Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
A megapack kiadása elött is volt egy nagy szerver probléma, így talágattak itt egy páran, hogy elõfordulhat hogy most a vmien Premium Pack fog megjelenni... Kb. errõl van szó.

TDU nick: WAndrew26[HUN]

TDU nick: WAndrew26[HUN]
Én megmondtam hogy Hawaii-t pusztulás fenyegeti, még képet is beszúrtam ! <#mf2>#mf2>

Meg a Ducati felnik is jól állnak az MV-nek szvsz

Csak figyeljetek oda mert lehet hogy mosás után találtok 1-2 halat is a kocsiban...😄.
Itt pedig gyuracell és jómagam gurultunk egyet majd a kis külön szigeten találtunk egy jó parkolóhelyet.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
És akkor mi van ha US vasakkal megyünk és nem rangsoroltban?
És egyforma vasakkal...
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
All hail the double x!
Meg nekem inkább US verdáim vannak, Mercedesbõl is van egy SL 65 Amg azt szvsz...
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Itt is meghírdettem már párszor de nem nagyon jön senki.
Általában egy féle kocsival nyomjuk pl CLK DTM vagy "csíkos" FERRARI.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Fiatalsáág eleje😊
amugy csak egy ötlet volt nem kell egybõl anyáznii..
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A versengésrõl annyit, hogy szerintem itt a játékban nagyrészt az autón és a szerencsén (forgalom, karambolok) múlik a dolog, és nem azon, hogy ki hogyan vezet. Lehetsz akármilyen jó sofõr, egy átlagost nem fogsz utolérni, ha jobb a verdája, vagy ha nem ütközik. Persze ez természetesen nem baj, hiszen megvan a lehetõség, hogy mindenki azonos feltételek mellett induljon, azonos autókkal. Ha pedig versenyt akartok, akkor szerintem csináljatok magatoknak multiplayer race-t, jelszavazzátok, és oda menjetek egymással versengeni. Ott nem zavar senki titeket, méri a köridõt, vissza lehet nézni a versenyt. Csak egy ötlet.<#wave>#wave>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
it az én clanom honlapja még alakulóban van😊
Gondolkodtam egy uj játékmódon😄
Csinálunk clanokat azok már vannak azoknak külön honlapot minden clan csinál egy honlapot és ott feltüntetjük a clan tagokat meg ezeket és majd csinálunk clan Versenyeket meg ienek és akkor így lessz egy jó játékélményünk én meg csináltam már a FaSTLiFe clant😊
ÉS hogy ebbe benne e lenétek?😄
Élvezetes lenne minden héten egy kis Clan verseny és akkor 4v4😄 benne vagytok?😄
Kiírta vagy 20 perc után,hogy a server nem elérhetõ,aztán mégse dobott le minket.Igaz miko hc-ra akartam váltani akko má nem engedett vissza.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb