Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõáldozó kolléga által "szervezett" krúz. Kár, h õ volt kb elsõ alakolmmal és mi voltunk az áldozatok... Azé jó volt, mégha kaotikussá is vált néha 😊
Ez meg Sean-nal Lexusozással egybekötött felfedezõutunkon:
Emmeg csak úgy, mert tök jól néz ki:

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
#80200 Ha nem csak Mappon, hanem látod rendesen a játékban is a playereket, akkor nincs gond...
Az természetes dolog hogy egy idõ után, senki nem marad egy layerben, végül egyedül autózol... Elöbb vagy utóbb úgyis ad be playert a szerver, vagy ha nem akk próbálj másra ugrani... (Térkép, és bal egérgomb egy playerre)
Dutymadár köszönjük a vezetést, am jó volt a gurulás !
fasza😄 1 port volt még hátra..
most már sok piros autót látok... 😊
valaki egy kis krúz? kb negyed óra múlva?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
milyen portokat kell forwardolni? találtam valami leírást, de azokat megcsináltam... nem értem
Csak azért nem köszöntem, mert versenyre mentem, és nem volt kedvem senki társaságához am se...
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Amúgy krúzolhatnánk..😄 (mondjuk 10tõl kezdõk..valami szalontól)
csak tudnám mit kéne toszni ennek???
kicsit játszok a beállításokkal az é-ny-i világítótoronynál.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Sikerült nekem is intézni kódot, most raktam újra a gépet, már települ a TDU... 😊
Elkezdem onlájn karrierem, 9-fél10 fele valami lájtosabb-autós krúz? 😛
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Max újratelepítem a gamet, és megvan oldva.
Sean te meg ha most ráérsz gyere már a stadion fölötti autópályához... Kíváncsi vagyok hogy neked is bugos e az a rész.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Ha mindíg egy helyen történik akkor valószínû az a rész hibás az adatok közt, ki kéne cserélni a jóra...de melyikre?
Szerintem holnapra kéne valami G kat. cruiset szervezni.
Amúgy az én Gt500 am új, szal mennék vele egy cruisera.
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy csak a golfpálya fölötti résszel van valami, mert sokat térek le az útról és vágok át a semmi-n, nem szokott ilyen elõfordulni...
Ez Magyarországon nem megszokott, egyszerûen szokatlan egy olyan országban ahol kölcsönös érdek miatt megyek be a hivatalba és 10 - igen - TÍZ órán át sorban állok mert a dolgozók az ügyfél helyett a kávézással vannak elfoglalva. És egy olyan esetben is szokatlan ahol már egy kifizetett áru ügyében járnak el.
Nem voltam rest és (tudom hogy ez a munkájuk de akkor is...) írtam nekik egy köszönõ levelet az ügyintézésért. Hát csak ennyi.
Lobster és Norby társaságában:
Itt páran még csatlakoztak:
Lobster és Entex társaságában ([/i]amire a keleti nagy félszigetre értünk, sajnos megfogyatkoztunk[/i]):
A Kresz Cruiseom, a kráterhez érve kezdõdött el igazán:
Végezetül Entex, és egy Karib szigeti társaságában:
Kell még ilyen <#felkialtas>#felkialtas>
Nem készült vmi új videó a játékból?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ezt megnyitod, ide beírod az új szériaszámot és mehet is a játék.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Hogy a legegyszerûbb beújítani?
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A golnak kinyitod a kis füzetét és az utolsó vagy az elõtti oldalon van szó a terméktámogatásról.
Nahh ott van egy TELEFONSZÁM, azt felhívod nagyon rendesek lesznek megkérik majd, hogy kóüldj egy e-mailt a problémáról. Ezt elküldöd max egy órán belül válaszolnak(DE CSAK AKKOR HA ELÕTTE TELEFONÁLTÁL)
Az e-mailben írd le szépen, hogy mi a bajod, mikor és hol vetted a játékot.
Kódokat csak akkor írj az e-mailbe ha elõtte kérik.
Ha mûködik az alapjáték akkor csak megapack kódot kérj ha az alap sem mûködik akkor minde a kettõt.
Írd még le az ANGOL hibaüzenetet is ami elõjön amikor csatlakozni szeretnél...
Ami még fontos, hogy mindenképp este hat elõtt keresd õket akkor vagy ma vagy már holap kaod az új kódot/kódokat.
Lehet, hogy csak holnap, én vagyok az elsõ az országban aki kapott kódokat mert segítettem nekik a probléma megoldásában.
De a kódokat ha minden igaz akkor holnap kaják meg az ataritól...
De lehet, hgy van még talonban egy két kót és kapsz már ma.
innen le tudod szedni a megapackos bnk1-map-ot
a tdu módolása menüpontban van
azt szedd le ami mkögé az van írva, hogy: with carpack