Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny 19
A mai gurulásom! Végre megtaláltam a nagy õt! :D Maranellót cseréltem, typer-re.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Azta qwa :) Szép autó <#eljen>

szép kilátások..
köszi
Hát, eleve lehet tovább próbálkozni az egymásra ugrással. Aztán néha az mûködik, hogy az ember kicsit odébb teszi le az autót, aztán elindul a haver felé. Ha szerencséje van, pont egy layerbe kerül vele.

És mit lehet tenni?
ki-be lépegetni a gamebe?
Ez sajnos gyakran elõfordul. Általában a szerver tehet róla.

Nem, alapban benne van, csak viszonylag nehéz beszerezni. Trade-en viszont - némi felárral - azonnal kapni.

Sziasztok!
Segítséget kérnék: egyik haverommal szeretnénk krúzolni picit, viszont nem látjuk egymást, pedig ugyaazon a helyen vagyunk.
Miért van ez?
köszi!
Moodovin
Tudtommal nem! sry az elõbb rosszra írtam. ;)

TDUnick: Moodovin[HUN]

Moodovin
Voltunk páran :)

UrbiTrooper és Én, és még sokan mások.

#78624: Tudtommal nem!

Misi az ezredes
DB4 az packos autó nem igaz?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Falkon
Nincs , ez is privát.
De megszereztem.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

sima nincs ?

Falkon
Ütõs egy gép <#eljen>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

kazai21
Ott leszek;)

Mi equipo favorito: Real Madrid

ott leszek <#vigyor3><#eljen>

pxxl
reggelt népek!

korán kelõknek:

All hail the double x!

sajnos nem :-(

Most akk neked tényleg mûködik a Japan Import szalon ? Nekem fönt van a megapack is de az zárva...

holecsko10
Mai Aston martin és némi vegyes kép is be került.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Johnny 19

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

SLICK
tönkreteszed azt a gyönyörû SLR mercit? :(

Így indult...

...ez lett belöle.

Majd a végén akkorát csattantam, hogy kirepültem a vezetõülésbõl.

csontiz
Sziasztok! ujraraktam a gémet és kéne a bnk1.map fájl a kicserélt változat vki eltudja nekem küldeni?

Hole és a többiek bocsi, nem rajtam múlt! Legközelebb nem így hirdetem meg az tuti. Egyébként már fel is bomlottunk, de nem részletezem.

Még egyszer emlékeztetõül
8-án pénteken este 22:30-kor Aston Martin DB4 KRÚZ. HC, (és ha igazi hardcore vagy, akkor) DA OFF. Gyülekezõ az Aston szalonnál.
NEM KRESZ krúz lesz, de senki ne számítson folyamatos, eszetlen gáztaposásra. Ebben a kategóriában ez amúgy sem magától értetõdõ. Menet közben gyorsabb és lassabb szakaszok váltják majd egymást. Kérlek, maradj mögöttem, és arra számíts, hogy kétsávos úton balról elõzök (vagy a civilek között). Az autópálya persze kivétel ez alól. Ott szabadabbak a lehetõségek.
Megkérek mindenkit, hogy a lökdösõdést mellõzze, és tartson féktávolságot.

kazai21
Én is gozok:)

Én mát a találkahelyen vagyok. 22:30 kor elindulunk.

attis95
hello
szeretnék bmw-t a játéékomba ezért tudtok ani linkeket?
ja és hogy kell beletenni a játékba ?
melyik autót cseréli léxcci adjatok linkeket köszi

TDU nickname:lowlama

végre visszakaptam az útlevelem (kormányom), és újra visszamehettem Hawaii-ra... megérkeztem, és már ott várt a reptéren a 350z-m, az ablakán egy kis szórólappal...

azonnal el is mentem a közeli kereskedésbe megnézni az újdonságokat..

beleszerettem egy szép kis narancssárga 370z-be <#finom><#szeret>

Levitték a Chrysler 300 c, és a Hummer árát ?
Ma Zuglóban, Kõbányán, és Kispesten voltam, és jópárat láttam belõlük, habár a legtöbb Chryslerben cigó ült :S

tdu Toyota
ott sincs :( pf és amúgy ha egy rossz serialt adot meg akkor hova is kell menni hogy kitörölje hogy egyátálán felengedje netre

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

a megadott mélcímre is elküldik ;)

tdu Toyota
Hali!
egy haverom megvette a megapackot és nem látja a serialt elküldte a képet és én se látam itt van a download your gamenél egy szöveg de egy serial sincs itt.Aki nem régvette meg nem emlékszik hogy hol található a serial?Én már nem emlékszem mert régen vettem. please help

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Roger6
"Ha éppen nem bulizol..." -buktam. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Johnny 19
Rám is számítsatok ha még beférek!

Szevasztok!
Lehet hogy én is megyek. Igaz még meg kellesz néznem meg van-e már ez a verda. Ha nincsen akkor kelessz egy kis pénzt gyûjtenem, mert nem hiszem hogy van 3 Millám!<#nemtudom>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Örülök, gyere csak!

kazai21
Oks,én ott leszek;)

csontiz
Jókis mocis krúzt nyomtunk mood-al megint:D

ATLANTISZT is megtaláltam!!

Egy jókis nap volt!

Moodovin
Nagyon jót mentem Csontizzal! Volt minden, ökörködés, gyorsulás, szabályzásig húzatás, szóval fergeteges volt! <#eplus2><#worship>

SLICK
bnõm Szegeden tanul fõsulin, szóval ha már ott van akkor megkértem :D

Érdekes lett a szövegem :Q Miért lett kék ? :Q

Ha éppen nem bulizol, gyere gurulni!

[url=]A találkozó helye
8-án pénteken este 22:30-kor Aston Martin DB4 KRÚZ. HC, (és ha igazi hardcore vagy, akkor) DA OFF. Gyülekezõ az Aston szalonnál.
NEM KRESZ krúz lesz, de senki ne számítson folyamatos, eszetlen gáztaposásra. Ebben a kategóriában ez amúgy sem magától értetõdõ. Menet közben gyorsabb és lassabb szakaszok váltják majd egymást. Kérlek, maradj mögöttem, és arra számíts, hogy kétsávos úton balról elõzök (vagy a civilek között). Az autópálya persze kivétel ez alól. Ott szabadabbak a lehetõségek.
Megkérek mindenkit, hogy a lökdösõdést mellõzze, és tartson féktávolságot.

Ha jól sikerül, megismételhetjük.

Am ha kész lesz majd teljesen a logó, akk még kell egy igen Nevanotól hogy igen kikerül a fejlécre, és a gombokat mûkõdésre kell majd bírni ami nem az én dolgom... És van itt alul a TDU.hu rész aminek meg nem marad majd hely, hacsak a linkelés nem lesz vhogy máshogy megoldva az oldalra, de nem tom hogy arra mennyien kattintanak naponta, és mennyire szükséges. Nem én vezetem a Topicot, szal nem is akarok nagyon beleszólni, az összetûzések elkerülése véget.

Háth akinek a képét kiválogattam, akk köszönje majd meg ha benne lesz majd a Topic Logóban, a Topic fejlécén :)

A 18-as az Rototti képe, a többit én csináltam. Köszi <#vigyor2><#crazya><#integet2>

TDU nick: WAndrew26[HUN]