Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Azóta elállítódott a potméterem is amit végül én csináltam meg! 😊
Újra hibátlan. 😊))
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
You\'ll Never Walk Alone

TDU nick: WAndrew26[HUN]
SZERVEZEK EGY KRESZ KRÚZT 😛
Ford Island 19:05! 10 perc gyülekezés aztán go!
Kresz Krúzt szervezek, amire bármivel jöhetsz (motorral is)! A normális emberek jöjjenek csak, én nem kérek a hülyékbõl meg a lámákból...
HC KÖTELEZÕ MINDENKI SZÁMÁRA!Akinek nincs az ne jöjjön...nem kérek olyan privát üzeneteket, hogy elveszett a mentésem így még csak 38 %-on vagyok és nincs HC-m...hadd menjek...Nem! a privi üzenetet aki leírta nekem még múltkor, az szerintem az idõ alatt megnyerhetett volna egy versenyt és ...
A sávban maradni kötelezõ, Követési távolság legyen a koccanások miatt, majd a sebességet megvitatjuk ,hogy mennyi legyen, mert aki gyengébb kocsival jön az tudjon jönni... mögöttem NAGYON kúltúráltan lehet elõzni! Mégegyszer HC kötelezõ! szabályok:a Kresz BetarTása!és legyél happy, meg kedves 😊 A civileket ne szívassuk, ne menjünk neki, ne faroljunk rá és ne rántsuk be elé a kormányt!!! ha valaki mögöttem pirosat kap, az álljon meg, mert be fog érni úgyis és így hivatalosabb a Kresz, a Stop táblánál mindenki álljon meg, ne az legyen hogy megállok aztán jöttök azonnal utánam mint a lámpáknál xD
Nekem megvan a Megapack és az 1.67-es patch, ha lehet szerezzétek be... ezt mind ingyen meglehet...csak a MGP-s kocsikkal nem mehetsz ha letöltötted csak...
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Köszönöm azok segítségét,akik próbáltak segíteni 😉
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
You\'ll Never Walk Alone
Írtam egy levelet, amire jött a válasz a megapack felment és már szerverre is felenged. Na most az a bajom, hogy nemtudom, hogy benne vannak így-e a kocsik, mert egy csomó online játékosnál azt írja ki, hogy Car not downloaded. Ebbõl arra következtetek, hogy nem mûxik a carpack.
Vagy új karriert kell hozzá kezdeni?
You\'ll Never Walk Alone
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...