Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
értem...ez szomorú...
pxxl
nem lehet offlineból online-t csinálni, van valami megoldás hallottam fél füllel, de inkább kezd újra

All hail the double x!

SeanJRRussel
A ma esti szigetkör ucnlm-mel

Nagyon jó volt,köszi szépen!!!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

moonster
Ha offline tolom, amig nem lesz online-ra is jo verziom, akkor siman atvihetem a mostani profilt onlinera, vagy most csak cseszem az idom.
Gyurok jo kocsira, h ne kelljen labbalhajtossal menni
Aquir
k

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Találkozzunk ! Gyere a stadionhoz, várok 10-15 percet.

(Satadion Honolulutól nyugatra, az öböl mellett található. Van ott egy hatalmas autópálya keresztezõdés, és mellette van a Ford Island.

Aquir
kinek mi a neve??
vagy hol szoktatok lenni online <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jó volt a krúz, kösz aki szervezte. Annak ellenére, hogy túl gyenge autóval mentem, meg vagy egy órát csak csatlakozni próbáltam - hibátlan jó hangulatú volt!

TDU nick: HUN_orottu

SeanJRRussel
kúrva életbe megszakadt a netem....
Köszi szépen a gurulást srácok,nagyon jó volt!!!!!!
(alien,rototti,dab........)
THX

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hogy a teves életbe lehet csatlakozni egy layerhez? Meg tudnám fojtani aki megtervezte ezt a netkódot.

Ennek így semmi értelme.

semmi nem történik, pedig vagy ötszázadjára kattintok az autódra a térképen

AlieN911
Bocsesz, véletlen MAPot nyomtam:S Csati rám plz

Honda - The Power of Dreams

Hol vagytok? Francos layerek

SeanJRRussel
Én is jövök tezsvír!!!!

Jövök!

Végre HC-vel.

1 gond van h pixel mindig megússza a beszólogatásait. Gyökerestül kellett volna törölni a hsz-eket, nem felületesen.

Aquir
Nem lenne érdemesebb a GYIK elsõ felét törölni, mikor a második fele tartalmazza teljes egészében az elsõt kiegészítve? 😊

norbi56
Meddig lesztek?Ha hazaérek jövök de lehet h késõbb rátok csatlakozok,merre mentek?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Új fejlesztés...kivetíti a szélvédõre😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Misi az ezredes
Ha törlök 1 HSZ-t figyelembe veszem hogy mi lesz a következménye ha bent hagyom. Nem törlöm az összeset de nem kéne ezen lovagolni 10 HSZ-en keresztül, hogy miért is lett törölve. Legyen nyugalom és rend.

OFF törölve...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Köszi, az infót... 😊 Azért kár, hogy nincs hozzá CBR, de mindegy.

[HUN]FaTaL
Nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szép napot mindenkinek a topicban!!!!
Egy két helyrõl hallottam, hogy állítólag csináltak a játékhoz Honda CBR 1000 RR-t, és érdekelne, hogy igaz-e ez az állítás???

Roger6
<#eljen><#worship> Nagyon szépen, precízen vezetsz Hole! Gratulálok a videóhoz!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DJKonya
Muszáj mindig ilyen késõre rakni?😞 na mindegy
valaki jön valamerre 4óra fele?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

AlieN911
Szerintem meg mindenki megértette amit írtam, a lényege lejött. Amúgy meg nem tom, hogy mi bajod van vele, gondolom a 2. vesszõ utáni... Írhattam volna ponttal is, és új mondatba "én" nélkül, de qrvára nem érdekel.=> elsõ mondatom... xD

Ezt sokszor látom én is, össze vissza vannak, van amikor egy marha hosszú tök egyenes fékcsíkot látok a levegõben 😄

Na egy kicsi izgalom kell neki, biztos uncsi a nyáriszünet, vagy nemtom.

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Vki már megint kötözködik <#fejvakaras> De ki ?

pxxl
Te is megbuktál magyarból... <#zavart2><#integet2><#vigyor2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem most örülsz NewLife/Userman...vagy mi. 😊

All hail the double x!

Falkon
Na erre , ha minden igaz megyek.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Egy kis bug.

AlieN911
Hali!

Mai krúzom ismételten only Mercedes, mivel többen kérték az ismétlést, és nekem is nagyon bejött ez a Mercedes <#integet2><#taps>
RÉSZLETEK

1greenman
mi a tökömet kell már variálni, miért nem játszunk inkább?

TDU:X1650PRO

Aquir
Misi,a kódokat így:

Sortörés (a GYIK szöveg lejjebb legyen a banner alatt): ezzel a kóddal sortörés: <br>
halmozhatod is pl: <br><br>

Leírtam úgy lenne jó ahogy a hozzászólásban van
Linket ezzel a kóddal: <a href="[email protected]">[email protected]</a>

Piros szöveget így:
<p style="color:red">SZÖVEG IDE</p>
Zöldet meg green-nel ugyanígy, ok?

Megnéztem én is.Kár hogy nem tudtam menni!<#rinya> Sajnos este 9 útán értem haza. Nem csak hogy vannak akik csak erõlködnek, de volt aki nem is driftelt, csak simán végigment és kész.<#ejnye1>Ha már egyszer meghirdetted hogy olyanok menjenek akik tudnak driftelni, akkor drifteljen, még ha nem is tud annyira jól! Az elsõ videó alatti zene tetszik nekem, és illik is alá, de a második nem igazán illik alá (saját vélemény). Meg máskor úgy kicsinyítsd le a videót hogy megmaradjon a szélesvásznú hatás, mert így kicsit megvan nyúlva függõlegesen. De amúgy nagyon jók!<#eljen>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

RS
Jók lettek a videók! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Aquir
másodszor is küldtek új kódot, azzal már mûködik a játék, megapack, online, száguldás 😊

holecsko10
😄

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Azért látszott hogy páran csak erõlködtek.

Aquir
afene nem tudok felmenni online. Pedig kaptam kódot, bele a txt-be, azt meg visszatettem.

akkor most: mivan???

moonster
igen tudom, de még pár helyre benézek, hátha...
Aquir
lehet házhozrendelni is +990Ft ért ha nem megy máshogy

moonster
Ejj, de jó. Épp megakartam kérdezni, h mennyi idõ, amíg az új kód megérkezik, de a AQUIR hova is küldjem levele, és az éjjen, megjött a kód levele között alig több, mint 1 óra telt el.

Grat a cdprojectnek

Megnéztem már több tescot, auchant, de nem találtam LV-s gold packot, de nem adom fel.
Aquir
Whoa, meg is érkezett az új kód, megyek száguldani 😊

Aquir
esetleg javítsátok ha valami nem helytálló!

Aquir

Javasolok egy újabb Gyakran Ismételt Kérdéseket

Kérem a házigazdát illetve a többiek megszavazását, hogy ezt tegyük be felülre, még egy sortörés különbséggel, Piros címmel, és vastagbetûsen

Köszönüm SuZso -nak ennek a változatnak az alapját, nem szándékoztam õt kitúrni, a cél egy átlátható, bõvített változat készítése volt, ami mindenki hasznára válik!

A GYIK a betételhez erõsen ajánlott, benne használandó kódokkal együtt elérhetõ itt!

1. Mit tartalmaz a játék új kiadása (Legjobb Választás), és milyen egyéb problémák merülhetnek fel?

A tartalma az alapjáték (Test Drive Unlimited), valamint ennek a játéknak a kiegészítõje, azaz a Megapack, amivel elérhetõvé válik 46 új jármû. (A megapackkot külön is meg lehet vásárolni, de így az ára (árfolyamtól függõen) 4000ft köré esik.)

A csomag ára 1990ft, és kapható az 576 áruházakban, PC-Dome Webáruházban, Tescoba, mindenhol, ahol a "Legjobb Választás" címû sorozatot kapni lehet!

A Probléma ezzel a következõ:
Egyedül azoknak a Megapackkok-nak az Aktivációs kódjai hibásak, amelyeket a játékkal együtt lehet megvenni (ezt hívják a TDU Gold kiadásnak). A hibás kód azt eredményezi, hogy nem enged felmenni téged online!

A Megoldás: a [email protected] emailre kell írnod egy panaszkodó levelet, amiben feltünteted a Megapack hibás kódját (ugyanis ezt ki fogják vonni a forgalomból!), és kérsz egy újat!

Ha esetleg felraktad a Megapackot, és még nem kaptál új kódot, akkor megkeresed az Addon.txt-t (Windows XP-n C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\Addon.txt), és áthelyezed egy másik mappába. Így tudsz menni online, de az új kocsikat Online használva ki fog fagyni a játék (offline ettõl még lehet velük menni). Ha van új kódod, visszateszed a txt-t és átírod benne a kódot az újra!

fery02
Mûködik! Köszi szépen! 😊
Viszont ma már nem indult DVD nélkül a játék, be kellett raknom a DVD-t. Pedig ugyanúgy csak beraktam volna a mini imaget, de kiírta, hogy "rakjam be az eredeti lemezt". Lehet, hogy mindig újra kéne telepítgetni a Daemon Tools-t? <#lookaround>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Aquir
tehát offline nyugodtan mûködnek az új kocsik, csak online ne menjek, akkor így van ugye? még egyszer kösz 😊