Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
na most jön a beszarás <#mf1><#worship><#idiota>

hole ötlete volt én meg megcsináltam <#taps><#hehe>

All hail the double x!

"Unculm" <#buck> [ am tom hogy véletlen vót 😉 ]

adamfesto
Part menti kör néha kicsit egyhangu, hegyi szerpentineket jobban kedvelem nem maxi tempóban, kicsit lightosabban olyan 200-250 max. Hogyan szervezhetnénk házi versenyeket? Club, kávézó????

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Jó ki gurulás volt Unculm, Laca. A kis Román gyerekre nem tudok haragudni, nem direkt lökdösött. Azért Lacát párszor rendesen kirakta bozótosba.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Nálam is 😄

elvileg 8 profilt engedélyez a játék maximum

Honnan veszed hogy szarul mûködnek a profilok?<#wow2> Nekem 2 profilom van egy bizonyos hiba folytán (most nem részletezem). De simán gond nélkül tudok váltogatni közöttük, és gond nélkül mûködnek!<#wink>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

devilzero
Nah akkor nemlesz KRÚZ?

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Nekem 4 db profilom van, és kettõt használok, az egyiket akk ha a másikkal nem tudok belépni, a radial.cdb-s hülyeség miatt... De szabadon tudom váltogatni õket akármikor.
Amúgy mind a 4 egy E-Mail címre van regisztrálva, lehet hogy ez is közrejátszik a dologban, hogy mûködnek a profilok.

[HUN]FaTaL
Az egyszerret úgy értettem hogy egy telepített játékban. Nyílván nem arra gondoltam hogy nem lehet, hogy valakinek megsérült a mentése, törli és létrehoz egy másikat, mert ez természetesen lehetséges. Lehet létrehozni több profilt egyszerre, csak szarul mûködik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hogy mi értelme van azt bízd rám. És igen, egyértelmûen NEM egyszerre, az tényleg nem lehetséges, és nem is hiszem, hogy errõl szólt a kérdés. De létrehozni lehet több profilt, aztán váltogathatsz közöttük.

[HUN]FaTaL
Akkor lehet. Hogy mi értelme van azt nem tudom. Szerintem neked ez a harmadik profilod, de nem egyszerre van a játékban mind a három, vagy igen?

Igenis lehet több profilod. Én most hármat használok ugyanazzal a seriallal.

[HUN]FaTaL
Elvileg nem lehet, mert a profilban tárolja a serialt is.

1greenman
szerintem lehet

TDU:X1650PRO

devilzero
Üdv mindenki!
Északi baglyog, ma ráérek!
Ameddig csak lehet én ittvagyok, csak az elmúlt 2hónapban a Vista nem engedte hogy TDU-ni tudjak, de a Windows Seven csodákra képes😄
Várom a KRÚZT!
Egyébként lehet egy serial-al 2 ONLINE profilom? Mer tnekem nem enged csak 1-et!😛

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

ucnlm
Még nem vagyok kész, de sietek. Rádröhögök, ha megyek fel! 😉

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

1greenman
nálam ez természetes

SeanJRRussel
Akko gyere má msn re vazze meg hangot kûggyé

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

mikor? hol?hc:on da:off vagy hc nélkül😄
bár a conection még mindig szar,ráadásl most nemtudok fellépni a router kezelõ felületére:S
HC nélkül 😛

1greenman
ja kéne egy kis lazítás ma

Üdv!
Lesz ma drive?

ucnlm
Én! <#vigyor>

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

AlieN911
Remélem, hogy teccik xD

Amúgy, nektek volt igazatok, tényleg van 2db Merci ami H-váltós... Volt is 1 a garázsomba, aminek 4,2s volt megadva 0-100ra, és én 2,69s alatt megcsináltam. Hehe😄 és alap volt...

Honda - The Power of Dreams

SeanJRRussel
Lesz am vmi????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Ez már felejtõs 😄 THX Alien 😄 A színe a legfaszább <#buck><#buck>

Alien 1000 hála 😊) De már kb. 10 perce nézem a tradet, és frissítem, de egy db Pagani nincsen...

holnap délelött szerintem megkapod az újat.
értem,hát tettem fel zonealarmot,remélem nem lesz belöle para,még rebootot nem nyomtam,mert másgép is bevan kapcsolva,majd estére megnézem menni fog-e köszönöm
üdv
Kexmesterhun
köszi a helpet! küldtem nekik egy mailt. körülbelül mennyi idõ a válasz e-mail az új cd kulccsal?

Ehh. <#vigyor> Szerencsére az nekem jó. <#smile>

AlieN911
Melyiket? Ja mind1, mert a packosat nem lehet trade-lni... Rakok 1-et..

ucnlm
Nekem az alap kód sem volt jó, de abból is kaptam újat 😊 Bár az alapjáték kódjával addigis tudtam játszani.

ucnlm
Igen, abba is ugyanúgy saját belsõ statikus ip kell. Fontos, hogy statikus legyen, mert ha holnap nem a te gépednek osztja a router azt a címet, akkor megint nem fog menni.
Ill. azt tudd, hogy a DMZ megnyitja az összes portot, így tbk. gyakorlatilag a routered természetébõl fakadó védelem megszûnik! Ezért kell (vagy, hát erõsen javasolt) egy tûzfal program (sok jó és ingyenes van; én a Comodo-t, vagy a ZoneAlarme-ot ajánlom).

Valaki rakjon föl Tradera Paganit pls ! Akár 2x-es áron is megveszem ! (Ne kérdezgesse senki hogy miért nem bótban veszem ! Azért mert !)

legelsö oldalon a cdkulcsot
Amikor kinyitottad a kézikönyvet, akkor belül a legelsõ oldalon lévõ Megapack kódot elküldöd, hogy ez a hibás és utána küldik a jót! Csak a megapack-os kódot kell elküldeni, az alap kód az jó! <#smile>

Kexmesterhun
raczgergo4!
jelszó alatt a CD kulcsot érted?

dmzbe a saját ipm irom reboot és oké is?
am kexmester a cdprojektnek irsz egy emailt [email protected] asszem,a régi jelszóval és kérsz egy uújat.nekem adtak minden szó nélkül.bb
rendben köszönöm ucnlm
Kexmesterhun
valaki légyszi mondja el mit kell tennem a tdu golddal, (cd projekt, LV kiadás) ahhoz, hogy játszani tudjak vele online! addig oké hogy írni kell valakinek egy emailt a cd kulccsal. de kinek, és miként? (miként ~ azért csaknem írom meg nekik, hogy "csõ aggymá egy új kúcsot merez szar")

AlieN911
Nem tudom, hogy miért van mindenki oda a lambórdzsinikért...

ucnlm
Pontosan ugyanúgy kell minden routernél: belépsz az ipcímével (az aljára, vagy a kézikönyvébe le van írva jelszóva, mindennel), megkeresed a portforward részleget és üres sorokba szépen beírogatod, hogy:
név: TDU1-2-3-x, vagy amit akarsz
port:
6667-6667
8880-8890
9961-9961
17475-17475
27000-30000
TCP és UDP protocol mezõkbe pipa, a végére meg a statikus ip címedet,majd mentés.

Vagy bekapcsolod a DMZ-t, a megfelelõ helyen, és felteszel egy szoftveres tûzfalat, amin kiengeded.

Itt vagyon leírva egy Tenda routerhez minden, mégha a tiéd nem is így néz ki, ez alapján meg tudod csinálni:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Tenda/W302R/Test_Drive_Unlimited.htm

Az s7 Twin Turbo szerintem kibaszott jó ! A többi valóban szar... A sima Mustang többet megy náluk...

[HUN]FaTaL
A saleen nah az egy rakás szar. Lamborghinit nem szidni.

üdv.egy tenda tei6608s routerhez hogyan tudom belöni a portokat ami testdrivehoz kell?
kösz
bb
Tényleg ? Az fasza, akk csak nekem tûnt úgy hogy mindegyik más versenyeket tartalmaz...

belapeter
Azt biztos hogy nem !<#gunyos1><#boxer>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

AlieN911
Én úgy vettem észre, hogy az összes Drive-In u.a a tartalommal bír...

<#boxer><#falbav><#banplz><#action> xDDDD