Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különlegeset szeretek alkotni nem hétköznapi képecskéket...
De ez tetszik agyon PS-ezed xD folyik a tinta meg a fehér varázspór a szélérõl xD
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nah mind1 majd elsz PS lesz baró kép.<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Honda - The Power of Dreams
A szürke gallardo én voltam Djoker
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
Aki lemaradt volna és nem olvasta: Pályázatot hirdettem az elöbbi hsz-mben leírt oldal kis képeire, mert azok ilyen alap kis képek a hivatalos oldalról, oda szeretnék kitenni pár szép általatok készített képet. Összesen 12 hely van. Díj, hát az sajnos nem sok van, annyit tudok felajánlani, h a képe alatt az illetõ neve fel lesz tüntetve 😊 nemsok, de mégis vmi 😊 JÓ fotózást!
TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Hogyan lehet ilyen fejlécet csinálni?
Lesz ma valami krúz?
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
All hail the double x!
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Csak azt nem értem, hogy mit kell neked magyarázkodnom...
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
| #75030 <-- mennyi az annyi? Ez is érdekelne, nem írtam oda ..😊
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy, mekkora felbontásban játszol? Én most 1280x1024 (19" Samu) és így tökéletes nekem!
de azt magyarázd már meg hogy minek kell képet kérni olyantól akinek 24"-os a monitorja? Ezt érted? Ez a lényeg. Mikor a 24esen is ugyanazt látod mint a 19esen.
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
Ja, C-E kat kocsi legyen, én Aston DB9-cel leszek.
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
All hail the double x!
All hail the double x!
Amit megígérek azt be szoktam tartani (legalábbis általában)! <#hehe>#hehe> Igaz hogy majdnem egy hete volt a találka, de azért csak most csináltam meg a beígért videót róla mert csak most lett egy normális videoszerkesztõm végre. Ép most töltöm fel a YouTube-ra.<#worship>#worship>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
All hail the double x!
Ha felrakod , de nem vetted meg és nem irsz be kulcsot , akk látod az olyan autókat , de ha veszel akk kidob a játék!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
A patch az ingyenes azt felkell raknod!
A megapack az most kb 4000ft körül van! (nem fontos ha nincs)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Holnap érkezik a Test Drive-om!
Azt szeretném kérdezni hogy mi kell még mellé hogy veletek tudjam nyomni?
A megapack az fizetõs?
Patchek közül valami?
Kösz!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
All hail the double x!