Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ucnlm
Nu, mai képek.
Az elsõáldozó kolléga által "szervezett" krúz. Kár, h õ volt kb elsõ alakolmmal és mi voltunk az áldozatok... Azé jó volt, mégha kaotikussá is vált néha 😊

Ez meg Sean-nal Lexusozással egybekötött felfedezõutunkon:

Emmeg csak úgy, mert tök jól néz ki:

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

a routerben be van állítva. Tûzfal meg csak windows-os van még, moivel most raktam fel a gépet...

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

[HUN]FaTaL
Readmeben benne van, sok port van.

http://goo.gl/gd6Zi5

megyek tusolok, meg elaltatom bnõmet és próbálkozok tovább 😄

#80201 Már írtam neki hogy az lehet a gond, de akk még egyálltalán nem látta a playereket.
#80200 Ha nem csak Mappon, hanem látod rendesen a játékban is a playereket, akkor nincs gond...

Az természetes dolog hogy egy idõ után, senki nem marad egy layerben, végül egyedül autózol... Elöbb vagy utóbb úgyis ad be playert a szerver, vagy ha nem akk próbálj másra ugrani... (Térkép, és bal egérgomb egy playerre)

bulba
Van routered? Lehet az a gond.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

még most se jó... 😞 mikor belépek lát embereket, de pár perc után eltûnnek... :S

ITT VAN A CRUISEODBÓL PÁR KÉP ! HA SZERVEZEL EGY CRUISET, NEM ÁRT HA ODATOLOD A KÉPED, HA MEG ELMARAD, AKK TÁJÉKOZTASS MINKET !!!

Dutymadár köszönjük a vezetést, am jó volt a gurulás !

na
fasza😄 1 port volt még hátra..
most már sok piros autót látok... 😊
valaki egy kis krúz? kb negyed óra múlva?

<#violent><#guluszem1>

balee4
sry 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
ülök a gép elõtt és közbe iszok, na ne már... xDD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

délelõtt még nem toltam, de van router.
milyen portokat kell forwardolni? találtam valami leírást, de azokat megcsináltam... nem értem

Routered van ? Asszem délelött, vagy kora délután láttalak az Alfa szalon fele, épp autópályán mentél...
Csak azért nem köszöntem, mert versenyre mentem, és nem volt kedvem senki társaságához am se...

Benne lennék! De nekem mi a pöcsömért nem megy online? <#zavart2>

csontiz
Azt a következtetést vontam le hogy néha azért nem tdu zok mert iszunk haverokkal, és kitaláltuk pixx-el hogy kéne szervezni egy olyan krúzt lehetõleg hétvégén ahol mindenki vedel és bekarcolva vezetünk😊 Szoljatok ha lenne rá igény, ha nincs akkor e két szenvedélyemet elkel hogy különítsem😞<#pias><#pias><#pias><#pias>

na ez a baj,h nem mutat! 😊 El kéne érni valami szintet? onlájn még nem toltam..

adamfesto
Kapcsolj a térképen a 3. menüre, a kis emberkére, akkor mutatja a playereket. 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Srácok! Az miért van,h fennt írja,h TDU server-ek elérhetõk... és mégse mutat másik játékost? 😮
Amúgy krúzolhatnánk..😄 (mondjuk 10tõl kezdõk..valami szalontól)
csak tudnám mit kéne toszni ennek???

adamfesto
nemsoká én is fent...
kicsit játszok a beállításokkal az é-ny-i világítótoronynál.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

balee4
én is benne lennék, tegnap kezdtem a gamet, tehát fullra kezdõ vagyok😊

balee4
Tudod, alap, hogyha vmiért fizetsz és gond van vele, javítják, megoldják, kicserélik, minimális garancia egy játékszoftvernél is elvárható. Az õ érdekük is, hogy megtartsák a vásárlóikat... De tényleg gyorsan intézkedtek, és természetesen én is megköszöntem nekik, még mindig õk a legjobb magyarországi forgalmazók.😊

helló!

Sikerült nekem is intézni kódot, most raktam újra a gépet, már települ a TDU... 😊
Elkezdem onlájn karrierem, 9-fél10 fele valami lájtosabb-autós krúz? 😛

Mi van megszervezed a cruiset, és nem jösz el ?

SeanJRRussel
Megkérnm a 20,00 krúz vezetõjét h jöjjön a pályához mert 2 szabad hely van a layerben.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Nem nálam van a gond... Sean is leesett a semmibe. Õ azt mondja hogy ilyen a játék, én azt hogy spóroltak az idõvel, és azt a részt nem fejezték be...

Másrészt nem tudom hogy idáig mi volt ott a helyzet, mert most voltam ott elõször... Sõt még amikor warezzal játszottam, akk se voltam ott soha.

Annyira nem érdekel, úgy is mindig elszáguldok a Golfpálya mellett, nemhogy a fölötte lévõ részre menjek...
Max újratelepítem a gamet, és megvan oldva.

Sean te meg ha most ráérsz gyere már a stadion fölötti autópályához... Kíváncsi vagyok hogy neked is bugos e az a rész.

SeanJRRussel
attól félek h esztelen száguldozás lesz a vége.Amúgy ha más nem ketten összeverõdve is gurulhatunk

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

adamfesto
Azt tudni kell hogy Oahu szigete fel van osztva egy csomó zónára, mint a sakktábla - mármint a TDU-n belül.
Ha mindíg egy helyen történik akkor valószínû az a rész hibás az adatok közt, ki kéne cserélni a jóra...de melyikre?

Lesz egy A, B kategóriás cruise, 20:00 kor, az északi golf pályánál.
Szerintem holnapra kéne valami G kat. cruiset szervezni.
Amúgy az én Gt500 am új, szal mennék vele egy cruisera.

[HUN]FaTaL
Egyszer nekem is bebugzott. És pont olyan helyen hogy körbe voltam zárva. De akkor is átraktam másik vinyóra és jó lett, de annak a vinyónak azóta sincs semmi baja. Tedd át másik mappába a játékot hátha. Más ötletem nincs. :/

HD Sentinel szerint hibátlanul müxik a vinyóm, másrészt a vinyó kb. 2 hónapos Western Digital. 17 ért csak nem adnak szart...
Amúgy csak a golfpálya fölötti résszel van valami, mert sokat térek le az útról és vágok át a semmi-n, nem szokott ilyen elõfordulni...

SeanJRRussel
Én ma szívsen mennék egy g katos krúzt h megjárassama gt500-ast.Nah persze értelems emberek társaságában.

[HUN]FaTaL
Nekem akkor csinált ilyeneket, amikor döglõdött a vinyóm.

A Stadiontól nem messze lévõ golfpálya fölötti részt, beszokta valakinek tölteni a játék ? Vagy csak egy bug hogy nekem nem tölti be, és ha arra megyek leesek a semmibe ? Elég nagy területrõl van szó...

adamfesto
És Respect a CD Project-nek is. 15 perc alatt lefociztuk a kódcserét e-mailen keresztül, mindenféle telefonálgatás nélkül!
Ez Magyarországon nem megszokott, egyszerûen szokatlan egy olyan országban ahol kölcsönös érdek miatt megyek be a hivatalba és 10 - igen - TÍZ órán át sorban állok mert a dolgozók az ügyfél helyett a kávézással vannak elfoglalva. És egy olyan esetben is szokatlan ahol már egy kifizetett áru ügyében járnak el.
Nem voltam rest és (tudom hogy ez a munkájuk de akkor is...) írtam nekik egy köszönõ levelet az ügyintézésért. Hát csak ennyi.

adamfesto
THX, Respect!

Lemaradtam az Alien Kresz Cruiseról tegnap, de hát így se unatkoztam, és késöbb összeverõdött egy másik Kresz Cruise is, amit én vezethettem. <#vigyor2>

Lobster és Norby társaságában:

Itt páran még csatlakoztak:

Lobster és Entex társaságában ([/i]amire a keleti nagy félszigetre értünk, sajnos megfogyatkoztunk[/i]):

A Kresz Cruiseom, a kráterhez érve kezdõdött el igazán:

Végezetül Entex, és egy Karib szigeti társaságában:

Kell még ilyen <#felkialtas>

Synit HUN
Sziasztok!

Nem készült vmi új videó a játékból?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

DJKonya
Ahova telepítetted a játékot ott kell lennie egy ilyen programnak: activate-add-on.exe
ezt megnyitod, ide beírod az új szériaszámot és mehet is a játék.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

SeanJRRussel
Most nézem a leveleimet,küldtek még egy kódot a Galaxystól, nem baj van kettõ biztos ami biztos<#buck>

adamfesto
Ha megjön az új kód a CD Project-tõl akkor újrarakjam a játékot?
Hogy a legegyszerûbb beújítani?

Én nem telefonáltam mégis az elsõk között kaptam kulcsot

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

balee4
Na ma reggel megkaptam én is a mûködõ kulcsot.😊

Erre valaki??? #80135

Szia! Még utána megoldottam, és már tegnap este óta packos autóval is nyomom. Azért köszi!

DJKonya
Én tegnap délután írtam nekik a terméktámogatási oldalukon úgy hogy regisztráltam a játékot stb. és ahogy tegnap megírtam mire ma délbe hazaértem már meg is kaptam az új szériaszámot, és semmi telefon.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Egészen egyszerû a dolog balance!
A golnak kinyitod a kis füzetét és az utolsó vagy az elõtti oldalon van szó a terméktámogatásról.
Nahh ott van egy TELEFONSZÁM, azt felhívod nagyon rendesek lesznek megkérik majd, hogy kóüldj egy e-mailt a problémáról. Ezt elküldöd max egy órán belül válaszolnak(DE CSAK AKKOR HA ELÕTTE TELEFONÁLTÁL)
Az e-mailben írd le szépen, hogy mi a bajod, mikor és hol vetted a játékot.
Kódokat csak akkor írj az e-mailbe ha elõtte kérik.
Ha mûködik az alapjáték akkor csak megapack kódot kérj ha az alap sem mûködik akkor minde a kettõt.
Írd még le az ANGOL hibaüzenetet is ami elõjön amikor csatlakozni szeretnél...
Ami még fontos, hogy mindenképp este hat elõtt keresd õket akkor vagy ma vagy már holap kaod az új kódot/kódokat.
Lehet, hogy csak holnap, én vagyok az elsõ az országban aki kapott kódokat mert segítettem nekik a probléma megoldásában.
De a kódokat ha minden igaz akkor holnap kaják meg az ataritól...
De lehet, hgy van még talonban egy két kót és kapsz már ma.
www.hole.mlap.hu
innen le tudod szedni a megapackos bnk1-map-ot
a tdu módolása menüpontban van
azt szedd le ami mkögé az van írva, hogy: with carpack