Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ma lessz valami kis kocsikázás?😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Serial nélküli Pack linket toljátok be légyszi. THX!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Be tudnátok ezt linkelni nekem?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
remélem lesz esetleg "vip jegyem" tõle FIAGT-re 😄DD
ennek örömére a szigeten leszek<#circling>#circling>
Spirit of Perfomance Koenigsegg
The TEST DRIVE Unlimited server is not available at this time.Please try again later.
pedig fent írja hogy:
Van elérhetõ TDU server
Elõre is bocsánatot kérek ezért a sokszor elhangzott kérdésért: Hogyan lehet visszaállítani az online mentéseimet? (simán visszamásolva a tdu mappába nem megy, új játékot tudok csak kezdeni, nincs continue)
Köszi!!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
hol van az online játékmód? (lehet a F.A.Q ból megtudnám de nem mûködik
You\'ll Never Walk Alone
A Megapack kódja meg több mint valószínû hogy hibás, errõl több infó van ott fent a banner alatt !
Szabi xDDD
hol tudok kódot igényelni?

De mielött a Megapackot felraknád, kérj új kódot hozzá !
milyen sorrendbe kell felrakni? játék - peccs - megapakk?
Amúgy, meg már értem, hogy ezek ketten miért voltak akkor együtt: nagymosást tartottak!
Buzi - Arc
Szop - Mosómedve
Szajba - Mosógép
<#worship>#worship> <#hehe>#hehe>
Fehercsoki: Nem tudom, én is csak úgy neten találtam. Ha már van neved, megoszthatod velem. <#papakacsint>#papakacsint>
Balance: Lehet hogy nem is Lengyelek hanem annak álcázzák magukat. <#hehe>#hehe> Amúgy valaki még régen belinkelt egy asszem "buzi" nevû playert, az is Lengyel volt, utánanéztem. xD Nem értem ezeket a Lengyeleket^^ <#buck>#buck>
Norby: <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Ha szeretnél nekem is csinálni, akkor pár szép W124-est szívesen látnék.<#vigyor2>#vigyor2><#miaz>#miaz>
Képet küldök ha kell.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Utólag is bocsika.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram