Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nathan66
Egyetértek.. Ez szánalom... 1hónapja, hogy nem voltam fenn, ere ma mennék és ez fogad<#levele>

CopyKing92
de amúgy tényleg. idõ után már inkább lazábban vezet az ember.. mert meg unja a sok gyors autót.. 😄 amúgy az a szürke nagy megapakkos mercédesz is jó. mmm CLK? 😛

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
faszkópé kis trainerezõk =(( <#ejnye1><#szomoru1><#szomoru1>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Saleen S7 Twint Turbo, Köenig, meg az összes verda ami 400 fölé megy 10 sec alatt, egy rohadt unalmas, darálásra való verda... Van kivétel, de én állt. trainerezõket látok velük, meg egyébb csalókat, háth nekik is való...

CopyKing92
én tom vezetni 😄 érdekes. majd nézzél meg. 😄

Danus16
tudom mirõl beszél
XDDD
énis próbálkozok, nem enged fel. megõrülök. holnap meg megyünk nyaralóra 1 hétre, úgyhogy sajnos így kell elválnom a G25-tõl. :'( tele vágyakkal, amiket nem tudtam ma teljesíteni...

#84628(tejóég kisetudom már írni XD): Corvettek jók, de sztem is a legnagyobb Chrysler felejtõs. tényleg. irányíthatatlan, 5-ösben is kipörög(koniegseggekkel ugyanez), tényleg ekkora nyomatékú autókat már kár vezetni... 600 lóerõ a maximum, az is a Ferrarikban, Lamborghinikben stb merül ki, amiket megintcsak nem sportból vezetek, hanem mert életérzés, és gyönyörû a hangjuk. 😄 amúgyis azok csak szekvenciális váltósok, azokkal nem nagyon foglalkozok..

Ma elment mellettem egy Mercedes Vito, és annyira jó hangja volt, amikor váltásoknál a turbókompresszor megszívta magát... áhh 😄

http://www.youtube.com/user/kilipeti

SeanJRRussel
Nem tom ki szokott írkálni az Atarinak de jó lenne ha megint küldene egy lebaszós levelet mert ez röhej.Pár hónapja se volt szerver,akko szarakodtak a kulcsokkal,most megint nem jó a szerver, elmennek a kúrva annyukba mostmár!!!!!!!!!!!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Corvette is fasza gép, csak jobban csuszkál a kelleténél, de háth tartani kell.

CopyKing92
ME-4-12 viszont nyomatékosabb mint a GT bár Korvett cénulla hatos is jó 😄

Az az autó úgy néz ki mint egy nagyseggû, felhergelt ribanc, a hangja is olyan... Ha amcsi verda, akk Ford GT, Shelby Gr1, Mustang, akk ott van még a Viper, Camaro, Cadillac és a 300 as Chrysler még tûrhetõ... Párat talán kifelejtettem amivel még gurulok, qrwa sok jó us verda meg nincs a gameben amivel még gurulnák, de háth ez van...

[HUN]FaTaL
Én is sûrûn megyek így padlógázas elõzésekkel. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nevetséges, megint nincs szerver. Az elõbb még fent voltam, ki kellett lépnem most meg nem enged vissza. Nem igaz, hogy nem lehet összehozni normálisan a szervereket...

Danus16
meg manuál váltós autó, hamár ilyen szõrszálhasogató akarsz lenni XD
de ez alap. hátsókerekes manuálváltós nagy nyomatékos autó.

én HC-ba nyomom no DA-val. nekem így kényelmes. furikázgatok, de általában mindig elkap a láz egy idõ után, visszaváltok 3-at és padlógáz 😄 na olyankor megindul a kicsike..
ha ilyen autóm lenne, bármikor tudnék elõzni 😄 de komolyan, megyek az rs4-el(kedvenc) 90-es tempóban(2es teteje, AI is így megy), 6-osban, mély dübörgés, jön egy autó, mögéállok, hirtelen ki, vissza hármasba, tövig, aztán fél másodperc és már meg is elõztem. 😄
hihetetlen élménydús tud lenni a játék, ha csak úgy elmerülsz benne és kiéled a vágyaid. mert hogy ki lehet benn 😄 nem sok kocsit fogsz vezetni az Életben, ami ebben a játékban szerepel. épp ezért kell az embernek.
amúgy ma bicikliztem, láttam egy maseratit parkolni. gondolkoztam lefényképezzem-e, de végülis inkább tekertem tovább. de azért megnéztem magamnak, gyönyörû volt 😄

Ezt a Mercit ismeri valaki ? Még pedálok sincsenek benne 😛

CopyKing92
kicsit jáccani kell az ujjaiddal. meg kell egy nyomatékos ajútó😄

CopyKing92
én billentyüzettel szoktam sport aidel. egész jó mondják a külföldiek... 😄 pedig ök kormánnyal tolják (ME-4-12 vel szoktam tolni 😄)

Thx, majd a kész verziót is feldobom, csak még wait van pár képre, meg párat javítani is kell... A chat kiszedése meg egy qrwa szar és pepecs munka, ezért utálom ha írnak mikor fotózok...

Billentyûzeten próbáltam helyet találni neki a váltó mellé, (váltó: bal Shift a fel, bal Ctrl le) de tök gáz, és nem tudom beiktatni -.-

Roger6
Ja, meg kormányra rakni a kuplungot! <#hehe> mert hát nekem ugye nincs G25.<#rinya>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
plusz nem árt minimum egy hátsó kerekes autó <#hehe>

All hail the double x!

Danus16
a driftnél 2 dolog számít.. a gázadagolás és a kormánykezelés.
elkezdeni egy driftet nagyon könnyû.
powerslidingolni lehet 180lóerõvel is. kormány beránt, full gáz, kidobja a farát, gázt nagyon gyorsan leveszed, ellenkormányzol, és utána finoman adagolod a gázt plusz a kormányzásra figyelsz, nehogy túl vagy alulkormányozd, különben vége.. Ha nagyon kiszaladsz a lendületbõl, akkor jó dolog, hogy kuplunggal adsz neki gázfröccsöt, majd elveszed a kuplungot és a turbó nagyot ránt rajta..

ennyi az elméleti része, a többi az gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás kérdése. 😄

pxxl
1:30nál gyanúsan ismerõs az banda meg a kékes szürke murci <#idiota><#worship><#taps>

All hail the double x!

Danus16
hangulatos 😄
effekt tényleg nem ártott volna.
meg mondjuk ezt a zenét utálom 😄

Danus16
néha úgy ki tud akasztani ez a TDU 😄
most is úgy megkaptam a kedvet egy kis porschezéshez, felszereltem a G25-öt, elindítom, erre servers are unavailable. az istenit már....

Igaz. Egyoldalúan írtam le.

[HUN]FaTaL
Nem a kanyaroknál zavar, hanem ha elõttem fékeznek, vagy AI van vagy piroslámpa.

Csénáltam egy kezdetleges videót az elsõ gurulásaimon készült képekbõl...
Persze hiányzik pár kép, meg jópárat még javítani kell, de szerintem jó lesz. Talán effektet is kéne bele rakjak...

Nem megyek mindig gyorsan, hangulatomtól és az épp hallgatott zenétõl függ.
Ha lassú tempóban megyek, akkor 5-6-osban 200, vagy 100 alatt. (Imádom hogy 6-osban lassú tempozok mély a verda hangja, majd gyorsan vissza váltok, és elszabadulnak az indulatok egy ideig, azt megint nyugi.) Na mind1 lényeg hogy nem vagyunk egyformák, én a hc-t megszokni se szeretném, habár fél szigetkõr után meglehet, de én nagyon sokat mentem nonhc-ban, (hónapokig még a 45 % se volt meg) és az nekem több örömet nyújt. De ostmár szerintem tényleg zárható a téma, mert megúszta a topik vita nélkül, és a késöbbiekben se kell 😛

A hosszú fékút idõnként tényleg idegesítõ, de rászokik az ember, hogy fékezzen a kanyar elõtt. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy normálban nem kell fékezni) Van persze, hogy ez sem segít, mert egyes autókkal kb. 35 alatt lehet csak a kanyar ívét követni. Persze, aki jól driftel, annak ez nem gond. Én sajnos még nem tartozom közéjük, de talán majd egyszer...
A repkedés tényleg furcsa, de én például bírom. Idõnként kitör belõlem a gyerek, és csak repkedni elmegyek a sziget bizonyos részeire. Ha többen is vagyunk, ebbõl már számos vicces jelenet alakult ki.

Errõl jut eszembe, ha már újra rendben lesz a szerver, akkor megint meghirdetem a múltkor elmaradt DB4-250GTO krúzt, ugyanúgy, MÓD megkötés nélkül.
Akit érdekel, szerezze be a neki megfelelõ autót a kettõ közül.<#wink>

[HUN]FaTaL
Én a HC-t egyszerûen nem tudom megszokni, a hosszú fékutat és a repkedést, ezért hanyagoltam. Non HC / DA off és csak gurulok 😊 Aki megy hagy menjen, bár utálom, ha jönnek és direkt kilöknek. Nem mindig megyek padlón, van amikor 130-200 között. 😊

Hogy ki miért utálja a HC-t vagy normál módot, egyéni probléma. Annyi szórakoztató kifogást lehet hallani, hogy melyik miért nem jó.

Én a HC DA OFF-ot szeretem, és ma már csak ez jelenti SZÁMOMRA a totális élvezetet. A normál mód egyszerûen semmi kihívást nem nyújt NEKEM. És az én véleményem is csak egynek számít. Nem vagyunk egyformák, mindenki másban leli örömét.

Egyébként én is hosszú ideje vezetek, és imádok vezetni, de ez más. Ez egy játék, ahol olyasmit keres az ember, amit a való életben nem kap meg (mert hát valljuk be, a krúzokon idõnként mindenkibõl elemi ösztönök törnek elõ). Tehát szerintem teljesen felesleges a valósághoz hasonlítani. Soha nem vezetnék úgy a valóságban, ahogy a játékban. A HC nem adja vissza a valóságot, de igenis van benne élvezet.

A másik meg, hogy van, aki kérkedik a HC-vel, és vannak bizonyos non-HC-sek, akik valamiféle kihívásnak (meg idõnként ellenségnek) tekintik a HC-t. Mindkettõ rendkívül idegesítõ.

USAMEN, persze, hogy otthagyod legtöbbünket normál módban, hiszen az egy könnyített mód. Ráadásul, ha billentyûzetrõl tolod, akkor folyamatosan tövig nyomja neked a gázt, és nem is tudod rendesen szabályozni a sebességed, vagyis állandóan kénytelen vagy gyorsan menni (hacsak nem akarod azt hallgatni, ahogy a kézi váltós módban, hármasban folyamatosan lehörög, ha állandó sebességet akarsz tartani).

Én sokszor csak úgy gurulgatok a szó igazi értelmében, és nem veszem fel a hátulról direkt belém jövõ normál módban vezetõk kihívásait. Én nem akarok bizonyítani senkinek semmit. Elég, hogy én élvezem és kész.
Ha krúzt szervezek, akkor sem kizárólag HC-re hirdetem meg, pedig én azt preferálom.

[HUN]FaTaL
Jólvan néha nem jól veszem a lapot,sry 😄

Gurultunk tudom, de mostanában nem mutat nekem senkit a térkép így csak haverral szoktam mászkálni. 😄

#84595: Én se, lakott területen még 90nel sem. Szerintem, ha lenne pénzem sem vennék egy lambot, mert teljesen felesleges.

Habár azon is múlik a dolog hogy mennyivel mész, nameg drift közben hogy nyomod a gázt.

Roger6
Elkezdeni nehezebb, de megfogni ezerszer könnyebb, HC-ben meg pont fordítva. Megy a segge könnyen, csak aztán tudd megfogni. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
jah nem arról szól a hc. 😊

All hail the double x!

Amúgy non hc ban meg nehezebb driftelni... Kicsit erõlködni kell hozzá, de még belefér.

Persze mert a hc-nehezebb, de a hc még nem jelenti azt hogy qrwa pro vagy. Amúgy az egyenrangúságot meg arra értettem, hogy kb. nem kell lenézni a másikat, mert lehet hogy jobb nálad, csak épp nem hc-zik...

pxxl
nem hinném hogy a HC-s és a nonHC-s egyenrangúként indulhatna.

All hail the double x!

<#eljen>

pxxl
nem hát, de ha lenne egy lambóm sem mennék 300al 😄 legalább is közúton biztos nem.

All hail the double x!

Az meg a másik fele hogy semmivel se vagyok jobb vagy rosszabb azoknál, akik hc-znak. Egyenrangú mindenki, persze elismerem, vannak akik mesterként tolják hc-ban, pl. aki találkozik "NikkyInDaHouse" nevû játékossal mehetne egy picit vele, mert Istenként tolja hc-ban !

pxxl
mi meg akkor röhögünk ha hc-val verünk bucira nagy nonhc-s bandát 😊 volt már rá nem egyszer példa

All hail the double x!

Roger6
FATAL:
Kicsit hamar kiakadtál, nem értelek. Mutogatós smiley nevet mint állat, sajnálom, ha nem fogtad fel, vagy nem láttad, nem sértésnek szántam. Biztos rossz napod van, ne haragudj kérlek, abszolút nem sértésnek szántam. Szóval bocsánat itt mindenki elõtt. Okés?<#worship> És már gurultunk együtt, halkan jegyezném meg.<#nevetes1>

USAMEN:
"de vannak akik nem erõlködni szeretnének egy játékban, hanem élvezni azt" - én a HC-t élvezem, és a driftet. <#vigyor3>

[HUN]FaTaL
Sõt még egy G25nek sincs semmi köze egy normális kormányhoz meg pedálhoz.

[HUN]FaTaL
Épp ezért felesleges, mert egy TDUnak semmi köze egy lambohoz.

pxxl
és hol fogsz te a valóságban egy lambóval 300al beesni egy kanyarba? vagy egyáltalán driftelni egy autóval? persze van rá lehetõség, ha van egy kis felesleges pénzed, meg bátorságod és tapasztalatod hozzá, de nem sok köze van a vezetésnek a játékhoz. ehhez biztos nem.

All hail the double x!

Sok embert látok a szigeten akik hc-ban tolják, de látszik rajtuk hogy alig megy nekik, és csak erõlködnek csak azért mert mutatni akarnak valamit. Én meg röhögve megyek el mellettük non hc-ban, mert nekem az a jó, produkálni és qrwa nagy drifteket lenyomni tudok hc-nélkül is...

Bocs, de egy szimulátor azért szimulátor mert a valoságot "probálják" szimulálni vele. Szóval aki a valóságban már qrwa sokat vezetett, az tud értelmes következtetést levonni az egészrõl. Egyszóval számít abban az esetben ha a jogsid nem csak dísznek van, hanem vezetsz is.