Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
És még egy képem is bekerült...meglepetés volt. THX
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Van 3 lehetõséged:
1.Lentebb veszed a grafikai beállítását a játéknak
2.Veszel egy erõsebb gépet (ha már egy G25-re tellett)
3.Ide adod nekem a G25-öt <#love11>#love11>(úgy is egy városban lakunk), és játszol inkább billentyûzettel!<#ravasz1>#ravasz1>
Sajnálom de ez a 3 lehetõséged van (nem sértésnek szántam)!<#szomoru1>#szomoru1>
holecsko:Én szívesen lenék az operatõr, de nem hiszem hogy hazaérek este 6-ra. Mennem kel a nõvérem barátnõjéhez, mert nem tudják rendesen beüzemelni a házimozi rendszerüket. Mûszaki zseninek tartanak, pedig nem is vagyok az!
ajánlott
minimum
most a Minimumon minden videokártya jellemzõ átmegy, csak a videokártya nem?? vagy mi? Vagy futni fog, csak akadozva?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
TDU:X1650PRO
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Csak annyit kérek, hogy olyan emberek jöjjenek, akik tényleg tudnak driftelni akár billentyûvel akár kormánnyal
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU nick: WAndrew26[HUN]
😊
a lehetséges
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
ma lesz valami közös program?😄