát. Így egész jó képeket lehet lőni... :P
  • Csabesz001
    Ok, köszi. Fotózás alatt a kamera szabad mozgathatóságára, meg a HUD eltűntetésére gondoltam leginkább. :)
  • Norby646
    Hát csinálok 1 képet a játékban amit utána photoshop-al feljavítok és ilyen a végeredmény. :) A "fényszórók" igazából semmire sem szolgálnak, csak villogni tudsz velük. Alapból "enter"-el tudod használni de ha másra raktad akkor a beállításoknál "warning flash"-ként keresd. Amíg nyomod addig "világít" bár igazából semmivel sem látsz jobban... Bár nem is eza célja sajnos.
  • Norby646
    Na még1 kép. Ez egy nagyon régi gép még az előző hg-vel. Rengeteget mentnük abban az időszakban és ez volt az egyik legjobb szórakozásunk... :P

Az összes létező hegygerincen végigmentünk bár sokszor nem volt könnyű... :D Az utolsó képhez való bookmark-ot is abban az időszakban csináltam. :P
  • Csabesz001
    Ezzel kapcsolatban felmerült bennem a kérdés: Ezt hogy? Mármint hogy lehet ilyen fotókat csinálni a játékban? Én még nem tudtam rájönni, csakúgy, mint a fényszórók működésére.
  • Norby646
    Ezt a két képet nemrég csináltam, elsőt a Falkonnal való krúzolás alkalmával míg az utolsót tegnap. :)

• Norby646
    Köszi! :) Hát igen, ismét bővült a "készmódok" mappám. És megint tanultam vmi újat, konkrétan most a rejtett lámpák működését. :P
  • bboyatty
    Van már jó pár modod. Ez is szép lett, gratula.
  • Norby646
    Időközben ez is elkészült...:

Tölthető central-ról ofc. :)
  • Norby646
    Érdekes. Bár a tdu még ennyi idő után is tud mutatni vmi újat...

Atty: Jólvan, akkor úgy fogom igazítani! :)
  • bboyatty
    Inkább a kresz krúzra mennék, jobban élvezem az ilyen jellegű gurulásokat.
  • Entex
    Pedig nem volt gumi sem.
  • Entex
    Apropó, ha valaki tud jó japán felniket, ne tartsa magában :D
  • Norby646
    De a guminak akkor meg kell lennie ha nicns felni.
  • Entex
    Ezt cáfolnám, mert valamelyik nap menni akartam a Skyline-al, de nem volt egy kereke sem. Aztán kiderült, hogy már úgy széttúrtam a Nissan rim mappát, hogy valahova elkeveredett a SKYGTR felni. Visszatettem backupból, azóta van kereke újra :D
  • Norby646
    És melyiket szereted jobban? A kreszt vagy a light-os száguldozást? Mert mivel 2 lenne és tökmind1 milyen sorrendben így ha gondolod csinálhatjuk azt hogy az egyiket megrendezem előbb a másikat meg úgyis csak később akarom.
  • bboyatty
    Hát sajnos nem mostanában fogok online lenni, szóval nyugodtan rendezd meg. Benne lennék a dologban de kb jövő hónap 10-15 közt érek haza.
  • Norby646
    Én nemrég találkoztam ezzel a problémával, nem igazán értettem ahogy most se de aztán hogy a pe-ben nyomtam egy visszaállítást egyből megoldódott... :)

Am mikor leszel újra online in game? Csak mert tervezek egy krúzt tulképpen kész is a plakát de gondoltam megvárlak vele... :) Egy 2 részes krúz lenne, az egyik kresz, a másik meg nem, az csak ilyen lightosabb száguldozás. :D
  • bboyatty
    Akkor tévedtem. :P
  • Norby646
    Az autó kerekét csak zmodeler-ben lehet törölni. Ez a tdu pe miatt van. Gondolom tuningoltad a verdát... Nem tudom ezen belül pontosan mi okozza talán ha a modding tools-ban is belenyúlsz miután a tdu pe-vel állítgattad. Ha a pe-ben nyomsz egy visszaállítást akkor megjavul! :)
  • bboyatty
    Olyankor nincs kerék ha véletlen kitörlöd a kerék fájlt. Nem tudom mire tetted de lehet, hogy olyan volt aminek külön első hátső kereke volt és a hátsó lemaradt. A hang az nekem is akadozik sajnos, de nekem a szar laptop miatt.
  • SuSu1992
    Kitéglázták a kocsimat...
    Ez vajon mitől lehet?

és a kocsi hangja is kiakad, és külső nézetben a kilóméteróra sem működik..
  • wandrew26
    Elrontottam
  • wandrew26
    újra csodaszép felniken a jó öreg TR már lassan 1000 km lesz benne
  • becsiati
    Bálintal 1 krúz után

• bency
    Igazából az annyira nem zavar hogy jobbos,bár nem is jó.De ez olyan belülről krúzólós driftelős autó ezért nagyon fontos a minőség,és legalább olyan kéne mint nálad vagy Comb@t belsőinél hogy szövetminta hatást kelt,meg az egész olyan profi profi :)
  • Norby646
    Jólvan. :D Ahogy elnéztem egész jó, bár ez jobb kormányos, nemtom mennyire zavar. Én pl utálom ha jobb kormányos az autó.

Jól halad a starion és sztem rohadt jól fog kinézni. Nagyon bejön a formája, ráadásul sikerült megoldanom a rejtett lámpák működését is amitől tartottam kicsit. :)
  • bency
    Kipróbáljuk :)
  • Norby646
    Na és ez?

Link
  • bency
    Ezt találtam,ilyen belsővel nem az igazi....
  • bency
    Van jóminősgü? Mert ha van nekem is kéne egy AE86,de nekem Levin jobban tetszik:P
  • Norby646
    Nem ilyet én nem akarok bekonvertálni a játékba. Pláne hogy már nem tom hányan megcsinálták... :)
  • bboyatty
    A bukó lámpás jobb lenne amúgy, nekem az jobban tetszik.
  • bboyatty
    Jeee, ez nekem is kell ám...:D
  • Norby646
    Vagy a rejtettlámpás az ae86? :D Egyáltalán nem értek a régi toyotákhoz szal... :P
  • Norby646
    Nem erre gondolsz?

Én úgy tudom csak a rejtett lámpás van benne.
  • Entex
    Csúnya lenne ha nem lenne benne, nekem is volt amíg Forzáztam :D Tökéletes kezdő driftautó
  • Norby646
    Hát úgy látszik a mi ízlésünk autó téren tuti nem egyezik... :D De még mindig nem tudok olyan autót konvertálni ami nincs a forza-ba... :) Bár ha benne lenne is mellőzném sztem. :D Hozzá teszem egyszerűen annyira kevés autó van aminek szinte mindenki örülne... Mind1 megtetszett ez a kocsi, dolgozok is rajta szimplán kíváncsi vagyok a véleményekre. :)