Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hole ötlete volt én meg megcsináltam <#taps>#taps><#hehe>#hehe>
All hail the double x!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Amúgy mind a 4 egy E-Mail címre van regisztrálva, lehet hogy ez is közrejátszik a dologban, hogy mûködnek a profilok.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Északi baglyog, ma ráérek!
Ameddig csak lehet én ittvagyok, csak az elmúlt 2hónapban a Vista nem engedte hogy TDU-ni tudjak, de a Windows Seven csodákra képes😄
Várom a KRÚZT!
Egyébként lehet egy serial-al 2 ONLINE profilom? Mer tnekem nem enged csak 1-et!😛
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
bár a conection még mindig szar,ráadásl most nemtudok fellépni a router kezelõ felületére:S
Lesz ma drive?
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Amúgy, nektek volt igazatok, tényleg van 2db Merci ami H-váltós... Volt is 1 a garázsomba, aminek 4,2s volt megadva 0-100ra, és én 2,69s alatt megcsináltam. Hehe😄 és alap volt...
Honda - The Power of Dreams
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
üdv
Honda - The Power of Dreams
Ill. azt tudd, hogy a DMZ megnyitja az összes portot, így tbk. gyakorlatilag a routered természetébõl fakadó védelem megszûnik! Ezért kell (vagy, hát erõsen javasolt) egy tûzfal program (sok jó és ingyenes van; én a Comodo-t, vagy a ZoneAlarme-ot ajánlom).
am kexmester a cdprojektnek irsz egy emailt [email protected] asszem,a régi jelszóval és kérsz egy uújat.nekem adtak minden szó nélkül.bb
név: TDU1-2-3-x, vagy amit akarsz
port:
6667-6667
8880-8890
9961-9961
17475-17475
27000-30000
TCP és UDP protocol mezõkbe pipa, a végére meg a statikus ip címedet,majd mentés.
Vagy bekapcsolod a DMZ-t, a megfelelõ helyen, és felteszel egy szoftveres tûzfalat, amin kiengeded.
Itt vagyon leírva egy Tenda routerhez minden, mégha a tiéd nem is így néz ki, ez alapján meg tudod csinálni:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Tenda/W302R/Test_Drive_Unlimited.htm
kösz
bb
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...