Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Mostmár nem érzem, hogy szarabbul futna a game...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Az miért van, hogy a térképen, ha ráviszem a kurzort a kis ikonokra, akkor a jobb oldalon nem jelenik meg infó? Eddig jó volt, nem tudom mitõl kúródott el. Próbáltam azóta felrakni magyarosítást, de az se segített. 5let?
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
TDU patch lefuttatva, 1.66A, indítom, gamespyid beizzít, erre azt mondja a TDU, hogy van újabb verzió, húzzak letölteni. Ennél újabb verzió?
Nem lép tovább.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://goo.gl/gd6Zi5
de még mindig azt írja ki amikor belépek😞😞😞😞
pedig már azt hittem hogy ma már én is mehetek a konvollyal
TDU,ETS2 Nick: holecsko
ezt írja ki:
elérhetõ egy javítás a TDU-hoz.szügséged van rá hogy többjátékos (multiplayer) módban akarsz játszani.letölti most
ha rámegyek arra hogy igen akkor bejön egy oldal valami "none" vagy mi és nem csinál semmit mert az oldalt teljesen nem adja be
válaszotok elõre is köszi
császtok
holecsko10: nem tudom, de anno még nekem is volt. 😊 Black & White 1-ben a fák koronája FIFA 2001 logo volt 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
All hail the double x!
a térképen elmész a wv szalnba és bemész.
Utánna kirakod magad az útra.
balra kell elindulnod ha jófele mész akkor útba estika german tunner.
az elsõ lehetõségnél fordulj balra.
Majd az út végén megint balra.
Ez után az elsõ lehetõségnél jobbra.(egy kis visszafordítós kanyar.
It az elsõ lehetõségnél megint jobbra.
Végül pedig az elsõ lehetõségnél balra😊
Ennyi már meg is van.
és a wv szalontól nem messze van!a wv szalonnál kimész a a fõútra és a városfele kanyarodsz.
mindenhol ahol lehet menj jobbra le az utról.
és egyszer meg fogod találni
A féreértés elkerülése végett, annak a versenynek a 10 ujjamon nem tom megszámolni hányszor estem neki, az összes alkalommal ezüstre sikerült megcsinálnom, többek között, mert a driving nagyon lecsúszott, a sok barom civil miatt, (idõ eredmény büntetés a végén) ráadásul a nehéz részeken, meg is sokasodtak... (kikerülök egyet, kettõt, hármat, négyet, de az ötödik már nem fér bele, kb. 100 m-en belül)
Ezek után jöttek a hozzászólások, végül a megoldás itt a topikban...
Am nem cheatelek ! Ráadásul ez az elsõ alkalom, hogy ilyen dolog megtörtént, a legtöbb versennyel addig próbálkozok, még nem sikerül aranyra, és a tõlem telhetõ legjobb helyezést el nem érem az online statisztikában...
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Viszont valaki világosítson fel, hogy trade-n miért nem látok egyetlen pakkos autót sem? Azt látom, hogy idõnként a belépõképen forog körbe néhány, de a konkrét ajánlatok között soha sincsenek. Ezeket csak a szalonban lehet megvenni?
Ha cheatelnék akkor maximum a lóvén alakítanék nem egy verseny miatt szarakodnék.(nem aakrtalak megbántani csak hát....)
Spirit of Perfomance Koenigsegg
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h