Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Szeretnék tartani egy újonnan kitalált játékot, amit páran már ki is próbáltunk. A játék lényege megegyezik a Flúgos futam címû filmben látottakkal. A lényeg, hogy én kijelölök egy célpontot és minden játékosnak oda kell eljutnia a lehetõ leggyorsabban térkép használata nélkül. A térképet mindenki egységesen ki fogja kapcsolni, vagy különben úgy is észre vesszük mert az illetõ az átlagosnál hamarabb célba ér (nem éri meg használni térképet mert az benne a poén hogy magadtól kell eljutni a kívánt pontra, és a ti szórakozásotok érdekében csinálom az egészet, meg persze a sajátomért😄 ). A térképekkel kapcsolatban még annyi, hogy kinyomtatott térkép használható! A használható jármûvek: A és B kategóriájú, illetve az összes motor kivételével minden jármû szabadon használható! Aki esetleg nem rendelkezne térképpel, annak egy példányt beszúrtam:
Egy kevés információ még a leírtak után:
A verseny pontban 2009. június 22.-én 13:00-kor kezdõdik! Találkozóhely a Mercedes-Benz szalon (ahol Slr és Dtm merci kapható😊 )
Köszönöm a figyelmeteket!
Üdv, Dutyimadár!
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
pláne úgy, hogy mikor megvettem bõ fél évig nem is tudtam játszani
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez csak egy para, mert ritkán elõfordul, állt. ha már jóidelye megy a gép, vagy meleg van... Azért gondoltam a túlmelegedésre.
Pixel: Nekem azt a fa..ágot egyszer kiírta, majd amikor sikerült csatlakozni, mindenkit szakadtnak láttam.
De szerintem már helyrejött...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Idõ: 22:30.
Tali: Észak-Nyugati reptér.
HC😮N
Valószínû kresz krúz.
F kategóriás autókkal gyertek😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
All hail the double x!
Majd még Dozoo-val egyeztetünk.
azt megbeszéljük hol mikor
TDU nick: HUN_orottu
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
de ha megnézed, így raksz be képet: (IMG)http://sad(/IMG)
ha kicseréled kisbetükre az IMG-ket akkor annyit raksz amennyit jól esik
ha 11-et akartál linkelni, nem engedte elküldeni az üzit..
Bár halkan mondom, de 2009-ben szar netre fogni ezt elég hülyeség,meg amúgy is x magasság után ugrik egy oldalt a mindenség, akkor meg már tökmindegy, hogy egy ember rakott be x képet, vagy 3 összesen. Nade, ez nem képrakosgató fórum, uh majd máskor figyelek! 😊
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Mi a teendo?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Én már az összes autó szállítósat megcsináltam:L
Így egyedül nagyon uncsi.
Tegnapi krúz vége elég jól sikerült.
Ezért egy "E" kategóriás krúzt rendezek Dozoo-val.
Idõ:15:30.
Szabályok:
HC😮N
Kresz ismerete.
Csak E kategóriás autó.
Tali:
Szeretettel várunk mindenkit!
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
ez tök zsír játék😄
régen egyfolytában ezzel toltam XD
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)