Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Somdav: Nekem is az a kedvenc!<#szeret>#szeret>De mivel bugos a váltója nem használom gyakran!<#shakehead>#shakehead>Bocsi az nem is az!<#nevetes1>#nevetes1>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Igaz nekem még nincsnek jó verdáim de ha jók a kikõtések, beleférek! 😉
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Az elõbb volt láttam a térképen 3 magyar embert egy csoportban. Kb negyed órán át próbáltam valahogy melléjük kreülni, de sosem voltam egy layeren senkivel. A végén hosszú próbálkozás után odébbraktam magam kb fél kilométerrel, erre megjelenik egy rakat ember 40 kilométer messze...
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utolsó próbálkozás képen elkezdtem feltölteni a vidit (HD 720p) a FileFront-ra. Ha most sem sikerül akkor inkább átküldöm msn-en annak akinek kell. Más ötletem már nincsen. Már vagy három napja vacakolok hogy megoszthassam veletek.<#zavart2>#zavart2> Ha nem fog tetszeni nektek, azt hiszem inkább többet nem is fogok csinálni, mert ez így nagyon macerás!<#szomoru2>#szomoru2>
Elõször ArtMooney-val találkoztam akivel egy gyenge 120km-t tettünk meg! Nagyon jó volt! <#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
Utána Fitti is csatlakozott , majd TOM202 illetve Lybra kolléga is megtisztelt a jelenlétével! 😊
alváz vizsgálat. 😄
Itt Fitti gumifüstölése, bár Õ nem is tudott róla. XD
Végezetül Lybrával a versenypályán driftelgetünk! Köszi 😊
Az "árnyékharcos" XD

TDUnick: Moodovin[HUN]
Én felraktam egy olyat hogy sima-1.66pecs-megapack-os magyarosításokat, amiket külön-külön kellett felrakni de újrakellett raknia teljes gamet.
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Elõször kezdeném egy nagyon érdekes parkolásommal! 😄DDD
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Amúgy nagyon sajnáltam, hogy nem jöttél vissza, m0lci-val elmentünk a világítótoronyhoz (poszthumusz LSL uticél 😊) aztán vissza a hegyeken át, aztán még lefele a parton vagy 50 km-t 😊
De amúgy tök jó volt, és még sosm vezettem senkit normálisan, szóval az is érdekes élmény volt 😊
Pár kép úgy általában a mai napról:
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
No de majd saját bõrödön megtapasztalod a dolgokat 😊 Azt javaslom fedezd fel a kereskedéseket és ha lesz vmelyiknél krúz hírdetve, menjél el, vedd fel a srácokat barátlistára.. aztán meg majd kialakul 😊
TDUnick: ArtMooney(HUN)
THX mindent all!
http://goo.gl/gd6Zi5
Még csak 10%-nál tartok offline-ba még nincs annyira jó kocsim, meg nem nagyon értek még 1-2 dolgot.
Pl.: Amikor csak kóborlok vagy keresek egy versenyt offline-ba akkor hallok olyan kis hangokat, azok mik? Ki lehet kapcsolni?
Amikor még nem voltam online-n akkor gép-ek mentek sportautóval, ami mostmár átváltozott online felhasználókra, õket ki lehet kapcsolni, vagy nem? Hogyan lehet khíni õket?
Köszi mindent!
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
Azért ha tudsz gyere nyugodtan vissza, még kb fél órát leszek!
pedig már pont rátaláltunk a megfelelõ útra, na majd holnap este!!😊
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
Greenwar én szívesen mennék, de lehet, hogy nem érek oda 20-ra... Ha olyan 25-ig tudsz várni, akkor mehetünk! Milyen kocsival menjek? Aston DB9, Pontiac GTO, Mercedes AMG DTM, nem tudok dönteni... Bár nekem is van F430-asom, de nem gyakoroltam vele túl sokat...
a tegnapi 260 maximum 300-as kocsi jólenne mára is
én megint f430-al megyek
Se a YouTube, se a böngészõm nem akarja hogy feltegyem a vidit. A YouTube-ra megszakad a feltöltés, ha meg egy fájlmegosztóra akarom feltölteni ott meg a böngészõm nem engedi hogy a feltöltés végén egyáltalán megnézhessem hogy hová töltötte fel.<#falbav>#falbav> Nem baj még megpróbálom a Windows böngészõjével, hátha azzal majd sikerül feltennem. Remélem nem baj hogy HD 1080i-s felbontású és majdnem 2G-át kóstál? Azért ekkora a felbontása mert így látni a neveket is rendesen, mert másképp szinte nem is lehetne kivenni!<#hehe>#hehe>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
YASU törölve, minden bekapcsolva. Indítást simán a desktop lévõ ikonnal próbáltam eddig is, nem is keresgéltem semmit az image-ben.
Daemon-ban pedig az emuláció mindegyik legyen bekapcsolva..
Azt írja "összeférhetetlenség támadt egy emuláló szoftverrel". Kipróbáltam, hogy odateszem mellé ezt a YASU izét, de annak is valami baja van. Mindegy, majd ésõbb még próbálkozom (egyébként hogy az istenbe lehet az a 3 GB-os image 44 KB-ba tömörítve? Biztos valami trükk, és amúgy nem annyi, de azért durva 😊
Fatal: Elhiszem, de fõ a biztonság, így biztos azt szedtem le ami jól mûködik, és nem rontom el az online játékomat véletlenül sem.