Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

köszi
ki-be lépegetni a gamebe?
Segítséget kérnék: egyik haverommal szeretnénk krúzolni picit, viszont nem látjuk egymást, pedig ugyaazon a helyen vagyunk.
Miért van ez?
köszi!
UrbiTrooper és Én, és még sokan mások.
#78624: Tudtommal nem!
TDUnick: Moodovin[HUN]
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
De megszereztem.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
...ez lett belöle.
Majd a végén akkorát csattantam, hogy kirepültem a vezetõülésbõl.

8-án pénteken este 22:30-kor Aston Martin DB4 KRÚZ. HC, (és ha igazi hardcore vagy, akkor) DA OFF. Gyülekezõ az Aston szalonnál.
NEM KRESZ krúz lesz, de senki ne számítson folyamatos, eszetlen gáztaposásra. Ebben a kategóriában ez amúgy sem magától értetõdõ. Menet közben gyorsabb és lassabb szakaszok váltják majd egymást. Kérlek, maradj mögöttem, és arra számíts, hogy kétsávos úton balról elõzök (vagy a civilek között). Az autópálya persze kivétel ez alól. Ott szabadabbak a lehetõségek.
Megkérek mindenkit, hogy a lökdösõdést mellõzze, és tartson féktávolságot.

szeretnék bmw-t a játéékomba ezért tudtok ani linkeket?
ja és hogy kell beletenni a játékba ?
melyik autót cseréli léxcci adjatok linkeket köszi
TDU nickname:lowlama
azonnal el is mentem a közeli kereskedésbe megnézni az újdonságokat..
beleszerettem egy szép kis narancssárga 370z-be <#finom>#finom><#szeret>#szeret>

Ma Zuglóban, Kõbányán, és Kispesten voltam, és jópárat láttam belõlük, habár a legtöbb Chryslerben cigó ült :S
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
egy haverom megvette a megapackot és nem látja a serialt elküldte a képet és én se látam itt van a download your gamenél egy szöveg de egy serial sincs itt.Aki nem régvette meg nem emlékszik hogy hol található a serial?Én már nem emlékszem mert régen vettem. please help
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Lehet hogy én is megyek. Igaz még meg kellesz néznem meg van-e már ez a verda. Ha nincsen akkor kelessz egy kis pénzt gyûjtenem, mert nem hiszem hogy van 3 Millám!<#nemtudom>#nemtudom>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
ATLANTISZT is megtaláltam!!
Egy jókis nap volt!

TDUnick: Moodovin[HUN]
[url=
8-án pénteken este 22:30-kor Aston Martin DB4 KRÚZ. HC, (és ha igazi hardcore vagy, akkor) DA OFF. Gyülekezõ az Aston szalonnál.
NEM KRESZ krúz lesz, de senki ne számítson folyamatos, eszetlen gáztaposásra. Ebben a kategóriában ez amúgy sem magától értetõdõ. Menet közben gyorsabb és lassabb szakaszok váltják majd egymást. Kérlek, maradj mögöttem, és arra számíts, hogy kétsávos úton balról elõzök (vagy a civilek között). Az autópálya persze kivétel ez alól. Ott szabadabbak a lehetõségek.
Megkérek mindenkit, hogy a lökdösõdést mellõzze, és tartson féktávolságot.
Ha jól sikerül, megismételhetjük.
TDU nick: WAndrew26[HUN]