Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm mindenkinek a segítségét ! \Application Data\Test Drive Unlimited\ itt volt még egy addon txt file serialal és kikellet törölni, + a CD key serialt átírtam. Mostmár betudtam lépni. Beállítok mindent, az irányítástól kezdve és megyek én is. TDU nickem: MrFordShelby

[/img]

Toyo
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\CDKey.txt rejtett mappa! Engedélyezd, hogy lásd..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Nem Nem ! Seholse volt megpiszkálva a csomagolás...

Jaja törtel játszottam idáig... De azt töröltem, és CD röl feltelepítettem az eredetit... A mentéseim viszont megmaradtak, de már azokat is töröltem... Akkor hol írjam át eredetire a serial kódot ? Érdekes módon idáig nem volt szükségem rá, még a telepítésnél se.

Rendesen le volt zárva az a doboz, amikor megvetted? Mert nekem már próbáltak olyan játékot elpasszolni amibõl már a boltban megpróbálták kilesni a kódot.

Toyo
Küldenek egy mailt amiben meg kell erõsítened a regisztrációdat.. de tényleg ne szenvedj vele, írj be egy kamu email címet meg egy jelszót aztán go..
Ha elõtte a warez volt fent, át kell írnod a cd key-t az eredetire, ill. ha addon.txt is van azt töröld ki..

Elszállt megint a gépem, vmi bibi van vele.. kösz a krúzt srácok! 😊

jofer
volt fent warez verzió? átírtad a serialt?

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Én is úgy csináltam mint wandrew26, nem is jártam a GameSpy oldalán. Pár másodperc volt az egész, aztán nekiálltam játszani. Szerintem emailt nem kaptam. Az biztos, hogy ilyen hercehurca nálam nem volt.

Ja és miután regeltetek, nem kaptatok véletlenül egy IGN emailt ? Van benne minden szar és piros betükkel
Your verification code is ... (egy szép hosszu kód)

Igen én is úgy csináltam ! Megvan a GameSpy cím, beírom a kódot, azt kiirja h várja 90 secet, utána bejön ez a szép kis felirat. Nem tudott csatlakozni stb stb... Please Check Your network status and try again.

Csak azt nem értem, hogy mért stresszel mindenki ezen a gamespyon?? Én elindítottam a játékot beírtam az ímélcímem és egy jelszavat, sé azóta játszom..., nem kell a gamespy honlapján az év világon semmit csinálni (szerintem) és a könyvben is érthetõen le van írva, nem akarok megbántani senkit, csak mindenki állandóan ezen problémázik.

TDU nick: WAndrew26[HUN]

jofer
Miért kell a GameSpy accounttal szarakodni? Profil létrehozásánál egy pipa, aztán nicknév, e-mail cím, egy jelszó és kész... Ez a legegyszerûbb módja, szerintem!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Segítsen vki pls ! Van egy GameSpy Accountom 2 Nicknévvel, és egy ellenõrzõ kódom, amit emailben kiküldtek ! Csak nekem a GameSpy oldala olyan kavarodott, és átláthatatlan hogy semmitse találok <#szomoru1>

Regeltem GameSpy on és kaptam egy ellenõrzõ kódot... de szerintem én vagyok hülye, sehogyse jövök rá hová kell azt bemásolni XD

F.I -rõl megyünk fel Északra ugy a sziget közepén ha valaki akar csatlakozni ott megtalál minket (art meg hunosok... 😄)

devilzero
Jujj, ez egy kicsit tényleg durva volt!
Akkor ahoz még játszanom kell egy picit, nem baj, azért köszi! 😄
Ez nagyondurva xD
Bocsánat :N

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Már ott vagyok a Ford Islnandon hol vagytok???????

Toyo
Ezeket az aranyköpéseket gyûjteni kéne! 😄 Linkelném ha lehetne, de ehhez játszanod kell és el kell érned egy bizonyos százalékot a játékban, asszem 45%! 😊 Ez a HC mód kérés sztem csak egy szûrõ, hogy értsd, itt nem az agyatlan száguldozás a cél.. ha tudsz alkalmazkodni a többiekhez, nyugodtan gyere.. bár nem én vagyok a szervezõ 😄

devilzero
Üdv, sajnos nem megyek, mert nem tudom mi az a HC, azonkívûl hogy harcore, vagyis azt is tudom mi hogy nagyobbat ugrasz keményebb jármûvezetési tapasztalat kell hozzá...
Honnan lehet letölteni?😄 Ez a fõkérdés! Köszi!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Toyo
+1, ha majd beférek.. aston, fekete.. csak az egyensúly miatt 😄

ma láttam egy szép fehér musztángot, nagyon megtetszett a színe, szal megyek és veszek is egyet a játékban.. 😄DD
kép,kép 😊

okés, de ha vlki jön az nyugodtan irja le ide és akkor tudom hogy kb hányan leszünk 😊

ott leszek 😄

Akkor FORD ISLANDON lesz a tali gondolom ez jó 😄

Toyo
Jól hangzik, de jó tanácsként.. találka helyszínnek ne a legforgalmasabb csomópontokat adjátok meg.. az életbe nem fog összejönni egy "csak" magyarokból álló layer.. 😊

Oksa köszi 😊 eredeti a game, ma vettem meg

Szia, ha eredeti a játék, akkor ott a kézikönyv, és ott leírja a 47-es oldal alján. Amúgy az a lényeg, h nem kell csinálnod semmit. Elindítod a játékot, és ott a bejelölöd h multit szeretnél, kitöltöd a mezõket, megadod az emailcímed, és egy jelszót, sé autómatikusan létrehoz a játék neked egy gamespy accountot. Aztán elkezdesz játszani 😊<#kacsint>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Fél hétkor lenne egy jó kis kresszes cruise!!!
Találkozás az Északi világítótoronynál (fent baloldalt a csücsökbe)
-max 200, lakott helyen max 170, városba 150
-tudod van olyan mondás hogy "Lassan jársz, tovább érsz" ezt tartsuk be
-a kanyarodás ne az legyen hogy jajj kanyar és páff hanem fék nyugodt kormánytekerés és kész 😄
-ha lekanyarodunk lassan fodulj mert nem akarom azt látni hogy mindeki megy át a szembe sávba
-HC KÖTTTTTTTTELEZÕÕÕÕÕÕÕÕÕ
lámpa stb kell
-bármilyen kocsi, de nem kell gyors a 200 km/h hoz
nevem a leirásba
-normális elõzés
balról elõzz és sávba maradj
gyertek csak 😄

Hol is kell Game Spy cimet létrehozni ? valaki segítsen pls

AlieN911
AF 16x raktam, viszont a AA az alkalm.vezérelt. Majd kiderül <#taps>

Honda - The Power of Dreams

thx
pxxl
mittomén 😄 majd holnap kitalálom. de olyan 20:30 és 21:00 között sztem

All hail the double x!

Helló. csütörtökön, hány órakor és hol lesz a találka?
pxxl
ok ez lesz a következõ. csütörtökre egy pink kruzt rendezek. majd lesz plakát is meg minden <#taps><#taps>

All hail the double x!

Gaben17
1x valaki rendezzen már 1 PINK krúzt😄DD minden kocsi rózsaszín<#buck><#idiota>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Falkon
Jó akk nem láttam!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
az még mindig megvan <#eplus2><#eplus2> legalább egyedi <#szeret><#nyes>

All hail the double x!

belisz
Nem is tudom ki jelent meg egyszer egy rózsaszín murcival,rózsaszín hajú nõi karakterrel az egyik krúzon! 😄DD<#eplus2><#taps>

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

egyszerûbb lett volna annyit írni hogy a logómra.. xD

amúgy készül elméletileg...

pxxl
szerencsére 😄 de biztos van legalább 1 ribancoid, aki pinkre fényeztette a murcit 😄

All hail the double x!

holecsko10
Akkor én is felrakok pár képet a legjobb hogy nem én találtam meg a találkozót hanem õ engem.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Gaben17
szerencsére photoshop<#vigyor2>

pxxl
<#eplus2><#taps><#falbav> szegény murci...

All hail the double x!

Johnny 19
Én is szeretlek titeket. Na tudjátok mikor csinálok még egy plakátot, de ha meg vártátok volna a következõ plakátot azon az állt volna hogy aki tud jöjjön. Ezt a plakátot meg azért csináltam mert a tegnapiról le maradtak ezek az emberek, csak amint lejjebb olvastam, írták hogy nekik nem lett szólva. + azokat írtam akikkel minden nap fent vagyok. Nekem akkor is tettszik a plakát. Meg veregetem érte a vállam. 1 plakát volt 😄

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Gaben17
murci PS😄

Bocs, Holecsko! Elhúzódott a dolog!

Toyo
Van ilyen is olyan is, nem kell kiakadni semmin.. 😄

Falkon
Arra köszi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)