Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az SSR nem jó mert túl magas.
W124-es Mercit akarom rárakni.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
am tök jó elviszem a gépem szervizbe és megveszem a gold packott és király lesz 😄😄D😄
TDU nickname:lowlama
Lecsekkoltuk h megfelel e a játszótér az uniós elõírásoknak
Majd egy koktéllal zártuk az utat a parton

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
MÁR MEGVAN a gyengébbek kedvéért.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
logitech profilerbe állítsd be újra a dolgokat, általában az segít 😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
(force ex)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Valószínü hogy a potméterrel lehet a baj: ha balra kormányzok akkor elég erõsen balra rántja egy bizonyos ponton a kormányt. Ez a kormányzás elsõ 3-4%-ában történik, mintha egy pillanatra teljesen balra rántanám a kormányt.
Tudtok rá megoldást?
Biztos hogy hardveres a probléma.
"vegyél új kormányt és játsz billentyûzettel" már nekem is megfordult a fejemben de inkámb elvetettem.
Potmétert cserélnek-javítanak valahol?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
<#gunyos1>#gunyos1>
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kimi - The King of Spa
TDU:X1650PRO
Kéne nekem egy kis segítség: Patch-et hogy tudok leszedni a játékhoz, hogy onlinen is tudjak játszani?
mert a google-ba beírtam már dolgokat, de valahogy nem igazán sikerül.
Válaszokat köszi, de azért próbálkozom
De vegyed a Packot külön, nekem annyira mind1 elhiheted...<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
Honda - The Power of Dreams