Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl.: 30 napon belul hasznalt acc.
jo lenne valami statisztika
Amúgy próbálj sokszor csatlakozni, engem ötödszörre felengedett, a hátránya csak annyi, hogy majd ledob a szerver offlineba, de játszani legalább tudsz...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Odavoltam nyaralni, hazajöttem, nem akar felengedni, pedig nem nyúltam semmihez.
lehet arra járok 1 ily szépséggel

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Honda - The Power of Dreams
köszöntem
Egyébként meg TRADE.
Annyi a lényeg egy gyors autóval kell megcsinálni , és a start-nál megfordulni.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
mer van egy 200.000 es futam de az 190km 😄
Neoncsoves: sziget délkeleti nyúlványa, (Europen classic) AC, Jaguar, Mercedes és Aston szalon
TDU nick: WAndrew26[HUN]
van 16millám az csak elég lesz
mi lehet a gond?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Újra raktam a gépet, hogy lehet a régi profilomat mûködõ képessé tenni? Elmentettem a mentésemet, bemásoltam, de nem akarja az igazságot :S
Drágasszágom krúz
Ha van [b]Aston Martin DB4 GT Zagato[/b vagy [b]Ferrari 250 GTO[/b a garázsodban, és hozzá kedved, hogy kihozd, akkor gyere ma este 8-ra az északi golfpályához.
Én a rám jellemzõ HC és DA OFF-ban leszek, de mindenkire rábízom, hogy milyen módot választ magának.
NEM KRESZ krúz.
Sajnos, csak akkor van esélyed részt venni, ha már van ilyen kocsid, mert - lévén, hogy a játék két legdrágább és a legnehezebben beszerezhetõ autójáról van szó – a beszerzésük napokig is eltart.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb