107666
-
csoli31 #82385 A hiba nem az ön készülékében van! Alapból ilyen rossz a videó, sajna (igencsak csúnya a motorhangja, nekem egyáltalán nem tetszik)! -
kicsit olyan a hangja mintha mozdony lenne
-
ha szigetkör, akkor én mennék de nem hcben és D kategóriával
-
Hali
Készítettem egy videót és nem tudom hogy csak nálam ad ki ilyen hülye hiba hangokat pici sípolás meg sistergés. Meg néznétek hogy nálatok jó vagy nálam van a hiba vagy csak alapból hibás a videó.
-
köszi szépen
a segítséged -
csoli31 #82380 Szevasztok!
Ezen a térképen mindent megtalálhatsz ami neked kell! -
ROLL30AbandonHo #82379 Széép jóó reggelt mindenkineek:D
Ma Jóó lenne egy jóó kis Krúúz:D
Északii GolfPályától indulva...
Kategória:A-B
HC:ON
Lehetőőleg gyors legyen mert egy zúzóós kört szeretnék nyomni.
19:00-kór kezd..
19:10Kór indulás
Én egy SLR Mclaren-el megyek:)
Remélem sokan jöttök. -
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet megtalálni a chevrolet tuning boltot hogyh van
és a lexus autószalont ha van de sztem van mert az eggyik tuning boltban a lexust is oda írták
légyszi segítsetek előre is köszi -
nembaj jó volt xD -
Ez az én véleményem: Szóval késni fog sajna de ha vissza jön lehet hogy már ott fog virítani az új Diablo a tdu centralon -
További fejlemény a Diabloról
JimmyTudeski kérdezte hogy van valami hír róla
tdu66 ezt írta
Jimmy, Grin további 2 héten keresztül szabadságon van
Szóval késni fog sajna de ha vissza jön lehet hogy már ott fog virítani az új Diablo a tdu centralon
-
Ha routerem van, akkor a portokat csak a multis versenyek host-olása miatt érdemes csak megnyitni, vagy amúgy is érdemes pl krúzolások miatt? -
USAMEN POWER #82373 Pár embernek küldtem meghívást a klubbomba ! Remélem hogy elfogadják ! -
Ja elment mindenki elhúztam énis unalmamba lefestettem meg feltuningoltam az Astont:D -
Mai szigetkör kontra:
-
Dobott ez a szar és már nem volt kedvem visszamenni sry. Zabi meg azt mondta nem volt már ott senki mire visszament. -
Hova tűntetek? -
Csak cseszed az időt. -
USAMEN POWER #82367 (én meg léptem) -
USAMEN POWER #82366 Sry aquir már többször is eltüntél, nekem meg léptem.
Majd folytatjuk. -
értem...ez szomorú... -
nem lehet offlineból online-t csinálni, van valami megoldás hallottam fél füllel, de inkább kezd újra -
A ma esti szigetkör ucnlm-mel
Nagyon jó volt,köszi szépen!!! -
Ha offline tolom, amig nem lesz online-ra is jo verziom, akkor siman atvihetem a mostani profilt onlinera, vagy most csak cseszem az idom.
Gyurok jo kocsira, h ne kelljen labbalhajtossal menni -
k -
USAMEN POWER #82360 Találkozzunk ! Gyere a stadionhoz, várok 10-15 percet.
(Satadion Honolulutól nyugatra, az öböl mellett található. Van ott egy hatalmas autópálya kereszteződés, és mellette van a Ford Island. -
kinek mi a neve??
vagy hol szoktatok lenni online
-
orottu #82358 Jó volt a krúz, kösz aki szervezte. Annak ellenére, hogy túl gyenge autóval mentem, meg vagy egy órát csak csatlakozni próbáltam - hibátlan jó hangulatú volt! -
kúrva életbe megszakadt a netem....
Köszi szépen a gurulást srácok,nagyon jó volt!!!!!!
(alien,rototti,dab........)
THX -
orottu #82356 Hogy a teves életbe lehet csatlakozni egy layerhez? Meg tudnám fojtani aki megtervezte ezt a netkódot. -
orottu #82355 Ennek így semmi értelme. -
orottu #82354 semmi nem történik, pedig vagy ötszázadjára kattintok az autódra a térképen -
Bocsesz, véletlen MAPot nyomtam:S Csati rám plz -
orottu #82352 Hol vagytok? Francos layerek -
Én is jövök tezsvír!!!! -
orottu #82350 Jövök!
Végre HC-vel. -
USAMEN POWER #82349 1 gond van h pixel mindig megússza a beszólogatásait. Gyökerestül kellett volna törölni a hsz-eket, nem felületesen. -
Nem lenne érdemesebb a GYIK első felét törölni, mikor a második fele tartalmazza teljes egészében az elsőt kiegészítve? :) -
Meddig lesztek?Ha hazaérek jövök de lehet h később rátok csatlakozok,merre mentek? -
Új fejlesztés...kivetíti a szélvédőre:D